έτσι είναι, ταλαιπωρία σκέτη!Του έχω πάρει και μία lamp & rice mini adult και την έχω να του τη δώσω μόλις τελειώσει άλλο ένα τσουβαλάκι κοτόπουλο. Αντε να δούμε... Στα καλύτερα τους έχουμε κι αυτοί κάνουν τους δύσκολους!!!
To τσουβάλι τώρα τι σχέση έχει;Εμείς εδώ και αρκετά χρόνια δίνουμε την Arden με σολωμό.
Τα παπούδια μου, την τρώνε ευχάριστα, οι εξετάσεις τους είναι άψογες (13 ετών), το τρίχωμά τους λαμπερό και όμορφο και τα κόπρανα πάντα καλοσχηματισμένα.
Ο μικρός μας, ενώ αρχικά την έτρωγε με σχετική όρεξη, όταν πήραμε τη μεγάλη συσκευασία, μας έκανε τον κινέζο. Δεν την έτρωγε με τίποτα. Δοκιμάσαμε ΟΛΟΥΣ τους κωδικούς της Arden μιας και θεωρώ πως είναι πολύ καλή τροφή. Κανέναν δεν έφαγε.
Είναι μην μπλέξεις με μίζερο σκύλο στο φαγητό του....
To εφαρμόσαμε για μια εβδομάδα.Σας μιλαει "καμμενος"..... Στο χερι σας ειναι να φανε. Νυστικα κ μην δινετε τιποτα αλλο. Ουτε λαδια ,ουτε τυρια ,ουτε τιποτα. Οχι ααα δεν εφαγες παρε λιγο κοτοπουλο μην καταρευσεις,παρε λιγο ψωμι μην σου πεσει ο πωπος.....Τα σκυλια μας ειναι παραταισμενα και οι ποσοτητες ειναι ενδεικτικες στα τσουβαλια.