Bασιλικά Ροτβάιλερ η διαφορά με τα απλά

Status
Κλειδωμένο θέμα

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Τα ''ρωσσικα'' εχουν πιο μακρυ τριχωμα και κοκκινες ανταυγειες...Αγριευουν πολυ αμα τα χαιδεψεις στο κεφαλι, ή τα ξεχτενισεις...
Επισης την πεφτουνε στον κομμωτη, αμα δεν τους αρεσει το αποτελεσμα...
Μηπως ειναι ψηλα, φορανε διχτυωτα και χορευουν και σε "παραξενα" μπαρακια σε στυλους?
Ναστρόβια ταβάριτς!

Οσο για το american bulldog ή αλλιως buffdogge οπως το λεει, εχει καμια σχεση με τους μπάφους? :maria::maria::maria:
γεια μας.....

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Βεβαια, πλακα πλακα, ο τυπος που τα εχει, αν εχει πολλα, μηπως κανει και αναπαραγωγη αυτης της φοβερης ρατσας? Μηπως επομενη φορα που θα γεννησει η Αβανα μου με παρει κανεις τηλεφωνο και μου ζητησει βασιλικο ροτ απο Ρωσια? Τσάρικο ροτβαιλερ?

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Βεβαια, πλακα πλακα, ο τυπος που τα εχει, αν εχει πολλα, μηπως κανει και αναπαραγωγη αυτης της φοβερης ρατσας? Μηπως επομενη φορα που θα γεννησει η Αβανα μου με παρει κανεις τηλεφωνο και μου ζητησει βασιλικο ροτ απο Ρωσια? Τσάρικο ροτβαιλερ?
Την επόμενη φορά που θα γεννήσει το μωρό σου, θα σε πάρω εγώ και θα σου ζητάω Αραβικό Ροτβάιλερ που να καλπάζει σαν τον άνεμο (επίδραση της busa και των Ανδαλουσιανών) :D:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
και μην ξεχνάμε και τα "Λυκόσκυλα του Τίτο" δηλαδή τα Γερμανικά Ποιμενικά απο Πάπι μιλ Σερβίας.........

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μιας και μιλαμε για Υπερρατσες, ειναι και τα Φαραωνικα Ντομπερμαν με αυτια κομμενα τυπου σουγιας, μεταλικο λαιμο-δοντια-πατουσες και ουρα. Βλεπε Τomb Raider 4(the last revelation)

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Χρήσιμο θέμα, αλλά μάλλον αρκετά "προχωρημένο" για να μπορέσει το dogforum.gr να φιλοξενήσει περισσότερο...

Ευχαριστούμε!

Status
Κλειδωμένο θέμα