Έλενα, ο δημόσιος διάλογος είναι πάντα απείρως εποικοδομητικότερος από μια «κεκλεισμένων των θυρών» συζήτηση. Εδώ δίνεται η ευκαιρία να πει ανοικτά τη γνώμη του ο καθένας, από τα μέλη του Ο.Κ.Α, τους εκτροφείς, μέχρι και τους απλούς επισκέπτες όπως ήμουν εγώ.Η κριτική έιναι ευπροσδεκτη όταν γίνετε κατευθείαν στον ΟΚΑ και όχι μέσω πληκτρολογίου σε ένα forum πίσω επο ένα nickname
Ελπίζω να εγινα σαφής
Οι περισσότεροι που πήραμε μέρος στη συζητηση ποτέ δεν κρυφτήκαμε πίσω από nicknames. Σχεδόν όλοι ξέρουν ποιοι είμαστε.
Το διαδίκτυο είναι ένας ακόμα τρόπος επικοινωνίας και οι δυνατότητες του δεν πρέπει να υποτιμούνται ή να εκθειάζονται ανάλογα με τις περιστάσεις ή τις συνθήκες. Δεν είναι δυνατόν να αναγνωρίζεται η αναγκαιότητα ύπαρξης ιστοσελίδας του ΟΚΑ, ή η χρησιμότητα αποστολής emails-προσκλήσεων για την έκθεση ή η δημιουργία events στο facebook και να απαξιώνεται ο δημόσιος διάλογος σε ένα εξειδικευμένο κυνοφιλικο forum που ο βασικός του στόχος και λόγος ύπαρξης είναι η προώθηση και η ανάπτυξη της κυνοφιλικης παιδείας στην Ελλάδα!
Έχω τη χαρά να εχω τον κύριο Ζουμπουλίδη στο forum, να μπορώ να συζητήσω άμεσα μαζί του και ταυτόχρονα να κρίνομαι από όλο τον κόσμο. Τι παραπάνω θα πρόσφερε μια επίσκεψη στο γραφείο του? Περισσότερη υπευθυνότητα, διαφάνεια ή αμεσότητα?