Τα αρνητικα δεν θα μπορουσαν να κοινοποιηθουν στον κοε Αλεξια?(μιας και απο τα αρνητικα βελτιωνεσαι)
Ιστοσελιδα στην μπλουζα?Υποτιθετε απαγορευεται η διαφημηση.
Διπλος χειρισμος?Αυτο ειναι θεμα κριτη και βοηθου.
Μιλήσα και με τον βοηθό και πήγα στη γραμματεία... αποτέλεσμα; κανένα.
Ο διπλός χειρισμός απαγορεύεται από την FCI.
Ευνοιοκρατια? ΚΑι αυτο ανεπιτρεπτο.
Και όμως. Πάμε με την ιδιοκτήτρια του Kuzco να δούμε πότε μπορούμε να πάρουμε τις αξιολογήσεις και μας λένε στο διάλειμμα, όταν τελειώσει η ομάδα 3 και πριν αρχίσουν οι επόμενες κρίσεις στο στίβο.
Πηγαίνω λοιπόν στο διάλειμμα και ενώ εκτυπώνουν τις αξιολογήσεις κάποιων σκύλων και τις δίνουν στην κυρία που τις ζήτησε, μου ζητάνε να βγω από το στίβο. Βγαίνω χωρίς αντίρρηση. Αργότερα ξαναπάμε επειδη έπρεπε να φύγουμε και πάλι αρνούνται να μας τις δώσουν και μας απειλούν ότι αν συνεχισουμε θα πρέπει να περιμένουμε μεχρι το τέλος της έκθεσης.
Τότε έχασα την υπομονή μου και τους είπα ότι δεν είναι κατάσταση αυτή, να αντιμετωπίζονται οι εκθετες με 2 μέτρα και 2 σταθμά και να μην νομίζουν ότι επειδη έρχομαι από το εξωτερικό ότι δεν βλέπω τι γίνεται. Η συνέχεια ήταν φοβερά εποικοδομητική... πείσμωσε ο βοηθός, μεσολάβησαν διάφορα άτομα από την γραμματεία και η κυρία Γαλανού χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Αδουλευτα σκυλια? Προσωπικομας θεμα αν και θα επρεπε αφου λαμβανεις μερος σε εκθεση να εχεις δουλεψει σωστα τον σκυλο σου.
Για μένα κάποια σκυλιά επρεπε να πάρουν "CANNOT BE JUDGED" και κάποια άλλα "DISQUALIFIED" και δεν μιλάω για κουτάβια.
Ειδα westie γρυλιζει και αλλο να δαγκώνει τον κριτή, αν είναι δυνατόν.
Alexia, συγχαρητηρια και απο εδω. Πολυ ομορφα τα σκυλια σου! Ελπιζω να τα ξαναπουμε και στην επομενη εκθεση.
Ευχαριστώ, ελπίζω και εγώ να τα ξαναπουμε.
Εμένα αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι και τις 2 μέρες από το μεσημέρι και μετά τα κόπρανα των σκύλων έκαναν πάρτυ!! Δυστυχώς και εκεί αντίκρυσα το ίδιο θέαμα που βλέπω στους ελληνικούς δρόμους! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι δεν μπορούν να σκύψουν και να πάρουν μια σακούλα!!
Έχεις απόλυτο δίκιο
να πω κατι επανω στα παραπονα καποιον φιλων για τα ροτ -γερμανικα ποιμενικα- οτι κανουνε double handling αυτο γινετε ακομα και στη γερμανια που ειναι η μανα αυτων των φυλων .... διαφορετικα ειναι ενας σκυλος ομορφα στημενος και φερμαριστος απο το να δειχνει οτι βαριεμαι εδω που με φερατε.... και
να ειναι κατω η ουρα και τα αυτια πισω.... δεν φαινεται η μορφολογια του πως να το κανουμε ????
Δεν ξέρω τι γίνεται στις ειδικές εκθέσεις, στις άλλες πάντως δεν έχω δει τέτοια καραγιοζιλίκια.
Παρόλα αυτά είμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χώρα που δεν επιτρέπει συμμετοχές σκύλων με κομμένες ουρές και αυτιά...ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ!! Όπως είπε και η Ιωάννα....Δυστυχώς οι συμμετοχές σε εκθέσεις , ειδικά στα Ντομπ δεν πρόκειται να αυξηθούν....μιας και οι καλοί εκτροφείς πάνε πλέον στο εξωτερικό!!
Η Ελλάδα έχει υπογράψει εδώ και χρόνια την Ευρωπαϊκή σύμβαση για την προστασία των ζώων συντροφιάς στην οποία αναφέρεται η απαγόρευση ακρωτηριασμών. Ως συνήθως όμως οι Έλληνες πιστεύουν ότι οι νόμοι και οι κανονισμοί δεν είναι για αυτούς και ασχοληθήκαν περισσότερο με την ερμηνεία παρά με την εφαρμογή της σύμβασης. Χαζό κατά την άποψη μου, αν είχαν αντιδράσει σωστά τότε θα είχαν ήδη ξεπεράσει κάποια ελαττώματα στα αυτιά και στις ουρές.