Στον ΚΟΕ σπάνια. Στις ειδικές στην Ελλάδα κάποιες φορές, στις ειδικές μπόξερ στο εξωτερικό πάντα.Γίνεται αυτό στις εκθέσεις του ΚΟΕ;
Δεν το έχω προσέξει ποτέ
Στον ΚΟΕ σπάνια. Στις ειδικές στην Ελλάδα κάποιες φορές, στις ειδικές μπόξερ στο εξωτερικό πάντα.Γίνεται αυτό στις εκθέσεις του ΚΟΕ;
Δεν το έχω προσέξει ποτέ
Κάνε κράτει γιατί θα είναι πολλοίετσι και νικησει μετα ολοι του dog forum που θα ειναι εκθεση μπαρμπεκιου και μπυριτσες:eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy:
Υποψιάζομαι περισσότεροι, αλλά και λιγότεροι να είναι, αν μου μοιάζουν πάρε μαζί σου αρκετά χρήματαε ποσοι θα ειναι ??? 15-20??? ατομα
Να φέρω ψησταριά , βαρέλι με πάγο για τις μπύρες και σουβλάκια με συμβολική τιμή????εχεις τις πιο πολλες ελπιδες φιλε ........μερλιν εγγυηση παμε 1 cac kai BOB
μου φαινετε ετσι οπως παμε καλυτερα να μην βγουμε πρωτοι
γιατι θα ειστε πολλοι .......:dohh::dohh::dohh:
αν οντως εχεις κινητη μικρη ψησταρια ειναι καλη ιδεα απο την πισω μερια εχει το παρκιν των εκτροφεων και πολυ χωροΝα φέρω ψησταριά , βαρέλι με πάγο για τις μπύρες και σουβλάκια με συμβολική τιμή????
Βασικά είναι η πρώτη μου έκθεση και έρχομαι κάπως ψαρωμένος , άσε να κάνω πρώτα χωροταξικό έλεγχο , να γνωριστούμε κιόλας και στην επομένη άστο πάνω μου .αν οντως εχεις κινητη μικρη ψησταρια ειναι καλη ιδεα απο την πισω μερια εχει το παρκιν των εκτροφεων και πολυ χωρο
αν συμφωνειτε το κανονιζουμεir: