Aντιδράσεις για τους περιορισμούς...

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Οπλα και κρασ τεςτ ισως να ειναι λογικο ισως.. επειδη ειναι μεγαλου μεγεθους.. δεν ξερω.. αλλα χημικα σου λεω ειναι τα ποντικακια φθηνο υλικο.. ακομα και αν δεν πιστευεις το οτι υπαρχουν νομοι πιστεψε στο οτι θελουν κερδος και τα σκυλια για χημικα κλπ ειναι ασυμφορα..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ενα χημικό όπλο σε ποντίκια θα το δοκιμάσεις ?? Δεν θές έναν οργανισμό 50 κιλών ??

Τέλοσπάντων .. θεωρητικά όλα γίνονται ... αλλού είναι το θέμα ... και δυστυχώς είναι άλυτο ...

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
οχι.. θες να δεις πιο πιθανον τις βιοχημικες αντιδρασεις συνηθως πια η γνωση εχει προχωρησει που κοιτανε τα αποτελεσματα σε χημικο και μοριακο επιπεδο.. αλλα και παλι εκει δεν ξερω.. ξερω να σου πω για την ιατροφαρμακευτικη ερευνα.. για οπλα ιδεα δεν εχω..
παντως αυτο με τα σκυλακια ειναι αδικο.. εχω φιλο που ασχολειται με αδεσποτα και πολλα απο αυτα ειδικα με καλαζαρ η παραλυσιες που οι ευαισθητοι κατα τα αλλα ελληνες δεν τα θελαν υιοθετηθηκαν απο γερμανους.. φυσικα ηταν και μετα την υιοθεσια σε επαφη και στελναν φωτογραφιες και νεα απο αυτα.. ελεγα λοιπον μιας και ειμαι γερμανια μηπως μπορουσαμε να βρουμε μια φορμα να ψαχνουμε για οικογενειες που θελουν αδεσποτα.. με ελεγχο απο ολους μας που πανε.. να μην το θελει καποιος γιατι φοβαται οτι θα μπλεξει με το νομο οκ.. αλλα να κατηγορηθω απο τον αντωνη για παρανομη εμπορια ζωων.. δε νομιζεις οτι ειναι τουου ματσ? τεσπα δεν ξερω... αν θελησετε να κανουμε κατι για τα αδεσποτα οκ.. αλλιως παλι οκ.. αλλα θα παρακαλουσα απο τον αμγκος να μου ζητησει συγγνωμη.. γιατι χωρις στοιχεια με προσεβαλε πολυυυυ ασχημα.. και νομιζω οτι προσπαθω να ειμαι ευγενικη.. και πιστεψτε με μετα απο αυτη την προσβολα δεν ειναι ευκολο

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Οταν μπεί μπορεί να ζητήσει ...

Λοιπόν εδώ είναι το ζουμί ..

ΓΙΑΤΙ δεν οργανώνεται αυτό επίσημα και με τη βοήθεια της πολιτείας ??

ΠΟΙΟΣ φέρνει αντίδραση ??

και ΓΙΑΤΙ ??

ΓΙΑΤΙ δίνουν κάποιοι το δικαίωμα να είναι ή να χαρακτηρίζονται ψευδώς ίσως ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ??

ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που κινούν τα νήματα, και ΓΙΑΤΙ δεν πιέζεται οργανωμένα το κράτος σε άλλα θέματα αλλά σε αυτό ΕΙΔΙΚΑ ??

ΓΙΑΤΙ δεν έχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ για την εφαρμογή του 3170 ??

Γιατί δεν βγαίνει εγκύκλιος και για άλλα θέματα πχ ΠΟΙΟΣ είναι υπεύθυνος για το ζώο αν ο δήμος είναι ανενεργός (μεγάλη τρύπα κατά την γνώμη μου)

αλλά και ΓΙΑΤΙ υπάρχουν ανενεργοί δήμοι ??

και πολλά άλλα ...

καλό θα ηταν και άλλοι που ξέρω ότι μας διαβάζουν να συμμετάσχουν, άσχετα με το τί σχέσεις έχουμε ... αυτό είναι το χρόνιο πρόβλημα εξάλλου και της οργανωμένης κυνοφιλίας και της οργανωμένης φιλοζωίας ... οι σχέσεις ... και γι'αυτό καταλήγει ΠΑΝΤΑ έτσι ... ;)

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
ΓΙΑΤΙ δεν
και ΓΙΑΤΙ ??

ΓΙΑΤΙ δίνουν
ΓΙΑΤΙ δεν
ΓΙΑΤΙ δεν
Γιατί δεν
αλλά και ΓΙΑΤΙ υπάρχουν
και πολλά άλλα ...

αυτό είναι το χρόνιο πρόβλημα εξάλλου και της οργανωμένης κυνοφιλίας και της οργανωμένης φιλοζωίας
Γιατι δεν ειμαστε η ΔΕΗ να κατεβαζουμε διακοπτες
Γιατι δεν ειμαστε οδοκαθαριστες να απειλουμε με τη δημοσια υγεια
Γιατι δεν ειμαστε αγροτες να κλεινουμε τους δρομους
Γιατι δεν ειμαστε ομαδα με δυνατοτητα εκβιασης ψηφων

και πολλα αλλα..........

αυτο ειναι χρόνιο προβλημα των Ελληνων.

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Αριθμητικα ισως ειμαστε πολλοι, αυτο δεν σημαινει οτι υπαρχει συνοχη ομαδας.Για να γινει αυτο πρεπει να υπαρχει ενας Ηγετης που θα εμπνευσει και θα ενωσει τα κοματια, αλλα τους εχει φωλιασει ολους το συστημα (να πω) ή ενας καναλαρχης (εξουσια) που θα παρασυρει δακρυβρεκτα τις μαζες, και μαζι με αυτες τους ξεχασμενους απανταχου φιλοζωους που θα θυμηθουν επι τη ευκαιρια οτι εχουν ενα γαλονι παραπανω απο τους αλλους στην υποθεση.
Δεν ειμαι μηδενιστης, φορτωμενος ασχημα ειμαι.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ωραια και ξαναλεω.. θεωρειτε οτι μπορει να γινει κατι? η εστω μια αποπειρα να ασκηθει μια μορφη πιεσης.. π.χ. αν σταλουν ολες οι φωτογραφιες.. με υο χερι ψηλα και ειναι μεγαλος ο αριθμος τους αυτο θα τους θορυβησει.. αλλα επισης και ατομικες ενεργειες.. τι θα πει ο αλλος εχει δεμενο το σκυλι του και δεν το ποτιζει αλλα εγω δεν κανω τπτα γιατι στην ελλαδα ολα ειναι μπουρδελο.. εμα το μπουρδελο δεν ξεγινεται απο τη μια μερα στην αλλη.. για αυτο λεω αφου υπαρχει που υπαρχει αυτο το φορυμ.. ας γινει η αφορμη να ανοιξει μια συζητηση με προτασεις ωστε να βελτιωθει η κατασταση.. δε λεω.. μπορει ολα να αποτυχουν.. αλλα νομιζω οσο υπαρχουν ανθρωποι να προσπαθουν τοσο υπαρχει ελπιδα.. σκεφτειτε αν ολοι που ασχολουνταν με τα αδεσποτα λεγανε αα.. ειναι τοσα πολλα δεν μπορουμε να τα σωσουμε και το κρατος ειναι μπουρδελο.. τπτε δε θα γινοταν.. οποτε αντι να γκρινιαζουμε να μαλωνουμε μηπως να προσπαθησουμε να κανουμε κατι?

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
ε.. αυτο λεω και εγω ας ανηξει συζητηση..εγω αλλωστε εχω και δουλειες εχω να παραλαβω δυο κοκερ και 3 τσιουαουα για να τα μεταλλαξω:cool:

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Μολις ανοιξουν τα γενικα θεματα θα την ξεκινησω τη συζητηση για να δουμε απο που πηγαζουν ολα.Θα σου στειλω τοτε και π.μ. denis για να δεις πως το εχω σκεφτει.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Κατσε βρε κοτσιδα.. στα γενικα θεματα ειμαστε.. δεν ειναι γενικο κους κους.. αντε ανοιξε την.. ε και πες και σε μας τη θεωρια σου.. πιο γενικα αν φοβασαι οτι θα σου την πουν καποιοι... μην αναφερεις προσωπα. αντε αντε

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Ειμαστε στα γενικα θεματα - σκυλοκουβεντες.Εγω ενοουσα τα γενικα θεματα - γενικο κους κους.Θα ηθελα να το συζητησουμε γενικα το θεμα.Εσυ πιστευεις οτι το προβλημα εξειδικευεται στα σκυλια ή οτι ξεκιναει απο αλλου και καταληγει και στα σκυλια;:confused::confused:
Δεν εχω καμμια θεωρια μονο απλες παρατηρησεις στο περασμα των χρονων που τις εχω επεξεργαστει στο ακατοικητο μου.:D:D
Τελος εδω, γιατι αν ειναι να ξεκινησουμε να σεβομαστε καποια πραγματα, αυτο ας ειναι για αρχη οι κανονες του φορουμ. ;);)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Κοιτα αν θες να σου πω απο που ξεκιναει νομιζω οτι το βασικο προβλημα ειναι η ανοργανωσια και το γεγονος οτι ο καθενας που λαμβανει ενα ποστο βγαζει εναν νομο κανονισμο αποφασεις οτι να ναι. Τα οαντα γινονται με προχειροτητα. Αλλα νομιζω μπορουμε να επικεντρωθουμε ειδικα στο θεμα σκυλια. Αλλωστε αν ειναι να σχολιασουμε ολα τα κακως κειμενα της ελλαδος θα χαθουμε:D Οποτε με απολυτο σεβασμο στους κανονες του φορουμ σου λεω.. αντε αντε ανοιξε τοο;)

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Κάποιος με νομικές γνώσεις ... ΕΙΝΑΙ παράνομη η εξαγωγή ζώων για υιοθεσία όπως γίνεται , και αν όχι γιατί, αν ναι, πάλι γιατί ??

...
Δεν νοείται ο όρος εξαγωγή μεταξύ κρατών μελών ΕΕ....Μια μικρή διορθωση.

Και αυτό το ΓΙΑΤΙ το μεγάλο ρωταμε και εμείς denis.

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
το βασικο προβλημα ειναι η ανοργανωσια και το γεγονος οτι ο καθενας που λαμβανει ενα ποστο βγαζει εναν νομο κανονισμο αποφασεις οτι να ναι
Πας φιρι - φιρι να με αποκεφαλισουν οι mods. Η επιλεκτικη ανοργανωσια ναι. Ο καθενας καρεκλοκενταυρος οχι, και θα σου εξηγησω γιατι. Αν παρακολουθεις το θεμα θα δεις οτι ολοι, και οι πραγματικοι και οι κατ'ονομα φιλοζωοι εχουν τουλαχιστον ενα κειμενο αντιδρασης και αντε και βγηκε και στον Σκαι. Οι υπολοιποι (εκτος απο αυτους που θα βρουν τωρα την ευκαιρια να καρφωσουν τον γειτονα τους επειδη εχει 2,5 γατες) ειναι παντελως αδιαφοροι. Μεχρι εκει προς το παρον.
Υπεθεσε τωρα οτι βγαινει ενας νομος που λεει οτι οσοι διατηρουν κατοικιδια θα πληρωνουν ειδικο φορο. Ποτε λοιπον νομιζεις οτι θα υπαρξει ενιαια αντιδραση μεγαλου βεληνεκους θετικη και αρνητικη ταυτοχρονα; Μεγαλυτερη προβολη; Περισοτερα φιδια στην καρεκλα των κενταυρων; Τοτε η τωρα; Τι θα μας ενωσει πανω απο συμφεροντα, τα φιλοζωικα μας αισθηματα ή τσεπη μας; Το θεμα λοιπον που θελω να ανοιξω ειναι εν μερη για το πως εχει κατασταλει συστηματικα η αντιδραση που ειχαμε ως λαος στα κακως κειμενα. Και οταν ανοιξουν τα γενικα θα αναφερθω με περισοτερες λεπτομερειες.

Αγαπητοι mods εχω πεσει σε παραπτωμα και γι'αυτο προσφέρω την κεφαλή μου και το πινάκιο.:paja1:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Αφού υπάρχει τόση κυνοφιλική παιδεία στην Γερμανία, δεν υπάρχουν αδέσποτα, κάθε σπίτι έχει σκύλο, υπάρχουν όλες οι φυλές, υπάρχουν σοβαροί όμιλοι, υπάρχει οργάνωση, τάξη και ασφάλεια... πόσο κρετίνοι είναι οι άνθρωποι αυτοί και "παράγουν" λιγότερα σκυλιά (και μάλιστα ράτσας που ξέρει ο καθένας τι παίρνει) ώστε να θέλουν να καλύψουν την υπολειπόμενη προσφορά με εισαγωγές αδεσπότων από την Ελλάδα?

Πρόσφατα, κάτι κυνοφιλικά προηγμένοι Γερμανοί, πήραν από ένα καταφύγιο ζώων ένα βέλγικο λυκόσκυλο (αμφιβόλου καθαροαιμίας), και ήρθαν ποδαράτοι στην Ελλάδα, σαν περιπέτεια.
Έφτασαν στην Ηγουμενίτσα εν τέλει, και βρήκαν δουλειά σε τοπικό εστιατόριο και είχαν τον σκύλο αμολυτό. Μετά από 2-3 επιθέσεις σε παιδάκια, το σκυλί το κοιμήσανε, με έξοδα του εστιατορίου που δουλεύανε, γιατί εαν συνεχιζόντουσαν οι επιθέσεις θα τους ξεσκίζανε στις μηνύσεις...

Η δικαιολογία τους ήταν ότι τον σκύλο τον θέλανε λίγο επιθετικό, για να τους φυλάει στο ποραδάτο ταξίδι τους, κατά την διανυκτέρευση τους στο ύπαιθρο.

Τα σχόλια μου, ας μην τα πω εδώ...
Άλλωστε καλοί και κακοί υπάρχουν παντού.
Η απορία μου είναι άλλη:

Γιατί οι ζωόφιλες οικογένειες της Γερμανίας δεν βρίσκουν σκυλιά στα αντίστοιχα άσυλα από όπου προμηθεύτηκαν αυτοί οι ανεκδιήγητοι τύποι τον σκύλο αυτόν που περιγράφω πιο πάνω, αλλά ψάχνυον να εισάγουν ημίαιμα σκυλιά από την Ελλαδίτσα μας?

Κάτι βρωμάει, όπως και να το κάνουμε.