Bασιλικά Ροτβάιλερ η διαφορά με τα απλά

Status
Κλειδωμένο θέμα

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
βρε σεις γελατε με το πονο μου !!!!
εχω βαρεθει να τα ακουω αυτα στο τηλεφωνο ,στις αρχες ειχα χιουμορ και γελαγα και ειχα και διαθεση και εξηγουσα ,τωρα πια δεν εχω τιποτα απο τα δυο ,οταν τα ακουω τα κουλα αυτα μου σηκωνε το μαλι σαν της γατας και ξερετε το δικο μου ειναι και πολυ μακρυ και τους απανταω οτι εγω εχω "αυλικους "
να σας πω και κατι σχετικο ασχετο ,πριν 3-4 μερες ειχα τηλεφωνημα απο ενδιαφερομενο ακουστε τι μου ζητησε ,να κανω ακτινογραφιες στο κουταβι(2 μηνων) και αν βγουν καθαρες να το παρει,γιατι λεει ξερει τη φυλη και δεν θελει να την πατησει και εγω τον ρωτησα αν ειναι απο την καντιτ καμερα (οι παλαιοτεροι θα τη θυμοσαστε στην εκπομπη)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Επειδη απορω με την ασχετοσυνη σας θα μιλησω παρολο που δεν θα επρεπε να διαρευσει η πληροφορια. Στα βασιλκα ευβοιας υπαρχει και λειτουργει εδω και χρονια ενα καλα κρυμενο εκτροφειο ροτ. Απο κει περνουν και το ονομα τους. Βασιλικα.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Επειδη απορω με την ασχετοσυνη σας θα μιλησω παρολο που δεν θα επρεπε να διαρευσει η πληροφορια. Στα βασιλκα ευβοιας υπαρχει και λειτουργει εδω και χρονια ενα καλα κρυμενο εκτροφειο ροτ. Απο κει περνουν και το ονομα τους. Βασιλικα.
:p:p

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Επειδη απορω με την ασχετοσυνη σας θα μιλησω παρολο που δεν θα επρεπε να διαρευσει η πληροφορια. Στα βασιλκα ευβοιας υπαρχει και λειτουργει εδω και χρονια ενα καλα κρυμενο εκτροφειο ροτ. Απο κει περνουν και το ονομα τους. Βασιλικα.​
και κινδυνευει απο τους αριστερους για αυτο και κρυβετε ,ευχαριστω που εκανες το πρωτο βημα και το ανακοινωσες ,δεν ηθελα να ειμαι εγω αυτη που θα το βγαλει στη φορα ,θα ελεγαν το κανω λογω ανταγωνισμου

bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
Παιδια εγω ξερω οτι τα βασιλικα ροτ μπορουν να φτασουν τα 365 κιλα και ηδη υπαρχουν υβριδια βασιλικα τεραστιογιγαντοσωμα ροτ με τιγρεις.

Αυτο που θελω να μαθω ομως ειναι αν ισχυει πως μαζευουν σε σακουλες μονα τους τα κ@κακια; Ξερει κανεις;

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Οι ιδιοκτήτες των βασιλικών ροτβαιλερ πως λέγονται; Αυλικοι και αυτοί που τα παινευουν αυλοκόλακες;

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Μονο ο Τσακ Νορις εχει τετοιο Ροτ και ας λετε εσεις οτι θελετε! Οποιος τολμαει ας τον ρωτησει που το βρηκε!
Πλακα πλακα, θυμαμαι παλια που εβαζαν στα γκολφακια ενα αυτοκολλητο GTI πισω και το εκαναν GTI με ενα ευρω. Λετε και στα δικα μου κουταβια να βαλω ενα GTI στον εναν και ενα 4Χ4 Τurbo intercooler στον αλλο και να τα βαλω αγγελια διπλα στον βασιλοεκτροφεα?

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
ναι αλλα το turbo να ειναι (τιρβο)οχι (τουρμπο).θα πηγαινουν πιο καλα!
μη σου πω να βαλεις και λεντακια στα τσινουρα για πιτσιλιτηρια!κολοφτιαγμενα ροτ

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
αμα θελετε τα κανετε κ ντατσουν να πουλανε κλιμια κ χαλια κ πλαστικες καρεκλες το καλοκαιρι!
βασικα εχετε σκεφτει οτι με λιγα ευρωπουλα κ ενα βασιλεικο ροτ εχετε ο,τι αμαξι θελετε στην στιγμη?αμαξι εργασιας,καμπριο,suv,τζιπ,station vagon,κτλ...το περιτυληγμα θα αλλαξετε απλα!....αραγε για αυτο χρεωνουν φορο πολυτελειας?τελη κυκλοφοριας ποσα θα εχει λετε?οριστε,βρηκαμε κ απαντηση στα μετρα της κυβερνησης!ΔΝΤ αυτοι?RRW εμεις!!!!!

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Πωωωωωω..... Ψωνιο!!!!!
Θα σερνει η Αβανα μου καροτσι και θα πουλαει καρπουζια με αυτοκολΛητο GTI διπλα στο "μπαμπα μη τρεχεις".
Λεντακια και στα ποδια για να φεγγει οπου πατανε και κασετοφωνιά τεραστια της δεκαετιας του 80 με γουφ(ερ)..!!!!
Φυσικα θα παιζει μονο σκυλαδικα!!!!!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Γέλασα πάραααα πολύ με τα σχόλια σας :p

Πάντως γενικά όσες αγγελίες έχω δει και προέρχονται από olx είναι όλες ξεχωριστές...

deas

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2010
354
1
Καπου εδω γυρω..
ναι αλλα το turbo να ειναι (τιρβο)οχι (τουρμπο).θα πηγαινουν πιο καλα!
μη σου πω να βαλεις και λεντακια στα τσινουρα για πιτσιλιτηρια!κολοφτιαγμενα ροτ
Χαχαχαχαχαχα σουπερμαν ελιωσα...
Υπαρχει και ενας στην Σαλαμινα που ισχυριζεται οτι εχει βασιλικα ροτυ,οντως ειναι πολυ μεγαλοσωμα και ψηλα σκυλια θηλυκο 60 κιλα+ και αρσενικο 70+ και πανω απο 70-74 ποντους ακρωμιο που μαλλον για αμερικανικα μου κανανε.
Καμια σχεση με ροτβαιλερ παντως,μονο το κεφαλι και τα χρωματα του εχουνε, το σωμα ειναι σαν του καυκασου.

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ...ΚΑΥΚΑΣΙΑ ΡΟΤ....!!!!
Μολις βρηκα μερικες λυσεις στο google ....και τις διασταυρωνω....
μεχρι στιγμης το μονο σιγουρο ειναι για τα βασιλικα ροτ ....
ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΡΟΤ ....... ειναι μια νεα κατηγορια ροτ που εκτεφονται και συναντουνται μονο στην ελλαδα
βασικο τους γνωρισμα ειναι ......οτι κανουν Κυριακατικες βολτες στα Βασιλικα.....κτηματα
γιαυτο ειναι και δυσκολο να τα εντοπισουμε .... στην καθημερινοτητα μας.
(Πολλοι κακοπροαιρετοι ισχυριζονται οτι κυκλοφορουν μονο νυχτα και κυριως στην Φαντασια και τα Ονειρα...
ψανω ακομη στο Google Earth να βρω τις τοποθεσιες.....Φαντασια και Ονειρα ...μαλλον Νυχτερινα κεντρα θα πρεπει να ειναι ....????)
για το υπολοιπα ακομη ψαχνω .....και βρισκομαι σε καλο δρομο
Αντε ....βοηθηστε και οι υπολοιποι........να λυσουμε τον γριφο
"ζουν αναμεσα μας ?"

Status
Κλειδωμένο θέμα