lone wolf...
γιατι προσπαθεις να μην πλησιαζεις το στομα του σκυλου σου?
Το κεντροευρωπαικό σύστημα πάντως είναι όλα τα λεφτά, παραδέξου το - ειδικά σε μεγάλες εκθέσεις με πολλά - καλά - δείγματα
θεμα γουστου...εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει η βαβουρα στο στιβο, ιδιαιτερα οταν κρινω...και προτιμω το χαλαρο λουρι...
Εκει οδηγουν οι φανατισμοι και η επιδιωξη της νικης παση θυσια...και βεβαια προκειται για επαγγελματιες εκτροφεις (σχημα οξυμωρο) που, προκειμενου να προστατευσουν τα συμφεροντα τους........................................................................
Στην Αγγλια & τις ΗΠΑ ξερω οτι γινονται δειγματοληπτικοι ελεγχοι αιφνιδιαστικα, στις μεγαλες εκθεσεις…Στις χωρες της FCI δεν εχω ακουσει τιποτα σχετικα...
γιατι προσπαθεις να μην πλησιαζεις το στομα του σκυλου σου?
Το κεντροευρωπαικό σύστημα πάντως είναι όλα τα λεφτά, παραδέξου το - ειδικά σε μεγάλες εκθέσεις με πολλά - καλά - δείγματα
θεμα γουστου...εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει η βαβουρα στο στιβο, ιδιαιτερα οταν κρινω...και προτιμω το χαλαρο λουρι...
Καλα, μη μου πειτε οτι δεν εχετε ξανακουσει για τατουαζ, σιλικονες, ορθοδοντικες, προσθετικες, βαψιμο, ντοπες και αναβολικα! Ολα φτιαχνονται – απο εντροπιον και cherry eye μεχρι χιαστι συνδεσμοι, ελλιπη στοπ, ελλιπεις γναθοι, ελλιπεις οδοντοστοιχιες, αυτια, ουρες, όρχεις...και ελλιπες ταμπεραμεντο! Απο απλο βαψιματακι για το χρωμα μεχρι νυστερι που αφαιρει ανεπιθυμητα σημαδια...και δεν μιλαω για καλλωπισμο– βαφες σε μορφη σαμπουαν, ψαλιδισμα, κιμωλιες, ξυρισμα και κουρεμα σε φυλες που απαγορευεται...αυτα θεωρουνται δεδομενα! Μιλαω για σκυλους που δεν τους προικιζει τοσο η φυση και η εκτροφη οσο...ο πλαστικος χειρουργος.S13 said:Τωρα θα μου πειτε πως το καταλαβαν οτι ειχε tatto στο στομα?
Εκει οδηγουν οι φανατισμοι και η επιδιωξη της νικης παση θυσια...και βεβαια προκειται για επαγγελματιες εκτροφεις (σχημα οξυμωρο) που, προκειμενου να προστατευσουν τα συμφεροντα τους........................................................................
Στην Αγγλια & τις ΗΠΑ ξερω οτι γινονται δειγματοληπτικοι ελεγχοι αιφνιδιαστικα, στις μεγαλες εκθεσεις…Στις χωρες της FCI δεν εχω ακουσει τιποτα σχετικα...
Last edited by a moderator: