Bολτα στα Βασιλικά Κτήματα με βασιλόπιτα (σκυλίσια και μη)

Status
Κλειδωμένο θέμα

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
'Οσο μαθαίνεις, ζεις! :D;)

Η μέρα της Λέρας ξεκίνησε με μπάνιο πριν τη βόλτα.
Η δική μέρα μας έληξε με μπάνιο (δεν το συνηθίζουμε :p) καθώς η Μπλου ήταν μέσα στα σάλια και ο Λέοντας είχε αποφασίσει να κυλιστεί σε κάτι υγρό, πράσινο και βρωμερό. :paja1:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
μπορεί κάποιος mod να ''μαζέψει'' λίγο τις φωτο γιατί φοβάμαι ότι έκανα πολύ κουραστική την σελίδα? :oops:

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Και η πρωην E_va...που ΄συντομα θα έχει μάλλον νεο Μπουλάκι!!! (και για να μη μεινει παραπονεμένη...της ΄φόρτωσα τον Τσούφι να τον προσέχει....ευχαριστω)!!!!
Φορτώστε με!! Μου αρέσει!! :D:D

Ο Τσούφης ήταν πολύ ήσυχος. Αν και γεράκος την ήθελε τη βολτα του. Οπότε, όσο έλειπες, περπατήσαμε λιγάκι.

Ήταν ωραία. Αν κ νοστάλγισα στην αρχή το Evaκι, τελικά το ξεπέρασα.
Ιδανικό μέρος για βόλτες και ριλάξ και για τέτοιου είδους σκυλοσυναντήσεις.

Αντε και στην επόμενη φορά να έρθουμε οικογενειακώς 3άδα!

:)

mairyk

Well-Known Member
27 Μαϊου 2008
198
1
47
Αθήνα
Σας ευχαριστούμε όλους πολύ για τις ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτογραφίες που βγάλατε και ανεβάσατε .
Ενα ακόμα ευχαριστώ ξεχωριστά για τις φωτό του Ρόμελ και της Ελεονόρας .

Όσο τις βλέπω τόσο δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα σκυλί. :)

Πάντως δεν έχετε παράπονο, τελικά ήταν ένας τεράστιος στην παρέα !
Την επόμενη μπορούμε να κουβαλήσουμε τα νερά :D
Εχτές βλέποντας τον να παίζει με τα μικρά συνειδητοποίησα πόσος έχει γίνει.
Ειδικά την ώρα με την γαλλιδούλα της Αντιάννας (sorry δεν θυμάμαι πια ήταν :( ) η μικρή είναι όσο το κεφάλι του :eek:

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Κι εμείς είχαμε πάνω μας κάτι πράσινο και βρωμερό, οπότε μπουγαδιαστήκαμε κανονικότατα το βράδυ!
Κι εμένα ο γιος μου μεσ΄τη γκρίνια (μωρέ μαμά, σκυλί είναι αυτό που έχουμε, σαν ποντίκι είναι!), οπότε ζητήσαμε -και πήραμε_ τη Δάφνη της Μαρίας (mareco), την οποία και βολτάραμε για λίγο...και η οποία, μεσ΄τα χάδια και τη γαλιφιά μεν, αλλά συχνά πυκνά γυρνούσε να βεβαιωθεί πως η Μαρία είναι κάπου εκεί κοντά!
Και για πρώτη φορά αφήσαμε και λίγο λυτό το δικό μας, όσο κι αν φοβόμουν εγώ πως μπορεί να φύγει και άντε πιάστον μετά χωρίς απόχη :)D:D:D)...τελικα δεν έφυγε ο σπόρος!
Τέλεια περάσαμε, τέλεια!

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Κι εμένα ο γιος μου μεσ΄τη γκρίνια (μωρέ μαμά, σκυλί είναι αυτό που έχουμε, σαν ποντίκι είναι!),
Χαχαχαχαχα :D:D:D

Δώστου το "ποντίκι" να το πάρει μαζί του κάποια μέρα που θα πάει για καφέ με φίλους του και θα δεις πως θα αλλάξει γνώμη :D:D:D

Είναι λίγο μικρός ακόμα, αργότερα θα σε παρακαλάει για να τον παίρνει μαζί του ;)

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
Ι know, αλλά όπως είπες είναι μικρός ακόμα για να πηγαίνει για καφέ!
Η κόρη μου που είναι ελάαααααχιστα μεγαλύτερη (15 μήνες) το έχει πιάσει το νόημα...όποτε βγάζει για βόλτα το μικρό, πιάνει κουβέντα με όλη τη νεολαία της περιοχής!
Απλά όποτε είμαστε παρέα με "φυσιολογικά" σκυλιά όπως χθες καλή ώρα, συνειδητοποιούμε περισσότερο το μέγεθος του δικού μας που είναι το ελάχιστο!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Πω πω ολες οι φωτο ηταν απλα εκπληκτικες. . .δεν ξερω για πια να πρωτο πω!!!:D

Συγχαρητηρια Allegro για το φλουρι, αντε και του χρονου!!!!:)

Ελπιζω να το επαναλαβετε συντομα και να μπορω να ερθω και εγω!!!!:)

killah

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
149
22
Αθήνα-Κυψέλη
Πω πω πολυ στεναχωρηθηκα που δεν ηρθαμε...:(

Χαιρομαι ομως που περασατε καλα! Οι φωτογραφιες πολυ ωραιες και το μερος φαινεται απιστευτο!

Αντε και του χρονου! :D

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.364
10.513
Athens
Καλά ευλογήσαμε τα γένια μας, τώρα "θα τα ακούσουμε όμως"!:mad:

Σε κουβέντα με συνάδελφο σήμερα αποκαλύφθηκε ότι ήταν στα Βασιλικά Κτήματα χθες την ίδια ώρα με εμάς. Μας είδε (δεν είδε εμένα) αλλά δίστασε να έρθει με το παιδί της διότι μου είπε ότι στο δρόμο ήταν τίγκα στο σκυλόσκaτο!

Ποια κακά παιδία δεν μαζεύουν τα κακά τους! Άλλη φορά θα παρατάσσεστε και θα επιδεικνύετε όλοι τα σακουλάκια σας! :mad:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ποια κακά παιδία δεν μαζεύουν τα κακά τους! Άλλη φορά θα παρατάσσεστε και θα επιδεικνύετε όλοι τα σακουλάκια σας! :mad:
Οτι δηλαδή στο συγκεκριμένο μέρος δεν έχουν πάει ποτέ άλλα σκυλιά, παρά μόνο εμείς; χθες; με τα δικά μας; :confused: Δεν βγάζω τις ουρές μας απέξω ... αλλά λίγο υπερβολικό δεν νομίζεις; Εκτός αν ο/η συνάδελφος κάθισε και τσέκαρε όλα τα σκυλόσκατα που βρήκε στον δρόμο του/της και βεβαιώθηκε για την προέλευσή τους... :rolleyes::)

Status
Κλειδωμένο θέμα