AΠΟΡΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
ειδα τα νυχια στη φωτο και φρικαρα, λεω με γελανε τα ματια μου? Στη φωτο αυτη δειχνει πολυ ωραιος ο σκυλος ιδιαιτερα μου αρεσει το ρυγχος του και οι αναλογιες του και η κλιση της ωμοπλατης και οι βραχιονες, θαθελα βεβαια να τον εβλεπα και απο εμπρος και να κινειται, οι αγκωνες ειναι πολυ εξω και τα πελματα...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Κινείται γρήγορα, με καλή έκταση πίσω, μπρουμυτίζει όμως πολύ. Τα μπροστινά πόδια του είναι πολύ κοντά.
Είναι επίσης παραπάνω μακρύς και σκούρος από ότι θα έπρεπε. Επίσης σε χαλαρή κίνηση και στάση (όχι στημένος) σπάει η πλάτη. Το κεφάλι (eκτός από τα μάτια) και γενικά το stand και η παρουσία του είναι φανταστικά.

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
κυτταξα και την παραπανω φωτο , ουτε απο αυτην βγαινουν συμπερασματα...αν τα προσθια σκελη ηταν μακρυτερα δεν θα εδειχνε μακρυς. Ειναι προσθοβαρης ο σκυλος, πολυ δουλεμενος και μαλλον οφειλεται και στην ασυμμετρη δουλεια που εχει γινει πανω του. Φωτος απο μπροστα θα παω να δω στο σαιτ του :)

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
λοιπον τωρα που ειδα παρα πολλες φωτο στη σελιδα του εβγαλα ακρη τι φταει στο μποροστινο του συστημα :)

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
το στηθος κατεβαινει κατω απο τον αγκωνα...και το σκελος δειχνει κοντο ενω δεν ειναι...ο σκυλος ειναι προσθοβαρυς και μπρουμουτιζει οπως λες στην κινηση, γιατι ο θωρακας κρεμαει χαμηλα εμπρος...και αυτο συμβαινει μονο οταν η καμπυλη των πλευρων στο πανω μερος του θωρακικου κλωβου δεν ανοιγει αρκετα και οι ακανθες των σπονδυλων δεν ειναι αρκετα μακριες (αυτο φαινεται και απο τα ακρωμια, που ειναι χαμηλα)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Ναι, έχεις δίκιο, πάρα πολύ καλή παρατήρηση. Είναι λάθος να κατεβαίνει το στήθος κάτω από τον αγκώνα όμως ? ή έχει συνηθίσει το μάτι μας ? Για τα ακρώμια συμφωνώ

Στήθος: Ευρύχωρο, φαρδύ και βαθύ (αποτελεί περίπου το 50% του ύψους στο ακρώμιο) με καλά ανεπτυγμένο στέρνο και καλής καμπυλότητας πλευρά.

Νομίζω εδώ είναι το πρόβλημα ...

Είναι το 50% όμως, είναι ΚΑΙ κοντό το μπροστινό μέλος, από τον αγκώνα στον καρπό και όχι ψηλά.

Γενικά για τα μπάζα είναι :D :p :p :p :p :p α ρε τί τραβάμε :cool:

Το πίσω σύστημα πώς σου φαίνεται ?

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
το πισω καλο ειναι . οχι υπεργωνιωμενο. Αλλα θαθελα περισσοτερη δυναμη και φαρδος στο lower thigh ...
πιαστ' αυγο και κουρευτο οταν ο σκυλος ειναι ετσι με λαθακια παντου...θελει ΤΗΝ θεά σκυλα για να δωσει κατι καλο :(

δε με ενοχλει να κατεβαινει το στηθος λιγο, επειδη ειναι βαθυς ο θωρακας...αλλα οταν κρεμεται επειδη τα πλευρα δεν τον στηριζουν σωστα ειναι......μησέ τα :)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
οταν ο σκυλος ειναι ετσι με λαθακια παντου...θελει ΤΗΝ θεά σκυλα για να δωσει κατι καλο :(
Μην το λές ... σπάνια λάθη, και μικρά ... με θεά σκύλα δεν νομίζω να ζευγαρώσει ο συγκεκριμένος παντως ...

Στην Ινδονησία δεν έχει πολλές ... :p :p :p

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
ε ολο και κατι θα δωσει εκει...:D
εγω παντως προτιμω ενα-δυο λαθη, που να μην ειναι και προβληματα γαντζωμενα στη φυλη (ανεπαρκη γωνιωση πισω πχ), παρα πολλα και μικρα :) γιατι αυτα τα ατιμα, αν δεν ταχεις ηδη και ζευγαρωσεις με τετοιο σκυλο, τα εισπραττεις...και αντε να μαζευεις ατελειες μετα και να μη φτανεις...:confused:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Μα σπάνια είναι αυτά, αυτό λέω ... αλλού είναι τα προβλήματά του ... τα ξέρω πολύ καλά ... άλλα προβλήματα από αυτά που φαίνονται θα έχεις ... :)

Το μάκρος είναι ένα από αυτά. Και τα μάτια. Δές την μάνα του. Την γιαγιά του την έχω στο σπίτι μου. :)