Aγγ. κόκερ κ χρώματα

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Έμενα μου αρέσει το black-tan στο δεύτερο link γιατί μου θυμίζει rott... :lol: :lol:

Πέρα από την πλάκα όλα είναι πανέμορφα και αριστοκρατικά σκυλιά...

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Τα ξανα-χάζευα τώρα και το αποφάσισα!! Το δεύτερό μου σκυλί θα είναι ένα ολόμαυρο αρσενικό (ή θυληκό?? :roll: ) κόκερ!!Όταν αλλάξω όμως σπίτι..

CostasKontadakis

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2008
112
0
Το θέμα είναι υποκειμενικό. Προσωπικά είμαι και γω solidcolor fun. :wink: Χεχε
Παρόλα αυτά όπως είπε και η Emily πολύ σωστά, τα δίχρωμα συνήθως είναι πιο ήπιοι χαρακτήρες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα μονόχρωμα είναι νευρωτικά η επικίνδυνα …
Με το χρώμα επίσης συνδέεται και το μάκρος και η ποσότητα του τριχώματος. Π.χ τα μαύρα και τα blue-roan έχουν συνήθως πιο πλούσια και δυνατή τρίχα ενώ την λιγότερη έχουν μάλλον τα κοκκινα!

emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
Costa,δεν νομιζω πως τα red εχουν δυσκολια με την τριχα! Για μενα τα orange roan εχουν απο τα μεγαλυτερα προβληματα οπως και τα black & white !

Eπισης δεν υπαρχει καμια περιπτωση (ανεξαρτητως χρωματος) ενα κοκερ να γινει επικινδυνο ή να εχει διαθεση να δαγκωσει. :wink: ΄

Τα μαυρα ομως εχουν πολυ μεγαλο πλεονεκτημα με την τριχα,εξου και τα πολλα BOB και BIS !!

CostasKontadakis

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2008
112
0
Προσωπικά έχω δει πολύ λίγα κοκκινα με full coat.
Για τα ασπρο-μαυρα ναι... Όντως έχουν πολλές φορές κι αυτά λιγότερο τριχωμα.
Όσο για το τελευταίο... πραγματικά τα μονόχρωμα είναι πιο ελκυστικά στο μάτι του κριτή.

emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
Αμαααν,σορρυ εκανα ενα τεραστιο λαθος και απορω πως :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Το black & tan ειναι στη κατηγορια μονοχρωμα και οχι διχρωμα επειδη προκυπτει απο ζευγαρωμα με μονοχρωμα παντα....

ΣΟΡΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΡΥ :oops: :roll:

CostasKontadakis

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2008
112
0
χμμμ... καλύτερα απο το να περιγραφω να σου στείλω φωτογραφίες για παραδειγμα αλλα... επειδή δεν γνωρίζω ακόμα κανονισμους για μεγεθη φωτογραφιων κλπ ... μην μου "την πουν" :wink: χαχα Μεχρι τι μεγεθος επιτρεπεται?

CostasKontadakis

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2008
112
0
Α... Καλύτερα να μην στείλω φωτογραφίες... :lol:
Το κόκκινο είναι αυτό που στην ελλάδα ονομάζουμε "κανελλί". Το golden είναι πιο ανοιχτόχρωμο. Είναι ας πούμε "ξανθό"¨ :wink:

emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
Εγω κοκκινο ή red λεω αυτο-

Πιο ανοιχτο-χρωμο δεν εχω δει,αν υπαρχει λογικα θα εχει προβλημα με την ποιοτητα της τριχας.!

Για μενα το χρωμα του σκυλου της φωτο,δεν εχει προβλημα :D