Δεν ειμαι κριτης.Απλα ασχολουμαι(δεν μετραει ε??)denis said:Eίσαι κριτής μορφολογίας? Σε έχω ξαναρωτήσει ... το λές αυτό στα μούτρα ενός εκτροφέα ή ιδιοκτήτη ή μόνο στα forum τα λές??
Μας είπες ΓΙΑΤΙ είναι τα Kangal καλύτερα από τα ποιμενικά κεντρικής Ασίας της Ελλάδας??? Αυτή η ερώτηση ...
1.καθε χρονο γινετε ετησιο φεστιβαλ στην τουρκια και μαζευονται εκατονταδες kangal τα οποια διαγωνιζονται απο κριτες της ρατσας.denis said:δεν μας απαντησες υπαρχει καποιο προτυπο ? οι σκυλοι του εχουν αποδεδειγμενα καποια αλλη ποιοτητα εκτος οτι ειναι τεραστιοι
2.Το συγκεκριμενο εκτροφειο εχει κερδισει πολλους τιτλους απο οσο ξερω.
3.Στο αμερικανικο clun για kangal μου ειχαν μιλησει με τα καλυτερα λογια για τα σκυλια του.
4.Το συγκεκριμενο εκτροφειο βρισκετε σε μια εκταση τουλαχιστον 30 στρεμματων και μιας και μιλας για γεννες πηγαινε ρωτα τον γιατι εχει τοσα σκυλια!!!
5.Δεν ειναι κολλητος μου!Πριν ενα χρονο ενας φιλος μου ηθελε να παρει τετοιο σκυλι και αφου το ψαξαμε πολυ καταληξαμε σε αυτον και ηταν ο μονος που βοηθησε!Μονο εγκυκλοπαιδειες δεν μας εστειλε.Τελικα δεν πηρε ο φιλος γιατι επρεπε να παμε εκει να το παραλαβουμε(Κων/πολη) λογω του οτι οπως μας ειπε οι συνθηκες για να ερθει αεροπορικωςδεν ειναι και οι καλυτερες. Απο εκει τον γνωρισα και μιλησαμε αρκετες φορες για αυτου του ειδους τις φυλες.
Θες να συγκρινουμε τις γνωσεις μας για την ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ????denis said:Eπίσης πιό κακό να μην ξέρει και να μιλάει ...
Εγω εδω ειμαι......
Και εγω Μοderator ειμαι σε αλλο κυνολογικο site αλλα δεν το παιζω...denis said:Αν συνεχίσεις να την λές στον αστυφύλακα του forum θα φύγεις αναγκαστικά.
ROTTIE: Οι παραθέσεις διορθώθηκαν για να γίνει κατανοητή η δημοσίευση. Θα παρακαλέσω να γίνεται σωστή χρήση των «quote».