5 & 6 Μαίου, Διπλή Διεθνής Έκθεση ΚΟΕ

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Με τα χαϊμαλιά τις κατεβάζετε;
Είδα κι ένα μπουκάλι με λευκαντικό. Αυτό επιτρέπεται;
Χαχαααα χαντρουλα για το μάτι!

Για το λευκαντικο μάλλον δεν αναφερεσαι σε μένα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Η μικρη δεν τα πήγε άσχημα ... Πολλα υποσχομενη με δυο καλεσ κριτικεσ και Καλύτερο Προκαταρκτικής Κουταβιων στη φυλή και τις δυο μέρες και πάλι καλα να λέμε μετά το ατυχηματακι μας στα τελικά της πρώτης μέρας.

Ενω το πρώτο δε σου λέει κάτι??? :p Το κουταβι είναι η Νεφελη και η δεύτερη κυρία η μια και μοναδική Ζιζελ της Γιωτας!
χαχαχα το πρώτο αγάπη μου το αναγνωρίζω από χιλιόμετρα. Αυτό το κεφαλάκι δεν χάνεται!!!
Όσο για το δεύτερο... μα εφερε τη Ζιζέλ??? Έλα πες μου, τι εκανε πάλι, πού εφτασε η χάρη της???? Όσο για τη φωτο, δεν φαίνεται και το παπούτσι της....
Συγχαρητήρια Χρυσούλα μου και πάντα να είσαι όλο και καλύτερες!!! Με το κουκλί που εχεις, και την υπομονή σου, δεν αμφιβάλλω καθόλου!

Σημ: στη Ζιζέλ είχα σχεδον καταλήξει λόγω του κρεμαστου στο κολάρο αλλά νόμιζα ότι ειχε φύγει η Γιώτα αυτές τις μέρες!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Χαχαααα χαντρουλα για το μάτι!
Η μόνη είσαι, νομίζεις; ;)
Αλλά νόμιζα ότι πάνε για κρίση μόνο με το λουρί και μια βούρτσα, χωρίς φιογκάκια και λοιπά.

Πάντως όλα είναι πολύ όμορφα! Συγχαρητήρια σε όλους!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Η μόνη είσαι, νομίζεις; ;)
Αλλά νόμιζα ότι πάνε για κρίση μόνο με το λουρί και μια βούρτσα, χωρίς φιογκάκια και λοιπά.

Πάντως όλα είναι πολύ όμορφα! Συγχαρητήρια σε όλους!
Τα Yorkie δείχνονται με λουράκι λίγο διαφορετικό από τα απλά εκθεσιακά λουράκια (δεδομένου ότι στο λαιμό έχει ένα φαρδί μεταξωτό κομμάτι μετάξι) και φυσικά το γνωστό κόκκινο φιόγκο στο κεφαλι.

Κοίτα εγώ προσωπικά την ετοιμάζω με το εκθεσιακό λουράκι της και το φιόγκο λίγο πριν μπούμε στο στίβο.
Μετά και όσο περιμένουμε τε τελικά της τα βγάζω όλα τώρα ακόμα που μπορώ για να αισθάνεται πιο άνετα και πιο "φυσική"! Οπότε μπαίνουν και κολάρα με ματάκια και στηθόλουρα!! Είμαι βέβαιη ότι όσο γύριζα την έκθεση με τη μικρή μετά την πρώτη κρίση θα με πέρναγαν για επισκέπτρια με το σκύλο μου!! :p

Last edited:

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
Πέρα από τη χαρά να χαιδέψω Νέδα, Luna, Ακίρα, ο μικρός καλτσοφάγος ήταν το κάτι άλλο.
Οι δύο handlers των Νέας Γης θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για την τσοπάνα τον Ιούνιο.
Συγχαρητήρια σε όλους!!!
Γίναμε η χαρά του παιδιού δλδ ε? :mrgreen:
Την τσοπάνα θέλω να την δω με Πάνο. Στο ένα χέρι λουρί και στο άλλο πούρο.

Μπράβο στον Ακίρα, 2 μέρες καλύτερο ζευγάρι Έκθεσης !! :love:

Υ.γ. Πέρασα καλύτερα από κάθε άλλη φορά, άνετα και ήσυχα. Αυτός ο χώρος για τόσο κόσμο είναι

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Πολυ ωραιες φωτο, ευχαριστουμε! Ενας ομορφος φυσικος χωρος πραγματικα ιδανικος για εκθεση, αλλα δυστυχως με λιγες συμμετοχες και τις δυο μερες.Και παλι συγχαρητηρια σε ολους τους συμμετεχοντες και στους διακριθέντες!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Σούπερ ήταν, συγχαρητήρια σε όλους για τις διακρίσεις, αλλά κ τη συμμετοχή. :) Έχω πολλές φωτό, σύντομα θα ξεκινήσω να επισυνάπτω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Πως ? Που? Ελληνας?
Δεν σου φτάνει που τον βλέπεις στην φωτό;
Θέλεις και λοιπές λεπτομέρειες...ώχουουουου...

Ομορφος ε;

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
(...λεπτομέρειες...:D)

πολωνοί ήταν οι ιδιοκτήτες, ήρθαν στην Ελλάδα για διακοπές και για την έκθεση ....

Manogr

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2012
149
31
50
Glyfada, Greece
www.dogpark.gr
Βλέπω καλα?
Βλέπεις μια χαρά... έφτασα σχετικά κοντά αλλά είχα και τον δικό μου μαζί και δεν πλησίασα πιο πολύ :) αλλά και όταν τον είδα εγώ ήταν έτσι, ακουμπισμένος στα πόδια του ιδιοκτήτη του (ή handler δεν ξέρω) και εκτός από πανέμορφος έδειχνε και ήρεμος!

Τον είχα δει στο πρόγραμμα και τον έψαχνα... έχω σπίτι το βιβλιαράκι οπότε το απόγευμα μπορώ να σας γράψω λεπτομέρειες για εκτροφείο-ιδιοκτήτη κτλ..

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Και εμείς περάσαμε πάρα πολύ όμορφα!!

Ο χώρος ήταν πάρα πολύ ωραίος και όλα τα σκυλιά ήταν σούπερ!!

Για πρώτη φορά και δική μας και του μικρού πήγαμε αρκετά καλά.

Και τις 2 μέρες πήρε πολλά υποσχόμενος και πολύ καλές κριτικές.
Το καλύτερο κουτάβι φυλής το πήρε και τις 2 μέρες αλλά ήταν και το μόνο κουτάβι rough collie :) .

Το περπάτημα του είναι καλό και οι 2 κριτές μας έγραψαν πολύ θετικά σχόλια. Θέλουμε αρκετή δουλειά στο στήσιμο καθώς δεν καθόταν, αλλά δεν θέλαμε να τον ζορίσουμε πρώτη φορά.

Το σημαντικό είναι ότι πέρασε καλά και έπαιζε όλη την ώρα με όλους, ανθρώπους και σκύλους.

Συγχαρητήρια σε όλους!!!!!!

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
Ωραιο 2μερο,ωραια εκθεση,ωραιες μερες,λιγες συμετοχες δυστυχως λογο κρισης φανταζομαι,αλλα ομορφα και αξιολογα σκυλια....πιστευω οτι ηταν μια ομορφη παρενθεση στην ''μουντιλα'' της χωρας

Συγχαρητηρια σε οσους ελαβαν συμμετοχη και συγχαρητητρια σε οσους πηραν διακρισεις

εμεις πηγαμε παρα πολυ καλα

το Σαββατο δευτερη αλλα την Κυριακη πηραμε την πρωτη θεση.....η νικη ειναι σπουδαια καθως η σκυλιτσα μου ειναι 9 μηνων και 8 ημερων και ''κερδισε'' σκυλο 4 μηνων μεγαλυτερο....

Συγχαρητηρια στον Merlin ,οπου πηγε παρα πολυ καλα,και να τον ευχαριστησω και για την ομπρελα του ;P

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
αλεξανδρε συγχαρητηρια για την κουκλα ευχαριστω πολυ

- Merlin vom Entferntland V1 Open Class RCAC-RCACIB 5-5-12
- Merlin vom Entferntland V1 Open Class 6-5-12

8 v1 σε μια χρονια απο νεων - εφηβων -και ανοιχτη δεν ειναι και τυχαιο
αλλα απο την αλλη ουτε ενα B.O.B ουτε ενα B.I.S
:p

Last edited: