αν μπορέσεις να έρθεις να μας πάρεις, φυσικά κ θα χαρώ πολύ να έρθουμε με τη λώρυ.Aμα θες, ερχομαι να σας πάρω.... στο δρόμο μου είστε.
(οπότε μιλάμε τηλεφωνικά)
αν μπορέσεις να έρθεις να μας πάρεις, φυσικά κ θα χαρώ πολύ να έρθουμε με τη λώρυ.Aμα θες, ερχομαι να σας πάρω.... στο δρόμο μου είστε.
Ετσι ακριβος!Παιδιά, νομίζω ότι δεν τίθεται θέμα να κουβαλήσει κάποιος χυμούς για 20 άτομα...... ο σκοπός είναι να πάμε βόλτα... οχι οτι διαφωνώ με το χλαπάκιασμα, αλοίμονο, αλλά νομίζω οτι θα πρεπει να γίνει στο τέλος... οπότε δεν έχει νόημα να κουβαλάμε πολλά βαριά πράγματα σ'ολη τη βόλτα.....
Εσείς πως το βλέπετε το θέμα?
Εσυ δεν θα έρθεις???? Ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν μένεις Αθήνα για αυτο.Nα σας δω να σκάτε μετά σε ταβέρνα με ολα τα σκυλιά και τί!!!!
Aχ φέρε και τον μεγάλο.... πάντα τον χαζεύω αυτο το σκύλο στις φωτο και τα βιντεάκια (και μου τρεχουν τα σάλια)..... πολύ θα'θελα να τον γνωρίσω κι απο κοντά!!
διπλή προσωπικότητα?Αθήνα μένω αλλά εκτός από το ότι είμαι dogless( δεν θα με σταματούσε αυτό...) είμαι πνιγμένος....
...κι ας φαίνεται ότι είμαι συνέχεια στο internet!
Ναι, τα παιδιά το λενε γιατι την προηγούμενη φορά είχαμε πει να κάνουμε και πικ νικ.... το οποίο δεν είναι κακή ιδέα. Γι'αυτό πρότεινα στην αρχή να φέρει ο καθένας οτι του χρειάζεται (κανα σαντουιτσάκι, νερό, καφέ κτλ) ωστε να κάτσουν όσοι θέλουν πιο πολύ στο τέλος). Αλλα δε νομίζω ότι είναι εφικτό να φέρει κάποιος πράγματα για όλους (περαν των βασιλοπιτων! που θα πρεπει να μοιραστούμε όλοι το κουβάλημα τους μέχρι να τις φάμε!). Θα γινόταν αν υπάρχει χώρος για πικνικ δίπλα στα αυτοκίνητα, οπότε αφήνουμε τα πράγματα εκεί μέχρι να επιστρέψουμε.Ετσι ακριβος!
Δεν νομιζω οτι γενικος θα πρεπει να κατσουμε να φαμε και τετια πραγματα!
Μια βολτα θα παμε- οπου ο καθενας θα εχει μαζι του αυτα που θεωρει απαραιτητα ειναι αρκετα νομιζω.
Αντε να εχουμε και καμια βασιλοπιττα για τα σκυλια- επειδη αναφερθηκε σαν αφορμη- δεν νομιζω ομος οτι χρειαζονται και πολλα αλλα!
Ο σκοπος ειναι, νομιζω τουλαχιστον, να βρεθουμε, να γνωριστουμε απο κοντα, να δειξουμε τα τετραποδα παιδακια μας- και να γνωριστουν και αυτα μεταξη τους, να μιλησουμε και να περναμε λιγες ωρες οραια!
Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα, θα το ήθελα πολύ να ερχόμασταν κ εμείς.
Άρτεμης, αν κάνετε κέφι έρχεστε μόνο για βόλτα. Άσε που αφού σας τη δίνουν για βόλτα μπορείτε να φέρετε και την Ήρα που πλέον δείχνει να έχει πολλούς ανθρώπους να την αγαπούν.Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα, θα το ήθελα πολύ να ερχόμασταν κ εμείς.
Εννοείται ότι θα χαρούμε πολύ να έρθετε. Αλλωστε είστε πια στην παρέα μας. Και από σκυλιά που περισσεύουν για την βόλτα μας, να φαν κι οι κότες. Ορεξη να έχετεΛέτε; Μπορώ να έρθω;
Θα ήθελα μια κουβέντα από κοντά μαζί σας.
(Παίζεται να είναι μαζί μου κ ο Γιώργος)