Παίδες: η νέα, η νέα, η νέα είν'ωραία, μα πάντα, ευτυχώς, ο παλιός είναι αλλιώς! (Ελπίζω να μην προδίδω και την ηλικία μου, πέρα από την αποκάλυψη για τα άθλια μουσικά μου ακούσματα εκείνη την εποχή)
τζιζους όμως!!!
Παίδες: η νέα, η νέα, η νέα είν'ωραία, μα πάντα, ευτυχώς, ο παλιός είναι αλλιώς! (Ελπίζω να μην προδίδω και την ηλικία μου, πέρα από την αποκάλυψη για τα άθλια μουσικά μου ακούσματα εκείνη την εποχή)
Καλημέρα φιλε και σε ευχαριστω θερμα. και για τον δικό σας κούκλο τα εχουμε πει , απαιχτος ;-) Ναι, η επιλογή του φύλου δεν ήταν καθόλου τυχαία, όσο για την ομορφιά και τα υπολοιπα χαρακτηριστικά , 6 μηνες σχολαστικής αναζήτησης πιστεύω οτι απέδωσαν καρπούς ;-)
Την ερώτηση για το Πεντιγκρί μονο ως ρητορική μπορώ να την εκλάβω . Εκτροφικό εκθεσιακό κουτάβι δίχως export pedigree γίνεται; Δε γίνεται ;-)
Το εκτροφείο είναι αυτο
Hasaki Team Kennel :: Akita Inu :: About us
Γειά σας κι από εμένα. Να χαίρεστε τις τετράποδες ομορφιές σας. Αυτό με το βάρος με προβλημάτισε λίγο. Δεν έχω κτηνιατρικές γνώσεις, αλλά από τις ιατρικές μου, αυτό με το βάρος του Πάγκ, μόνο σε ένα πράγμα έστρεψε τη σκέψη μου. Το έχεις συζητήσει με το κτηνίατρό σου; Αν δεν το έχει κάνει ήδη, ζήτησέ του εξετάσεις για Θυρεοειδική διαταραχή. Εύχομαι να μην είναι τίποτα, αλλά μην ανησυχείς άδικα, γιατί υποθέτω ότι είναι αντιμετωπίσιμο όπως και στους ανθρώπους πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.Η πλακα ειναι οτι καναμε μια βδομαδα διαιτα γιατι την προηγουμενη φορα ημασταν 11.850 και αντι να χασει εβαλε και 100 γρ!!! Δεν εξηγείται αλλιως, κρυφοτρώει τις νυχτες
σ ευχαριστω θερμα ! Δεν ειχε περασει απο το μυαλο μου γιατι ηταν παντοτε λιχουδης και χωρις κανενα αλλο συμπτωμα, ευκαιρί α όμως να το ψαξωΓειά σας κι από εμένα. Να χαίρεστε τις τετράποδες ομορφιές σας. Αυτό με το βάρος με προβλημάτισε λίγο. Δεν έχω κτηνιατρικές γνώσεις, αλλά από τις ιατρικές μου, αυτό με το βάρος του Πάγκ, μόνο σε ένα πράγμα έστρεψε τη σκέψη μου. Το έχεις συζητήσει με το κτηνίατρό σου; Αν δεν το έχει κάνει ήδη, ζήτησέ του εξετάσεις για Θυρεοειδική διαταραχή. Εύχομαι να μην είναι τίποτα, αλλά μην ανησυχείς άδικα, γιατί υποθέτω ότι είναι αντιμετωπίσιμο όπως και στους ανθρώπους πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.
αυτα εχει η χειραφετηση των γυναικων..σουζα ο κουληςωωωωωωωω δυσμοιρε Κουλη τι περνας!!!
ο νομος της φυσης.. το φιδι απο την τρυπα το βγαζει(η το βαζει) ο αντρας ο σωστοςΧαχαχαχαχα! Ο άντρας αναλαμβάνει να κατατροπώσει τον εχθρό; Φοβερά ειναι και τα δυο τους! Να τα χαίρεσαι και πάντα υγιή να ειναι!