Μαλλον εννοει καλα ''ψημενες''Oταν λες "ωραιες μπυρες" ?
Ξανθιες ας πουμε ?
Μαλλον εννοει καλα ''ψημενες''Oταν λες "ωραιες μπυρες" ?
Ξανθιες ας πουμε ?
Φυσικα το εχω συζητησει με τη Μαρια και μου εχει πει οτι οντως τα μπροστινα πρεπει να ειναι 2-3 εκ πιο πισω. το πως κανεις ενα σκυλο να κανει οτιδηποτε το γνωριζω μεσες ακρες, αλλα στον τομεα του handling υπαρχουν ανθρωποι που εχουν μια εμπειρια που δεν αμφισβητειται, οπως ο Γιαννης πουι μπορει να μου πει απο κοντα και πρακτικα τη γνωμη του αν συναντηθουμε στην εκθεση. Η Μαρια δυστυχως για τα κυνολογικα δρωμενα της Ελλαδας εχει μετακομισει μακρια...Tαπεινή μου άποψη??? Πρώτα απ΄όλα μιλάς με τοn metr και γκουρού του είδους.....Maria Gkinala Fainomenon Danes, που αυτή και ΜΟΝΟΝ αυτή πρέπει να είναι ο μπούσουλας σου και κατα δεύτερον ΟΛΟΙ εμείς ερχόμαστε δεύτεροι και τρίτοι και ακόμα πιο πίσω τέταρτοι σε σχέση με τη Μαρία.........Μην αργείς,,Έπρεπε ήδη να το χες κανει...
Ναι, ναι!!!Oταν λες "ωραιες μπυρες" ?
Ξανθιες ας πουμε ?
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Ghost Girl. Θα συμφωνήσω με τον φίλο Κίμωνα, ότι η Μαρία είναι από τους ογκόλιθους της οργανωμένης Κυνοφιλίας στην Ελλάδα. Σε εμένα προσωπικά ήταν ο 1ος άνθρωπος που μου έδειξα πως να χειρίζομαι σκύλους στα μέσα της δεκατίας του '90 όταν ήμουν ακόμα μαθητής Γυμνασίου. Είναι κάτι γνωστό, και φυσικά της είμαι ευγνώμων για αυτό.Φυσικα το εχω συζητησει με τη Μαρια και μου εχει πει οτι οντως τα μπροστινα πρεπει να ειναι 2-3 εκ πιο πισω. το πως κανεις ενα σκυλο να κανει οτιδηποτε το γνωριζω μεσες ακρες, αλλα στον τομεα του handling υπαρχουν ανθρωποι που εχουν μια εμπειρια που δεν αμφισβητειται, οπως ο Γιαννης πουι μπορει να μου πει απο κοντα και πρακτικα τη γνωμη του αν συναντηθουμε στην εκθεση. Η Μαρια δυστυχως για τα κυνολογικα δρωμενα της Ελλαδας εχει μετακομισει μακρια...
sorry για το off...
αυτο ειναι ενα κινητρο κυβελλη ,θα ψαξουν ολοι να το βρουν ,παση θυσιααφήσει τις εκθέσεις για σκύλους και ας ξεκινήσει θεραπεία για το αλτσχάιμερ!!!
Σε καποια φαση θα χρειαστουμε καμια παγωμενη...Ναι, ναι!!!
Μπορώ, όμως, να σου δείξω από κοντά!!!
Ειδικά, όπως θα έχεις σκάσει από το τρέξιμο στην έκθεση!!
Που την ειδες την "καλοσυνη" του ?το κέτερινγκ την τελευταία φορά ήταν καλύτερο απο ποτέ... [/SIZE]
Φτου ! Δεν τα τιμησα εκεινη την ημερα !ναι αλλά τα σουβλάκια πεντανόστιμα....!
Αν τα καταφέρεις σφυρα μας...εδω για να βρεις καρέκλα πρέπει να πας πρωί κ να προσεχεις μη στην πάρουν κιόλαςδεν πιανουμε ενα μεγαλο dogforumτραπεζο τοτε?