Χαχαααα χαντρουλα για το μάτι!Με τα χαϊμαλιά τις κατεβάζετε;
Είδα κι ένα μπουκάλι με λευκαντικό. Αυτό επιτρέπεται;
Για το λευκαντικο μάλλον δεν αναφερεσαι σε μένα!
Χαχαααα χαντρουλα για το μάτι!Με τα χαϊμαλιά τις κατεβάζετε;
Είδα κι ένα μπουκάλι με λευκαντικό. Αυτό επιτρέπεται;
χαχαχα το πρώτο αγάπη μου το αναγνωρίζω από χιλιόμετρα. Αυτό το κεφαλάκι δεν χάνεται!!!Η μικρη δεν τα πήγε άσχημα ... Πολλα υποσχομενη με δυο καλεσ κριτικεσ και Καλύτερο Προκαταρκτικής Κουταβιων στη φυλή και τις δυο μέρες και πάλι καλα να λέμε μετά το ατυχηματακι μας στα τελικά της πρώτης μέρας.
Ενω το πρώτο δε σου λέει κάτι??? Το κουταβι είναι η Νεφελη και η δεύτερη κυρία η μια και μοναδική Ζιζελ της Γιωτας!
Η μόνη είσαι, νομίζεις;Χαχαααα χαντρουλα για το μάτι!
Τα Yorkie δείχνονται με λουράκι λίγο διαφορετικό από τα απλά εκθεσιακά λουράκια (δεδομένου ότι στο λαιμό έχει ένα φαρδί μεταξωτό κομμάτι μετάξι) και φυσικά το γνωστό κόκκινο φιόγκο στο κεφαλι.Η μόνη είσαι, νομίζεις;
Αλλά νόμιζα ότι πάνε για κρίση μόνο με το λουρί και μια βούρτσα, χωρίς φιογκάκια και λοιπά.
Πάντως όλα είναι πολύ όμορφα! Συγχαρητήρια σε όλους!
Γίναμε η χαρά του παιδιού δλδ ε? :mrgreen:Πέρα από τη χαρά να χαιδέψω Νέδα, Luna, Ακίρα, ο μικρός καλτσοφάγος ήταν το κάτι άλλο.
Οι δύο handlers των Νέας Γης θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για την τσοπάνα τον Ιούνιο.
Συγχαρητήρια σε όλους!!!
Δεν σου φτάνει που τον βλέπεις στην φωτό;Πως ? Που? Ελληνας?
Βλέπεις μια χαρά... έφτασα σχετικά κοντά αλλά είχα και τον δικό μου μαζί και δεν πλησίασα πιο πολύ αλλά και όταν τον είδα εγώ ήταν έτσι, ακουμπισμένος στα πόδια του ιδιοκτήτη του (ή handler δεν ξέρω) και εκτός από πανέμορφος έδειχνε και ήρεμος!Βλέπω καλα?