και την ακοη! αυτο που το πας! γαβ γουβ!Να εμπιστευτεις και την όσφρηση σου απο ενα σημειο και μετα. Και οπου δεις καπνο, εκει...
τα καλυτερα xρονια! δεν καταλαβα!!!!!!!καλα ειμαι εντελος γκαου , αφου θα ερθουμε με την οικογενια του εκροφεα μας ( αχ αχ τι σου κανουν τα 40 plus)
40 plus κιλα τι νομισεςτα καλυτερα xρονια! δεν καταλαβα!!!!!!!
Ακριβώς στην γωνία που είναι ο δρόμος του "Μarathon Land" υπάρχει μία ταβέρνα που λέγεται "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΖΙ". Εκεί στρίψε δεξιά και στα 200 μ θα βρεις την έκθεση.H συγκεκριμενη πινακιδα ειναι κρυμμενη απο ενα δεντρο !
Μετα το κτημα Προμπονα μειωστε κατα πολυ ταχυτητα και μεινετε στο δεξιο ρευμα, αλλιως,
το Μαιο παλι...στην επομενη.
Να επισημάνω, επίσης, ότι η συγκεκριμένη ταβέρνα (ξέρει ο Handlergr...) έχει ωραία παϊδάκια και φτιάχνει ωραίες ...μπύρες!!!Ακριβώς στην γωνία που είναι ο δρόμος του "Μarathon Land" υπάρχει μία ταβέρνα που λέγεται "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΖΙ". Εκεί στρίψε δεξιά και στα 200 μ θα βρεις την έκθεση.
Tαπεινή μου άποψη??? Πρώτα απ΄όλα μιλάς με τοn metr και γκουρού του είδους.....Maria Gkinala Fainomenon Danes, που αυτή και ΜΟΝΟΝ αυτή πρέπει να είναι ο μπούσουλας σου και κατα δεύτερον ΟΛΟΙ εμείς ερχόμαστε δεύτεροι και τρίτοι και ακόμα πιο πίσω τέταρτοι σε σχέση με τη Μαρία.........Μην αργείς,,Έπρεπε ήδη να το χες κανει...αφηστε τα παιδακια και πειτε μου τι να κανω εγω με την Λευκη που σημερα την επιασε η δευτερη fear period και απο το πρωι φοβαται και τον ισκιο της εξαιφνης.. θα το εχει ξεπερασει αραγε μεχρι τις 15?
ΥΓ. Handlergr ποτε θα μας δειξεις και εμας πως να στηνουμε το καμαρι μας? αυτο που δεν μπορω να καταφερω ειναι να βαλει τα μπροστινα της ποδια εντελως καθετα στη shoulder blade. Τα εχει παντα λιγο πιο μπροστα απο οτι πρεπει. κανε ενα κοπο να δεις τις φωτο στο αλμπουμ μου pls!!!
Oταν λες "ωραιες μπυρες" ?Να επισημάνω, επίσης, ότι η συγκεκριμένη ταβέρνα (ξέρει ο Handlergr...) έχει ωραία παϊδάκια και φτιάχνει ωραίες ...μπύρες!!!