Bολτα στα Βασιλικά Κτήματα με βασιλόπιτα (σκυλίσια και μη)

Status
Κλειδωμένο θέμα

mairyk

Well-Known Member
27 Μαϊου 2008
198
1
47
Αθήνα
Ήταν πολύ ωραία ! Όσοι δεν ήρθατε χάσατε !!
Σας συμπαθήσαμε όλους και χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε.
Ως χαζομαμά είμαι υπερήφανη για τα θηρία μου που ήταν πολύ καλά παιδιά.
O Ρομελάκος είχε πολύ καιρό να βρεθεί με τόσα πολλά σκυλιά και ήταν άψογος, το ίδιο σχεδόν και η Ζούτσκα.

Δεν περίμενα ότι είχαμε τόσους ''βόρειους '' συνφορουμήτες και ότι θα βρίσκαμε παρέα στις κυριακάτικες μας βόλτες !
Περιμένουμε να βρεθούμε ξανά και να έρθουν και ακόμα περισσότεροι !

Last edited:

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
την επομενη δε θα τη χασουμε ουτε και μεις δυστυχως τωρα η σκυλα μας ειναι σε οιστρο και δεν ηθελα να την αφησουμε μονη στην επομενη βολτα ομως θα ερθουμε σιγουρα γιατι ζηλεψαμε πολυ

mairyk

Well-Known Member
27 Μαϊου 2008
198
1
47
Αθήνα
Ωραία βόλτα, ωραία σκυλιά, όμορφη μέρα.

Να'στε καλά και άντε για την επόμενη.

Όσο για τη Λέρα, είναι ξάπλα στον καναπέ, αφού με το που φτάσαμε έφαγε όοοολο το φαγητό της, ξεπάτωσε κι ένα κόκκαλο, έκανε μιά μάσκα ομορφιάς με καθάρισμα-βούρτσισμα, και πλέον βλέπει όνειρα :D. Βασικά είναι λες κι έσκασε κανένα ---> :maria: και τώρα αράζει χαχαχαχαχα.
Να προσθέσω ότι την κούρασε και το παιχνίδι της με τον Ρόμελ.
Γελάσαμε πολύ βλέποντας το μικρό και το μεγάλο λευκό να παίζουν κουτουλιές :paja1:

Υ.Σ Να χαίρεστε όλοι κουκλιά σας !

gropius

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2009
153
0
Πειραιάς
Επειδη δεν εχουμε ακομα τον κουταβο μας αρχικα ειμασταν λιγο διστακτικοι στο να ερθουμε,σαν μελλοντικοι ομως γονεις του "μαυρου βελγου" πηραμε την αποφαση και σας συναντησαμε!Ειλικρινα χαρηκαμε παρα πολυ που σας γνωρισαμε παρολο που δεν τα ειπαμε με ολους,ειστε πολυ ωραια παρεα και ελπιζουμε την επομενη φορα να σας γνωρισουμε πιο καλα και ακομα περισσοτερους.
karerina k και τα 2 golden ειναι κουκλια!
Elli η μικρουλα εχει τα πιο γλυκα ματακια!
kopritis ειναι σκετη "τρελα"
maresca ο Σωτηρης πολυ κυριος και επισης μας αρεσε πολυ...το ονομα του!
Γεωργια ο lennon ειναι "μαχημακι" και δεν μασαει.
Οσο για τον Akira...τι να πουμε!!Παντελη,Μαργαριτα σας ευχαριστουμε ξανα!!:):D:p

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Επειδη δεν εχουμε ακομα τον κουταβο μας αρχικα ειμασταν λιγο διστακτικοι στο να ερθουμε,σαν μελλοντικοι ομως γονεις του "μαυρου βελγου" πηραμε την αποφαση και σας συναντησαμε!
με το καλό παιδιά κ θα τα ξαναπούμε!!!! :):)

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Κι εμείς καταπληκτικά περάσαμε. Απίθανη παρέα, τέλειο μέρος!
Γνωρίσαμε καινούργιους "μικρούς", επιτέλους και είδαμε όλους τους παλιούς "μεγάλους" φίλους μας. Ο Γκόγκολ (Πηγή/kopritis) για πρώτη φορά κάθησε και τον χαιδέψαμε...μας έχει μάθει πια!
΄Ολα τα παιδιά, όλα τα σκυλιά μας καταπληκτικά.
Η 'εκπληξη" της ημέρας, είδαμε τον Κώστα (pouf), χωρίς την Pouf αλλά πολύ το χαρήκαμε, είχαμε να τον δούμε από το καλοκαίρι στο Σχοινιά.
Φύγαμε λίγο νωρίτερα, μέχρι το σπίτι (Αγ.Παρασκευή) έβρεχε ήδη για τα καλά.
Με το καλό να ξαναβρεθούμε παιδιά, το περιμένουμε, σας αγαπαμε πολύ:)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ο Γκόγκολ (Πηγή/kopritis) για πρώτη φορά κάθησε και τον χαιδέψαμε...μας έχει μάθει πια!
:D:D:D Αχ τι να κάνουμε παιδιά, είμαστε λίγο μυξοπαρθένες.... μετά το τρίτο ραντεβού καθόμαστε......!!

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Μακάρι να περνούσα κάθε μέρα έτσι. Βόλτα στην εξοχή με πολλά σκυλούνια, εκτόνωση και κατάληξη για μάσα. :D
Περάσαμε τέλεια. Χάρηκα που ξαναείδα αρκετές γνωστές φάτσες και γνώρισα καινούριες, όπως και μουσούδες.

Μετά από άπειρο καιρό είχαμε επιτέλους επανασύνδεση για εξοχική βόλτα Λέων - Μπλου - Λώρα με αυξημένη την αγέλη πλέον κατά Λέρα.

Εμένα τη καρδιά μου την έκλεψε η μικρούλα Μάϊρα. Αγνοούσα την ύπαρξη σκληρότριχων JRT. :)

Ο Γκόγκολ πιο άνετος και μαζί μου σήμερα. Πολύ όμορφα.
Θα ακολουθήσουν φωτό κάποια στιγμή.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μια χαρά περάσατε!
Μπράβο!Μπράβο!:D:D

Ελπίζω την επόμενη φορά, με ή χωρίς σκύλο, να μπορέσω να έρθω κι εγώ!:rolleyes:

Doc

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
75
0
Αθήνα
www.n3r.gr
Μετά από άπειρο καιρό είχαμε επιτέλους επανασύνδεση για εξοχική βόλτα Λέων - Μπλου - Λώρα με αυξημένη την αγέλη πλέον κατά Λέρα.
Προβλέπω σε κανα δίμηνο να'χουμε ανακατατάξεις στην ενδο-αγελική ιεραρχία :D

Εμένα τη καρδιά μου την έκλεψε η μικρούλα Μάϊρα. Αγνοούσα την ύπαρξη σκληρότριχων JRT. :)
+1

Το αυτό κι εγώ :)

Θα ακολουθήσουν φωτό κάποια στιγμή.
Μόνο λόγια είσαι... :rolleyes:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ο Γκόγκολ πιο άνετος και μαζί μου σήμερα.
Eσας σας τίμησε ιδιαιτέρως οικογενειακώς! Μέχρι και χεράκι στο φίλο σου έδωσε (δυο μέτρα άνθρωπος)....

Ναι, η Μαϊρα τρομερό φατσόνι.... και ο Λέων το ίδιο! Κούκλος!!! Καλα και το τρελοδιδυμο Μπλού-Λωρα αεικίνητο..... Πισινό δε βάλανε κάτω..... Και η Νελίτσα που ήθελε να με βοηθήσει στην οδήγηση (κάτι να πατήσει βρε παιδί μου.... :D)..... Ο Ντογκάκος σκύλαρος με τα όλα του.... νομίζω δεν έχω ξαναδει μεγαλύτερο κεφάλι σε σκύλο..... Τα τρία γκολντενάκια σούπερ οπως πάντα. Και η γαλλοπαρέα φοβερή! Απίστευτα χρώματα οι κιουρίες! Οι μαυροκοπρίτες Δάφνούλα και Σωτηράκης τέλειοι (μαύρισε το μάτι μας....), τα τρελο ΒΤ που βρήκαν τον έρωτα τους μεσα στο πάρκο, ο Ακίρα με τη Λίμπα (που συμπαθησε πολύ το Λέων.....:p), ο Πάρης ο κούκλαρος, ο Αρούλης που αυτή τη φορά είχε και παρέα στα κυβικά του, το λουκανικάκι! Το κακομοιράκι το μπιγκλακι που τρόμαξε αλλά τέλος καλό όλα καλά. Ποιους ξεχνάω?? Α, τον σούπερ κούταβο μπουλμαστιφ που όμως μας έφυγε νωρίς..... (τι κουτάβι είναι αυτό ρε παιδιά....)

Ενα κι ένα τα σκυλάκια!!! Και με δεδομένο τον αριθμό, είχαμε ελάχιστα επεισόδια!!! :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Δεν έχετε όμως παράπονο... τα τίμησε δεόντως σε χαρές όλα τα σκυλούνια η Μαϊρα... αν και τα βρήκε σκούρα με τα μεγαλόσωμα! Με τον Akira και τον Keagan έχασε την μπάλα! Την άλλη φορά θα είμαστε πιο έτοιμες να τα αντιμετωπίσουμε:D

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.365
10.514
Athens
Χάρηκα κι εγώ που τα είπαμε από κοντά, αν και δεν πρόλαβα να μιλήσω γνωρίσω πολλούς (ήμουν και με ...hangover από πρωινό ταξίδι!).

Μερικές εντυπώσεις...

- Γκόγκολ... σκύλος-προσωπικότητα!
- Μπλου: Πέτα μου εμένα το ξύλο να το φέρω και δεν πα νά 'σαι όποιος νά 'σαι!
- Dante: Toy for French Bulldogs - μάλλον τον είδαν πιο κοντό και νόμιζαν ότι είναι κάτι σαν Lego!
- Ένας μαύρος - προς το μεγάλο μέγεθος - μαλλιαρός που μας έκλεβε στο τέλος το ξύλο ποιος ήταν?
- Allegro και Λέρα (...άκου Λέρα!): Ωραίο το ζεύγος!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ το Γκόλντεν (Keagan?) που ήθελε να πάει βόλτα την Κάρλα με το 10μετρο λουρί και θα ήθελα να ρωτήσω αν αναλαμβάνει καθήγοντα dogwalking (αν ναι, προσλαμβάνεται!)

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Περασαμε πολυ καλα σημερα!!
Μεχρι και το εντελος τρελο μου Cindoulini βρηκε σκυλια που δεν την φοβηθηκαν αμεσως και επαιξαν λιγο μαζι της (Λερα, Αλλεγρο Ρομελ, Παρι- μεγαλοσωμοι αντρες κυριος!!) ή τουλαχιστον ανεχτικαν την τρελη παρενοχληση της.
Τον Δαντουλι ειχε βαλει στο ματι- αλλα αυτος δεν ηθελε να εχει καμια σχεση!!

Αντε- να το ξανακανουμε συντομα!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ο γκολντεν στην τελευταια φωτο μου θυμιζει "κουκηστικη" συμπεριφορα :p δικος σου ειναι Κατερινα; :)
όχι, αυτος είναι ο Ερμης, ο σκύλος του Γιάννη...τυπικό δειγμα 8 μηνων ριτρίβερ...(δεν άφησε κώλο για κώλο που να μη μυρίσει)!!!!!:D:D:D

apnea5909

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2009
145
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
apnea5909.webs.com
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ το Γκόλντεν (Keagan?) που ήθελε να πάει βόλτα την Κάρλα με το 10μετρο λουρί και θα ήθελα να ρωτήσω αν αναλαμβάνει καθήγοντα dogwalking (αν ναι, προσλαμβάνεται!)
Και σε αυτη την περιπτωση ο Ερμης ηταν... Για το dogwalking κατι θα κανουμε..θα το δουλεψω και αυτο..

Συγχατηρια σε ολους για τα τετραποδα σας, ηταν ολα υπεροχα...
(Dante εχω χαζεψει μαζι σου...απλα πανεμορφος..)

Χαρηκαμε που σας νωρισαμε και απο κοντα και να το επαναλαβουμε συντομα...

****** Μια παρακληση σε οσους τραβουσαν φωτο.*****
Αν μπορειτε επειδη κρασαρε η φωτογραφικη μου κατα την διαρκεια της βολτας αν εχετε φωτογραφιες του Ερμη στειλτε τις αν δεν σας ειναι κοπος στο mail.
[email protected] για να τις εχω και εγω...

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα