Bασιλικά Ροτβάιλερ η διαφορά με τα απλά

Status
Κλειδωμένο θέμα

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
κάποιοι λένε οτι είναι αυτά με το άσπρο σημάδι στο στήθος,
αλλοι οτι είναι τα μακρύτριχα ροτβάιλερ,
εγώ νομίζω οτι βασιλικό μπορεί να εννούνε το ροτβάιλερ των 90+ κιλών αλλά με ποιό ύψος?
Προσπαθω να καταλαβω αν κανεις πλακα ή το εννοεις!
Το εχω ξαναπει και σε αλλο τοπικ, εχω βαλει αγγελια να δωσω τα δικα μου 2 κουταβακια που κατα την κριση του εκτροφεα τους ειναι αψογα, αλλα με παιρνουν τηλεφωνο κατι τυποι που με ρωτανε αν ειναι βασιλικα! Οχι ρε μεγαλε, εμενα ειναι διαπανγαλαξιακα και κρατανε σόϊ απο τους Τζεντάι!
Για να σοβαρευτουμε, αν και εγω δινω στην Αβανα μου 5 φρατζολες τζαμπα μπαγιατικο ψωμι απο τον φουρνο και οτι αποφαγια εχει ολη η γειτονια, θα την κανω και εγω 70 κιλα και θα πεθανει απο καρδια μεσα σε 2-3 χρονια.
Εκτος βεβαια της περιπτωσης που ειναι διασταυρωση ροτβαιλερ με γαιδαρο.....

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
αυτα τα ροτ,ειναι αυτα τα....ξερετε,τα ελληνικης εκτροφης....κ το πασχα...πανε για σφαγη!μην νομιζετε οτι ειναι για φυλαξη!για σφαξιμο ειναι!βγαζουν κατι σουβλες απιστευτες!!!!!κ μετα φυσικα,μπορεις να πεις οτι εφαγες σαν βασιλειας!το κεφαλι βγαζει 3εις πατσαδες κ τα @@ 2 τηγανιες μεζε για ουζο!!!!!

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
Εψαξα και εγω στο google. Μεσα στα 8800 αποτελεσματα τα πιο πολλα ειναι ασχετα. Βαλε το ιδιο ψαξιμο με "ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ" και εισαγωγικα για να σου φερει την ακριβη φραση και θα δεις οτι ειναι λιγοτερα απο 50 τα αποτελεσματα. Μαλιστα ΟΛΑ ειναι αγγελιες αυτου του "εκτροφεα" και μερικων αλλων που ζηλεψαν τη δοξα του!
Το μονο που νομιζω πως μπορει να υπαρχει σε διαφορα, ειναι οτι οι Αμερικανοι εχουν εκθρεψει καποια ροττ πολυ μεγαλυτερα απο το προτυπο. Αλλα Αμερικανοι ειναι αυτοι... Τι να πεις και για αυτη τη φυλη αθρωπων....

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
Προφανώς ό,τι είναι εκτός προτύπου παίρνει και άλλον χαρακτηρισμό "βασιλικό-αυτοκρατορικό) κτλ marketing του πεζοδρομίου και της αλάνας.
Πριν από ένα χρόνο περίπου ένας φίλος πήρε rottweiler από byb που η μάνα του κουταβιού ήταν πότε 105kgr πότε 95-98kgr πότε 82kgr κτλ.Ο πατέρας δεν το συζητάμε τριαξονικό.

Κάποια στιγμή λοιπόν που πήγα να τον δω και αφού η σκύλα ήταν 14 μηνών και μαντέψτε 38-40kgr οι γονείς διαστάσεων "σούμο" ξαφνικά ήρθαν στα συγκαλά τους από 45-55kgr.

Τελικά η βασιλική-αυτοκρατορική βλακεία κάποιων "διαστημόβλαχων" ανοίγει νέα κατηγορία στα αγαπημένα μας rotties

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
υπαρχει κοντρα με τα κιλα,δυστυχως....θεωρουν οτι οσο πιο πολλα κιλα ειναι ενας σκυλος,τοσο πιο καλος ειναι.πιο δυνατος,πιο αγριος κτλ...δεν κοιτανε που τα σκυλια τα κανουν σαν τον γκαρφιλντ...λαζανια,καναπες κ νησι!!!!εργασια 0!!!!θα πιανουν τον κλεφτη απο τον ωμο λαχανιασμενα,θα του λενε μισο λεπτο ρε φιλε να παρω μια ανασα, κ μετα ,παμε παλι κυνηγητο!!!!!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
λοιπον... αντε κι εδω να σας μαθω μερικα πραματα...
τα βασιλικα ροτβαιλερ ξεχωριζουν απο... ( εκτος την κολωνια τους...)
συνηθως εχουν αλλα μπορει και οχι ενα ασπροσημαδι στο στηθος...
συνηθως εχουν... αλλα οχι παντα.... ενα πισωνυχο παραπανω στο πισω ποδι....
συνυθως εχουν αλλα οχι παντα... μεγαλύτερο μεγεθος απο τα συνιθισμενα....
αλλα παντα μα παντα θα τα δειτε.... να....

ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΡΩΝΑ.....:D:p

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Και δεν με λες κύριε GRDANE που όλα τα ξέρεις.... ΟΚ τα βασιλικά μας τα'μαθες, τα αυτοκρατορικά πως τα ξεχωρίζουμε? Όχι τίποτις δηλδή, αλλα να μην μας πιάσουν αδιάβαστους, και να με συγχωρέσει ο θεματοθέτης που βγαίνω εκτώς θέματος (που είναι τα βασιλικά βεβαίως βεβαίως)

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
λοιπον... αντε κι εδω να σας μαθω μερικα πραματα...
τα βασιλικα ροτβαιλερ ξεχωριζουν απο... ( εκτος την κολωνια τους...)
συνηθως εχουν αλλα μπορει και οχι ενα ασπροσημαδι στο στηθος...
συνηθως εχουν... αλλα οχι παντα.... ενα πισωνυχο παραπανω στο πισω ποδι....
συνυθως εχουν αλλα οχι παντα... μεγαλύτερο μεγεθος απο τα συνιθισμενα....
αλλα παντα μα παντα θα τα δειτε.... να....

ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΡΩΝΑ.....:D:p
τα αυτοκρατορικα αν και ειμαστε οφ τοπικ...
ξεχωριζουν απο το σκηπτρο! μερικα δε ειναι γκρι!
Διασταυρωση ροτ με γαιδαρο για το μεγεθος και τους ουζομεζεδες του lawrence-gr και με ποντικο για το χρωμα δηλαδη?
Μη ξεχναμε ομως και τον κροκοδειλο γιατι τα αυτοκρατορικα εχουν και τεραστια κεφαλια!
Οσο για εσενα Berna, φερε το ροτ σου να μετρηθουμε ποιος εχει το καλυτερο! Κριτης θα ειναι μια ζυγαρια!

Status
Κλειδωμένο θέμα