O oποιος Κεμαλ την φυλη εχασε απο ενα Ασιατικο που ειναι απο τα χειροτερα που εχω δει στην ζωη μου..Ολα ειναι στημενα και εγω προσωπικα θα πηγαινω μονο σε εκθεσεις του ομιλου...Και παλαιοτερα δεν είχαν εμφανιστεί πάλι κάποιοι που πουλούσαν κουτάβια την ώρα της έκθεσης;
Ο Κεμάλ πράγματι είναι πολύ όμορφο ζώο....τον θυμάμαι από όταν ήταν κουτάβι σχετικά που τον είχα πρωτοδεί σε μια έκθεση Diana πριν κάποια χρόνια!
Έχω εγώ πολλές κοντινές φωτογραφίες του, κάτσε θα προσπαθήσω να τα βάλω στο φόρουμ. Λίγη υπομονή.Παιδια εχετε καμια πιο κοντινη photo απο το συγκεκριμενο Akita?
Πολυ ωραια χρωματα..Δωστε ομαδα 5 στον Λαο
Το Τάϊ ρίτζμπακ είναι ράτσα διαφορετική από το ροδεσιανό ρίτζμπακ απλά έχουν ένα κενό το ρίτζ (σαν ρίγα) κατά το μήκος της ράχης. Αυτό το σκύλι είναι πιο μίκρο σε μέγεθος από το ΡΡ.Ευχαριστώ πολύ όλους για τις φωτογραφίες!!!!Σα να ήμουν εκεί!!!
και ότι ήθελα να ρωτήσω τι ράτσα ήταν αυτός ο όμορφος ο ασημί..είναι άλλη φυλή δηλαδή ο Τάϊ ρίτζμπακ απ' το ροδεσιανό ρίτζμπακ?μάλλον ναι!!αφού είναι διαφορετικά..!!!
η Τάϊ είναι το όνομα του σκύλου???
συγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις μου αλλά δεν την ήξερα αυτήν τη φυλή..
Επίσης τα αυτιά τους είναι κομμένα ή φυσικά έτσι?ποποοο εντυπωσιάστηκα..πανέμορφος είναι!!!!*agapoylas*
και για το πολύχρωμο ακίτα όμως δεν έχω λόγια!!!