Εννοώ αυτό που είπα για όλες που έχουν τον τίτλο 'υποαλλεργικές'. Άλλα σκυλιά πάνε καταπληκτικά και με τροφές που έχουν σιτάρι. Το θέμα είναι πόσο πληρώνεις όλους τους ισχυρισμούς και τους τίτλους. Και όσον αφορά αν τα σκυλιά κάποιου πάνε καταπληκτικά με κάποια τροφή, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Πόσο πάει η arden senior αυτές τι μέρες;
Εδώ και αρκετά χρόνια δίνω στα σκυλιά μου Αrden.
Tην θεωρώ μια πολύ τίμια τροφή, όχι ιδιαίτερα ακριβή και που έχει κάτσει πάρα πολύ καλά στα σκυλιά μου.
Εμπειρίες μοιραζόμαστε και δεν προσπαθούμε να πείσουμε οποιονδήποτε πως η Arden είναι κορυφαία ή οτιδήποτε. Κανείς δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο.
Αντίθετα βλέπω έναν φανατισμό ως προς τις Acana, Orijen, που αν μη τι άλλο με βάζει σε σκέψεις...
Καλά ο όρος 'υποαλλεργική' είναι αστείος και ντροπή σε όλες τις εταιρίες που επειδή δεν βάζουν σιτάρι ή σόγια μας τις πασσάρουν για χρυσάφι. ευτυχώς που εμφανίστηκε η orijen acana που ακομη και αν δεν σας αρέσουν η αν δεν κάθονται στο σκύλο σας έκαναν ρεζίλι τον όρο υποαλλεργική. Η συγκεκριμένη με αρνί που αναφέρετε έχει αλλάξει πολύ από την εποχή που πήρε 3 αστέρια στο dogfoodanalysis το οποίο επί την ευκαιρία δεν λειτουργεί πλέον οποτε οι πληροφορίες του είναι παλιές. από 30% αρνί ως πρώτο συστατικό έχει πλέον 23% αρνί και μάλιστα ως δεύτερο συστατικό. Η συγκεκριμένη εταιρία έχει αλλάξει και εργοστάσιο και έχει πάει σε πολύ χειρότερο για να κόψει κόστος και μάλιστα παρατηρήθηκαν και προβλήματα σε σκυλιά εδώ και ένα χρόνο κοντά. ψάξτε το στο ίντερνετ. και δεν χρειάζεται να πιστεψετε εμένα. στειλτε τους ένα μήνυμα και ρωτήστε τους σε ποιο εργοστάσιο βγάζανε την τροφή τους πριν δυο χρόνια και σε ποιο τώρα και θα σας απαντήσουν ότι άλλαξαν κκαι θα προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. υπάρχει αυτή τη στιγμή πολύ καλύτερη αρνί με ρύζι τροφή στην ελλάδα και δεν εννοώ τις fromm και anf που είναι παράλογα πανάκριβες. θα την βρείτε σε ξεχωριστό θέμα. αλλιώς πάρτε acana η josera αρνι που τις φτιάχνουν σε δικά τους εργοστάσια με πολύ καλό επίπεδο ελέγχων.
Δεν με απασχολεί ποιανού το εργοστάσιο είναι. Αυτά νοιάζουν την εφορία.
Από κει και πέρα κανένας δεν είναι σίγουρος για το επίπεδο ελέγχων, τις πραγματικές περιεκτικότητες των συστατικών που λένε πως περιέχουν όπως και το ποιο συστατικό είναι πρώτο, δεύτερο ή τρίτο, είτε αυτή λέγεται Friskies, είτε RC είτε Αrden, είτε Acana και orijen είτε Josera.
Εκτός αν το εργοστάσιο που μένεις και αναφέρεις στο άλλο τόπικ με τα καυκάσια είναι της Acana...
Και τι εννοείς "έκαναν ρεζίλι τον όρο υποαλλεργική";
Γιατί τέτοια εμπάθεια απέναντι στην Arden;
Δεν θέλω να αμφισβητήσω τις γνώσεις σου ή την όποια εμπειρία ενδεχομένως έχεις, απλά δεν μπορώ να κατανοήσω από που πηγάζει η σιγουριά σου για τις εταιρίες που με τόσο ζήλο μας προτείνεις... :-k