AND THIS IS HOW IT ALL STARTED..

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Αυτο το μερος ειναι και πρεπει να παραμεινει μυστικο ! δε μ αρεσουν τα πικρα μ αρεσουν μονο τα γλυκα !! Οσο για το κορμι ναι αρχιζει και παιρνει κι αλλο υψος και πλατος, μια καθηγητρια Κτηνιατρικης που την ειδε ζαλιστηκε απο ομορφια και μορφολογια και ο περηφανος πατερας φουσκωνε και ξαναφουσκωνε :rolleyes:

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
ναι μυστικο μερος ! ο Κουλης ειναι ο Τυριον Λανιστερ και η Χανα η Σανσα Σταρκ στο Κινγς Λαντινγκ του Γουεστερος ! :D

αφου εχει κουνιες για μικρα παιδια,και ενα παρατηρητηριο στην μια φωτο με τον Τυριον ! ;)

• Like
Reactions: Ghostdoc

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Κρυβε λογια κρυβε λεμε λογια !! :censored: Ποιο πολυ νομιζψ ταιριαζουν οι εξης ρολοι : στον κουλη ο Robert baratheon και για τη Χανα ειμαι μεταξυ Ντενερις και Ιγκριτε :LOL:

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
ο Κουλης ειναι γεννημενος πρωταγωνιστης.. εκεινος παει.. Τυριον-Τυριον ακου που σου λεω..(ενταξει με τον κιγκσλειερ,καμια σχεση) :confused:

Χανα και Ιγκριτε ναι οντως <<δενει>> το γλυκο.. (y)

με Ντενερις δε νομιζω, εκεινη ειναι η Βουγιουκλακη της σειρας.. με Σανσα,με Σανσα η Χανα, που ειναι ευγενικη φιγουρα :)

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Μπα, Η Σανσα ειναι η μις βουτυρο της σειρας, η Χανα ειναι αυστηρα εκλεκτικη, εκει που θελει ειναι γλυκουλα κι εκει που δε θέλει λύκαινα. Τον ρομπερτ τον ειπα γιατι οπως κι εκεινος τρωμε και ξανατρωμε και δε χορταίνουμε και του φερνει λιγο νομιζω και στη φατσα :LOL: με τον νανο αποκλειεται να κολλαει γιατι εκεινος εχει παρει το μισο Γουεστερος σε πληρη αντιθεση με τον παρθενοκούλη :ROFLMAO:

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
μωρε αυτο ειναι .ο κουλης θα κατσει στον θρονο. αναρωτιεμαι όμως για το ποιο θα ειναι το σλογκαν του βασιλειου του...

ντουλη καμια ιδεα??

• Like
Reactions: ntoulis

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
κουλης :a pug always eats his food (a lannister always pays his dept και ετσι..) σορρυ κουλη σε εχω για καλυτερα βεβαιως!
χανα: χανα is coming (stark φαση):confused:

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Πηραμε λοιπον και την πολυπόθητη μαξιλάρα και όπως ηταν επόμενο, τη λάτρεψαν με το καλημέρα.Παραθέτω φωτος για του λόγου το αληθές. Με σειρά ιεραρχίας:
Ο King cool-is

H Πριγκιπέσα στο θρόνο της

και το Βασιλικό ζεύγος :)

Ευχαριστω δημοσια το μελος idamanos για την πολυτιμη βοηθεια της στην αγορα της υπερμαξιλάρας. Να σαι καλα!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
το καδρο με την βασιλισσα έχει πανω απο τον θρονο της πριγκιπισσας χανα για συγκεκριμενο λόγο ε??(y)

• Like
Reactions: Ghostdoc

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.247
3.084
Να σας πω με τι ξετρελένετε η ΘΕΑ ;;; Της έχω Κόνγκ, της έχω αυτή τη μπαλίτσα με την μασέλα που βάζεις μέσα τροφή κ.τ.λ. μασουλητήρια, μπαλάκια, κοκαλάκια κι όλα τα εις -άκια ...Όχι καλέ... Εκείνη λ α τ ρ ε ύ ε ι :love: :love:την δοσομετρική μεζούρα του υγρού απορρυπαντικού, καθώς και το πλαστικό αβγό μέσα στο οποίο ήταν το χαζοδωράκι, στο πασχαλινό αβγό της μικρής :p. Άπειρες ώρες να παίζει με αυτά...
το διάβασα και αναφώνησα : παναϊα μου
:eek:

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
τι φάτσα αυτός ο Κούλης! δηλώνω fan!
να το πω και δημοσίως, νομίζω ο Κούλης είναι η καλύτερη φάτσα του φόρουμ. Πρέπει να του φτιάξουμε φαν κλαμπ !
Με συγκινείτε ! :cry:

το καδρο με την βασιλισσα έχει πανω απο τον θρονο της πριγκιπισσας χανα για συγκεκριμενο λόγο ε??(y)
Ακριβως :) Τοσο το θέμα του κάδρου όσο και η θέση του, δεν ειναι τυχαία :D

• Like
Reactions: Gaara