AND THIS IS HOW IT ALL STARTED..

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Ο Γλυ-κούλης ποζάρει :)
Δεν ποζάρει!
Ποζάρουν οι επιτηδευμένοι, αυτοί που πρέπει να "βγάλουν" ένα συγκεκριμένο οπτικό αποτέλεσμα κλπ κλπ

Ο Θεός αυτός απλά ΥΠΑΡΧΕΙ και εμείς είμαστε οι τυχεροί αποδέκτες μιας οπτικής πανδαισίας!!!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Ε αυτο το σχολιο σηκωνει κερασμα !! νιωθω συγκινηση! Ειναι ό,τι πιο κολακευτικο έχω διαβασει για το αγορι μου! Αν ηξερε να διαβαζει θα χοροπηδουσε απ τη χαρα του ! Σ ευχαριστουμε !

• Like
Reactions: ntoulis and Scalpel

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Το αγόρι είναι παιδί της φύσης και του νερού (να το βλέπει, όχι να μπαινει) , που τον χάνεις που τον βρίσκεις όλο στις εξοχές θέλει και με τραβαει απο το ποδι να παμε. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο επειδη δεν έχουμε πρώτο μποι, τα χόρτα τον εμπόδιζαν να ατενίσει κι ετσι τον υπερύψωσα :D

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Ε ναι.. ειπαμε πριγκιπέσα η Χανα, άρχοντας με τα όλα του ο Κουλαρος!
Αναρωτιεμαι όμως...στον θρονο σκαρφαλωσε μόνος του ή είχε ενα χέρι βοηθειας? Η και δυο..

• Like
Reactions: Ghostdoc

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Ε ναι, σαφως μια χείρα την είχε αφου εκτός απο Γλυκουλης και χοντρούλης είναι και κοντούλης :LOL:

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
χάλια ήταν το μαξιλάρι έτσι κι αλλιώς..είχες σκοπό να το πετάξεις, έτσι δεν είναι;;;; (αυτό να σκέφτεσαι :p )

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Ξυπνάς χαρούμενος, πηγαίνεις να ετοιμάσεις κόφι, επιστρέφεις και αντικρίζεις αυτό :eek:

δε φτάνει που το κορίτσι σε είδε με πιασμένο σβέρκο και καταλαβε πως θέλεις αλλαγή στο μαξιλάρι, γκρινιάζεις και από πανω? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::mad::mad::mad::cool::p:D:cry::censored::coffee:o_O:rolleyes::oops::barefoot::cautious::coffee::LOL::sick::sleep::sneaky:(n):X3::):):);):(

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Και πως να την μαλώσεις.....................:love::giggle:
μεσα στο μυαλο μου εισαι ..:sneaky:

δεν ακουσες τον "καυγα" με το μαξιλαρι θες να μας πεις? :D
δεν πηρα χαμπάρι, ολα εγινα αθόρυβα και εντος 3 λεπτων (όσο θέλει για να βρασει το νερό χαχαχα)

χάλια ήταν το μαξιλάρι έτσι κι αλλιώς..είχες σκοπό να το πετάξεις, έτσι δεν είναι;;;; (αυτό να σκέφτεσαι :p )
ηταν το αγαπημενο μου !!! :mad:

• Like
Reactions: Katiariko