AKBASH

pikrit

New Member
16 Μαϊου 2007
1
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ AKBASH Η KANGAL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
....απο την Πολη εισαι? :D

....στην Ελλαδα θα βρεις ,...τον Σκυλο του Πυρου.

....καλως ηρθες στο dogforum.εαν θες γραφε με μικρα...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Το ξαναγράφω! (βάστα καρδιά μου…) :roll:

Καλό το βιντεάκι αλλά ο Κεμάλ δεν «κολλάει» πουθενά…
Λυπάμαι πολύ που προσβάλω την …Τουρκοσύνη ( :lol: ), αλλά με αυτή τη λογική σε αντίστοιχο βίντεο-παρουσίαση του Ελληνικού ποιμενικού θα έπρεπε, αντί προλόγου, να κοτσάρουμε τον Κολοκοτρώνη στο άλογό. :lol: :lol: :lol:
Για να μην (ξανά) θυμηθώ το Βυζαντινό ιππικό που ροβόλαγε σε αυτές τις πλαγιές… 8)
Τέλος πάντων…
Τα συγκεκριμένα ζωντανά δεν είναι σκύλοι είναι μουλάρια!
Μόνο το πετάλωμα και το σαμάρι τους λείπει! :lol:

Morgan_A

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
180
4
Αθήνα
www.ourdogs.gr
Μου άρεσαν πολύ, αλλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση και το πόσο έντονα διεκδοικούσαν ακόμα και το παιχνίδι..., όταν ακόμα ήταν εντελώς κουτάβια...

Ανεξάρτητα όμως από το ότι μου άρεσαν πολύ, πιστεύω ότι τέτοια σκυλιά, έχουμε και εμείς επάνω στην Βόρεια Ελλάδα, εκεί που πραγματικά είναι απαραίτητα για να φυλάνε τα κοπάδια από τους λύκους...

Και δεν το λέω αυτό τυχαία, αλλά έχει τύχει να δω... και είχα πάθει πλάκα...!!!!

Μου θυμίζουν κάπως και τον Ελληνικό ποιμενικό, αλλά και τα σκυλιά των Πυρριναίων.
Δεν έχω ειδικές γνώσεις όμως, οπότε μπορεί να κάνω και λάθος και σας ζητώ συγνώμη γι΄ αυτό...

.

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
Στην Ελλαδα δεν υπαρχουν ουτε Kangal ουτε Akbash η Karabas.To μονο που υπαρχει ειναι ποιμενικοι κεντρικης ασιας αλλα οχι τοσο καλα δειγματα.Αν ενδιαφερεσε για Kangal ομως μπορω να σου δωσω ενα email να επικοινωνησεις.Απο την αλλη οπως προανεφερε και αλλος υπαρχουν και οι Ελληνικοι ποιμενικοι.Σε καθε περιπτωση πρπει να ξερεις πως αυτα τα σκυλια ειναι για να ζουν στην εξοχη και δεν κανουν για απειρους χειριστες χωρις να υποννοω τιποτα.

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
Δεν ειμαι κριτης.Απλα τυχαινει να γνωριζω τον καλυτερο εκτροφεα σκυλων Kangal και Boz sheperd dogs της Τουρκιας.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
pitbullakias said:
Δεν ειμαι κριτης.Απλα τυχαινει να γνωριζω τον καλυτερο εκτροφεα σκυλων Kangal και Boz sheperd dogs της Τουρκιας.
καλυτερο??? εχει τα ποιο αγρια? τα ποιο δυνατα? τι ακριβως ???

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
Eσυ το καλυτερο το κρινεις με το ποιος εχει τα πιο δυνατα η πιο αγρια????? :?
Σημαινει το εκτροφειο που μορφολογικα εχει τα καλυτερα δειγματα φυλης η πολυ υψηλα στανταρ!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Σημαινει το εκτροφειο που μορφολογικα εχει τα καλυτερα δειγματα φυλης η πολυ υψηλα στανταρ!
Σε φυλές που έχουν τεράστια ιστορία, σε χώρες που έχουν τεράστια οργάνωση, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να πεί σίγουρα ποιό είναι το καλυτερο εκτροφείο ... εξαίρεση ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Τούρκοι εκτρέφουν σαβούρα ...

Μπορεις να ποστάρεις το πρότυπο του Akbash ?

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
pitbullakias said:
Eσυ το καλυτερο το κρινεις με το ποιος εχει τα πιο δυνατα η πιο αγρια????? :?
οχι ! τα δικα σου τα κριτηρια ηθελα! ωστε ο φιλος σου εχει πολλους πρωταθλητες (στην τουρκια ? ευρωπαικα? ) ? ή η κριση ειναι βασισμενη στα δικα σου προτυπα !

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
To εκτροφειο ειναι το ******** και τον λενε ****.

Aπαγορεύονται τα links εκτροφείων και η διαφήμισή τους με τα συνφραζόμενα ... αν θές μπορείς να βάλεις τους γνωστούς σου εκτροφείς σε links στο profile σου ...

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
Τα τελευταια 2 χρονια αν δεν κανω λαθος εχει βγαλει κοντα στα 90 κουταβια το εκτροφειο του.

Βασίλης

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2007
143
0
THESSALONIKI
Πάντως εγώ δεν θα θέλα ναμαι σκύλος σε αυτό το εκτροφείο....

Βγαίνεις για κατούρημα και σου την πέφτουν όλοι οι γείτονες!! :lol: :lol:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
pitbullakias said:
Τα τελευταια 2 χρονια αν δεν κανω λαθος εχει βγαλει κοντα στα 90 κουταβια το εκτροφειο του.
τωρα αυτο εμενα επρεπε να μου πει οτι εχει :

α) τρομερο εκτροφειο, με μεγαλη ζητηση ?
β) τρομερο εκτροφειο, με μεγαλη ζητηση και μεγαλο στοκ ?
γ) puppy mil ?

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
σημαινει πως δινει κουταβια του παγκοσμειος και αυτο σημαινει κατι...ειδα οταν πολλες φορες υπαρχουν πελατες για αναμονη οι οποιοι περιμενουν μηνες.Θες δεν θες εκει ειναι η πηγη για τα συγκεκριμενα σκυλια!Εγω ετυχε να τον γνωρισω πριν 1 χρονο αφου ηθελε να παρει ο κολλητος μου ενα σκυλο απο εκει.Εγω ομως θα σου προτεινα να την δεις λιγο πιο χαλαρα τη φαση και να κατσεις να ακουσεις και κανενα :p

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
pitbullakias said:
σημαινει πως δινει κουταβια του παγκοσμειος και αυτο σημαινει κατι...
οτι εχει σαιτ ? οτι ξερει αγγλικα? οτι ξερει να χειριζεται το ιντερνετ ?

τα 2.000€ που ζηταει θα επρεπε να μου πει κατι ?

δεν μας απαντησες υπαρχει καποιο προτυπο ? οι σκυλοι του εχουν αποδεδειγμενα καποια αλλη ποιοτητα εκτος οτι ειναι τεραστιοι ??

pitbullakias

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2007
48
0
Δεν νομιζω να σου ζητησε 2 χιλιαρικα!!!!!Πολυ παρακατω!!!Το προτυπο της φυλης μπορεις να το βρεις αν σε ενδιαφερει για τη ρατσα.Πολλα εκτροφεια κανουν διασταυρωσεις για να εχουν μεγαλυτερα kangal στην πραγματικοτητα ομως δεν ειναι Kangal αυτα και λεγονται Malaks.Τα τεραστια σκυλια που θα δεις στο εκτροφειο του δεν ειναι Kangal αλλα Boz sheperd dogs τα οποια φτανουν συνηθως στα 85-95 κιλα.Εγω μπορω να σου δειξω σκυλια που μοιαζουν με Kangal αλλα δεν ειναι αλλα δεν μπορω να βαλω link εδω.