15-10-2011Εχουμε αποτελεσματα;
Καμια φωτογραφια απο group 8 (Labrador);
Το σκυλι ηταν τσιρνεσκο,για τα υπολοιπα δεν εχω λογια.... ειδα κακιστη συνεργασια και ταυτοχρονα του εδωσε και BOB τι να πω .........(και μιλαω για διαφορετικη φυλη)Ρε παιδιά, στην Ομάδα 5, τι σκυλί ειναι αυτό που βγήκε 2ο? (για τις 15-10 μιλάω)
Παρακολουθούσα το στίβο εκείνη την ώρα και μου έκανε εντύπωση γιατί το σκυλί μου φάνηκε τρελά αγχωμένο, ήταν αλλού γι` αλλού καμία επαφή με τον χειριστη! Δεν παίζει ρόλο η παρουσίαση? Τόσο τέλειο μορφολογικά είναι που βγήκε 2ο παρόλο που δε συνεργαζόταν με τον χειριστή του?
μπραβο σε ολους.βροχη και κριση δεν μου επετρεψαν να ερθω.Εχω ολα τα σκυλια απο τα τελικα και των δυο ημερων (καλυτερο ομαδος-ζευγαρια-εκτροφεια-νεων κλπ) χασκυ δεν εχω,αυτο συνεπαγεται οτι ή δεν πηρε BOB ή βαρεθηκε και εφυγε.
Αν και δεν φάγαμε μαζί τα μανιτάρια τους είδα κι εγώ. Έχω και ντοκουμέντα. (Σοφάκι ευχαριστώ για τη συνεργασία )κάτι τύπους που κυκλοφόραγαν με ένα χαρτί καρφιτσωμένο στο ρούχο που έλεγε "πωλούνται σκυλια τάδε" τους είδε κανείς ή με είχαν πειράξει τα μανιτάρια απο το προηγούμενο βράδι?
Ειναι ο Κεμάλ, του φιλου Γιωργου, απο τη Χαλκιδα.αν δεν κανω λαθος ναι !θυμαμαι μια τεραστια κεφαλα , με ενα τεραστιο λαιμο ,ολα τεραστια τα εβλεπα
ηθελα να τον ζουληξω αλλα φοβομουν το τεραστιο στομα του