2 διεθνείς εκθέσεις (2 x CACIB) 15 & 16.10.2011

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Κουταβια και νεοι μαλλον κουραστικα και δεν τα εβγαλα ολα, θα τα συμπεριλαβω σε γενικες φωτο,,,ακομα και το BIS μου βγηκε χαλια απτο τρεμουλο :D

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
βαλτε καμια κοντινη του μερλιν εχετε??????? μου μπλοκαρε το iphone γμτ ειναι στα εκτροφειο ροττ ο πρωτος:)

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
Ο Merlin ειναι σκυλαρος και εχει ακομα να φτιαξει κι αλλο...:cool:
ice oταν κατσαμε μετα παιδια superman elli baslll ειδαμε ενα staff mayro που επεμενα πως ειναι δικο σου :eek::eek::eek:

ευελπιστω ακομα σε φαρδος - κεφαλα-και ποδια αν τα καταφερει τους επομενους 6-8 μηνες οπου τελιωνει λογικα και η αναπτυξη δεν θα υπαρχει ανταγωνισιμος ελληνικος ροττ:cool:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
ice oταν κατσαμε μετα παιδια superman elli baslll ειδαμε ενα staff mayro που επεμενα πως ειναι δικο σου :eek::eek::eek:

ευελπιστω ακομα σε φαρδος - κεφαλα-και ποδια αν τα καταφερει τους επομενους 6-8 μηνες οπου τελιωνει λογικα και η αναπτυξη δεν θα υπαρχει ανταγωνισιμος ελληνικος ροττ:cool:
Το Staffy που ηταν στην εκθεση ΔΕΝ ηταν ο ICE! :cool:

Για τον δικο σου, πιστευω οτι θα γινει απο τους κορυφαιους ελληνες πρεσβευτες της φυλης και γιατι οχι Ο κορυφαιος. Θα τον παρακολουθουμε απο ''κοντα''...;):cool:

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens

Μας παντρευεσαι???? χαχαχαχα
Τον ειδα τον Μερλιν και μου αρεσε πολυ, οπως επισης αρεσε και στον εκτροφεα της δικιας μου οταν τον ρωτησα. Απλα δεν ηξερα αν εισαι εσυ αυτος που τον χειριζοταν για να σου μιλησω.
Την Αβανα την ειδες ή τα σνομπαρες τα θυληκα???

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
:-\":-\":-\":-\":-\"ποπω τετοιο βιντεο απαγορευετε ακαταλληλο και πολυ καραμουζα
παιδια πολυ γελιο λεμεεεεεεεεεεε

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
τι να κανω αυτα με κυνηγανε!σε ολα τα σκηνικα ενα μετρο αποσταση ειχα

αμα δε σου χε κατσειη στραβη κ στη χαλασε θα σου λεγα, ολα θα τα περνε ο κοπρος!
αφου μετα το μερλιν μπορει να συμπαθησω και τα ροτ ρε

Last edited:

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
Μας παντρευεσαι???? χαχαχαχα
Τον ειδα τον Μερλιν και μου αρεσε πολυ, οπως επισης αρεσε και στον εκτροφεα της δικιας μου οταν τον ρωτησα. Απλα δεν ηξερα αν εισαι εσυ αυτος που τον χειριζοταν για να σου μιλησω.
Την Αβανα την ειδες ή τα σνομπαρες τα θυληκα???
η αβανα σου πως πηγε ?????? μαλλον θα ειχα αλλου το νου μου , αλλα για θεματα παντρειας ειναι θεμα του εκτροφεα μου

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
συγχαρητηρια σε ολους οσους συμετειχαν
κι ακομα περισσοτερο σε οσους καταφεραν να διακριθουν....

εχουμε φωτος απο τα ντογκο αρτζεντινο?
γενικα πλανα?
για εμας που δυστυχως δεν καταφεραμε να ελθουμε αυτην την φορα?

manolis68

Well-Known Member
29 Ιουλίου 2008
416
0
Athens
χαχαχα... μην ανησυχεις. Το προηγουμενο ζευγαρωμα της Αβανας ηταν με σκυλο το εκτροφεα σου, οποτε την εγκρινει!! Εχει πει αλλωστε οτι του αρεσει πολυ η Αβανα (errica velvetrott επισημο ονομα).
Μια χαρα τα πηγε στη ανοιχτη θυληκων! Την πρωτη μερα βγηκε δευτερη πισω απο την Αφρα του Ντενις και τη δευτερη μερα βγηκε πρωτη και η Αφρα δευτερη με την Addi τριτη. Πηγαινε μαλιστα για CAC αλλα δεν το πηρε γιατι τη δαγκωσε μεσα στο στιβο ενα αλλο διαγωνιζομενο θυληκο ροτ που ξεφυγε απο το χειριστη του κατα λαθος, οποτε η δικια μου σταματησε να στηνεται και κοιταζε γυρω γυρω μηπως της την ξαναπεσει κανεις γιατι πονουσε! Φαντασου πως ακομα και τωρα φαινονται δυο μικρα στιγματα στο μπουτι της γιατι εβγαλε αιμα!

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
ελα ρε μανο ...... αρα παιζει δυνατα....... μπραβοοοοοοοοοο

τα δαγκωμα ελπιζω να τις φυγει και να το ξεχασει