Aγγ. κόκερ κ χρώματα

CostasKontadakis

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2008
112
0
Ναι! Αυτό φαίνεται από την φωτογραφία να ειναι κόκκινο. Τα πιο ανοιχτόχρωμα που το τρίχωμα τους είναι χρυσαφί ή ξανθό (το ίδιο είναι) δεν έχουν πρόβλημα με την ποιότητα της τρίχας τους και συνήθως είναι και πιο πλούσια. Στην ουσία δεν έχει και τόσο σημασια. Ούτε σε καμία έκθεση πουθενά στον κόσμο κρίνονται ξεχωριστά. Είναι περισσότερο στο "ματι" μας η διαφορά και κάποιες φορές το λαμβάνουμε υπ' οψιν μας εκτροφικά.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Eπισης δεν υπαρχει καμια περιπτωση (ανεξαρτητως χρωματος) ενα κοκερ να γινει επικινδυνο ή να εχει διαθεση να δαγκωσει.
Εδω θα διαφωνισω καθετα!!
Εχω τουλαχιστον 4 Cocker στο πελατολογιο μου, που δεν θα δισταζαν ουτε δευτερολεπτο να χρησιμοποιησουν τα δοντια τους -για διαφορους λογους.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
και εγώ άλλα έχω διαβάσει

από κριτή μάλιστα

υπήρχε μια μελέτη ή αρώστεια που αφορούσε τα ξανθά κόκκερ η οποία μόνο κολακευτική δεν ήταν [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X

emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
Ενα κοκερ δεν δακγωνει για να δαγκωσει ετσι απλα!
Η κακη εκτροφη φταιει ή ακομα και ο ιδιοκτητης για θεματα συμπεριφορας.
Κοκερ να δαγκωνει και να ειναι επιθετικο δεν ειναι καθαροαιμο κοκερ.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Σου λεει κατι το CockerRage???? Και ισως και το ονομα Linda Ward?
http://www.dogstuff.info/cocker_rage_syndrome.html

Δεν εμφανιστηκε και εμφανιζεται μονο σε "κακες εκτροφες", αλλα ηταν καποτε αρκετα διαδεδομενο.
Και ολα ηταν καθαροαιμα Κοκερ!!!

emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
Εγω επιμενω,ειναι ολα θεμα εκτροφης.Αμα εισαι προσεκτικος στο ζευγαρωμα θα εχεις και τον σωστο χαρακτηρα.Το rage syndrome το εχω δει μονο σε κοκερ,(που ενας θεος να τα κανει κοκερ) κακης και μη προσεχτικης εκτροφης.!

Ενα απο τα χαρακτιριστικα που λατρευω στα κοκερ και για αυτο τα διαλεξα,ειναι ο υπεροχος χαρακτηρας τους.Υπαρχουν ομως και εξερεσεις,και για αυτο λυπαμαι. :roll:

emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
Για να επανερθουμε στο θεμα μας,

Ενα χρωμα που δεν ειχα πει στη αρχη γιατι δεν ξερω την μεταφραση του στα ελληνικα :oops: ειναι το Sable. Απο τα πιο "περιεργα" και μη-δημοφιλες χρωματα,αλλα σιγα-σιγα εχει αρχισει να περνει και καινουργιους οπαδους...!!!

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
emily_vk said:
Εγω επιμενω,ειναι ολα θεμα εκτροφης.Αμα εισαι προσεκτικος στο ζευγαρωμα θα εχεις και τον σωστο χαρακτηρα.Το rage syndrome το εχω δει μονο σε κοκερ,(που ενας θεος να τα κανει κοκερ) κακης και μη προσεχτικης εκτροφης.!

Ενα απο τα χαρακτιριστικα που λατρευω στα κοκερ και για αυτο τα διαλεξα,ειναι ο υπεροχος χαρακτηρας τους.Υπαρχουν ομως και εξερεσεις,και για αυτο λυπαμαι. :roll:
για να το λες εσύ έτσι θα είναι

προς ενημέρωση σου

ότι είπα εγώ τα έχει γράψει Η ΙΔΙΑ κριτής που επικαλέστηκες στο θέμα πρωταθλητής χωρίς εργασιακές εξετάσεις :wink:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
α και που είσαι

όποιο ροτβάιλερ είναι φοβικό ΔΕΝ είναι καθαρόαιμο ροτβάιλερ

το λέω εγώ που ξέρω

emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
Και εγω για να λεω αυτα που λεω κατι ξερω αλλιως δεν θα μιλαγα :wink: Γι'αυτο δεν μιλαω για τα ροτβαιλερ γιατι δεν ξερω τιποτα! Απλα και ξεκαθαρα :lol:

CostasKontadakis

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2008
112
0
Παιδιά λίγη ψυχραιμία. rage syndrome στην Ελλάδα ΔΙΑΓΝΩΣΜΕΝΟ δεν υπήρξε ποτέ. Πιστέψτε με χρειάζεται ειδικός για να το διαγνώσει που δεν υπάρχει στη χώρα μας. Πιο σωστά είναι να λέμε οτι "υποστηρίζεται" ότι και στην Ελλάδα είχαμε κάποια δείγματα με το σύνδρομο της αιφνίδιας επιθετικότητας. Αλλά διαγνωσμένα όχι!
Θεωρείται ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο αυτό το σύδρομο και όταν λέμε επιθετικότητα σε κουρέματα, καλλωπισμούς και όταν του παίρνετε το παιχνιδι του…δεν εννοούμε σε καμιά περίπτωση rage syndrome!! Όλα τα κόκερ που συναντάτε και βγάζουν δόντια όταν πας να τα αγγίξεις σε σημεία του σώματος που δεν θέλουν είναι απλώς μεγαλωμένα από άπειρους ιδιοκτήτες. ΕΙΝΑΙ δυνατόν να υπάρχουν κόκερ που σαν γεννήτορες να δίνουν σε μερικούς (όχι όλους) από τους απογόνους τους χαρακτήρα πιο κυριαρχικό και «έντονο» (που με τον «κατάλληλο» ιδιοκτήτη να καταλήγουν μουρλά) αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπερδεύεται με το σύνδρομο της αιφνίδιας επιθετικότητας!!! Υπάρχουν μαρτυρίες για 2-3 περιπτώσεις rage syndrome στην Ελλάδα αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να μας ανησυχεί. Πάντως αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη το σύνδρομο αυτό δεν αποτελεί απειλή για την φυλή και η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί κυρίως στις δεκαετίες του 70 και 80 έχει πια ξεκαθαρίσει.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Ελλάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ η Αθήνα (άσχετο)

ε΄τσι λοιπόν κόκκερ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ μόνο στην Ελλάδα ΟΥΤΕ εδώ μιλήσαμε για τα Ελληνικά

για την φυλή μιλήσαμε

δεν νομίζεις λοιπόν ότι από το

΄δεν υπάρχουν στην Ελλάδα

΄δεν υπάρχει ειδικός να το διαγνώσει ΄

υπάρχουν 2-3 μαρτυρίες στην Ελλάδα

μέχρι το

emily_vk

Κοκερ να δαγκωνει και να ειναι επιθετικο δεν ειναι καθαροαιμο κοκερ.
υπάρχει ένα χάος???

το σωστό είναι ότι η ίδια λέει αργότερα

Εγω επιμενω,ειναι ολα θεμα εκτροφης.Αμα εισαι προσεκτικος στο ζευγαρωμα θα εχεις και τον σωστο χαρακτηρα.Το rage syndrome το εχω δει μονο σε κοκερ,(που ενας θεος να τα κανει κοκερ) κακης και μη προσεχτικης εκτροφης
:wink: :wink:

emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
Μας βλεπω να ανοιγουμε καινουργιο τοπικ γιατι ψηλοξεφυγαμε απο τα χρωματα χαχαχαχαχαχαχα :!:

Και ξαναλεω και το τονιζω...Κοκερ ειναι χαρακτηρας! Αμα δεν εχει το σωστο χαρακτηρα για μενα δεν ειναι κοκερ,και δεν θα διαλεγα ποτε αυτην την ρατσα αμα ηταν επιθετικη! Και σιγουρα πολυ μεγαλο ρολο παιζει ο ιδιοκτητης στην διαμορφωση του χαρακτηρα τους,γιατι ειναι και πολυ ευαισθητα :!:

emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
Eπισης,απο οτι ξερω,εχουν και αρκετο προβλημα γιατι μπορει να παρουσιασουν προβληματα απο εκει που δεν υπαρχουν με την περιεργη "γραμμη" στη μουσουδα ,στενομουρικα σε απλα ελληνικα :p .
Και το black & tan ή κανω λαθος ?

emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
Το βρικα,Tα black & tan εχουν προβλημα με την εκφραση.Αν δεν ειναι στον σωστο "τονο" τα tan μπορει να αγριεψουν την εκφραση,και συνηθως δεν τα προτυμουν οι κριτες για'αυτο τον λογο 8)