Δεν εννοω τους κομπογιανιτες.. Εκει ναι να κανουμε οση σκληρη κριτικη θεσ. Αλλα αρχιζω με τη βαση οτι ειναι σοβαρες ομαδες και ατομα.
1Η ΚΡΙΣΗ
αλλα π.χ. αυτο με τις εκτρωσεις σε προχωρημενοι ηλικα η αν περνουν περισσοτερα απο οτι μπορουν μπορω απλα να το σχολιασω να προτεινω αλλα οχι να κατακρινω. Σωστα οχι κρινω αλλα επικρινω.
Δλδ αν καποιος εσει ξεσκατησει 1000 αδεσποτα
ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ και εγω ενω θα μπορουσα δεν το κανω για χ-ψ λογους θα πρεπει να κανω την κριτικη μου εχοντας ως αξονα την αναγνωριση της δουλειας του και οτι αυτος κανει κατι που εγω δεν κανω
2Η ΚΡΙΣΗ και το κανει μονο απο αναγκη να βοηθησει οχι να διακριθει η να επιτυχει..
3Η ΚΡΙΣΗ και οτι εχω να πω πρεπει να το πω με πολυ προσοχη. Ειναι ευκολο να αρχιζεις τους αφορισμους αμα δεν κανεις κατι.
Οσο για τους αθλητες. Εγω παντα ελεγα οτι ειναι υποκρισια να καταδικαζουμε παιδια τα οποια ειναι ταλαντουχα και φτηνουν αιμα αλλα το συστημα η αναγκη για βραβεια εθνικγη υπερηφανια πωλησεις φαρμακων -μιλαμε για τζιρο δις-
τα οδηγουν να παρουν αναβολικα αν θελουν να πετυχουν Παντα ως θυματα της ιστοριας τους αντιμετωπιζα -αλλα αυτο ανηκει σε αλλο φορουμ
-