15 σημάδια ότι έχεις πάθει ψύχωση μετον σκύλο σου!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Νομιζω πρεπει να αλλάξω επάγγελμα... ουτως ή αλλως σας ειχα του γιατρου και τις 2 σας! :p
αν αλλάξεις επάγγελμα, να μου πεις και θα σου φέρω πολύ κόσμο..έχω και δυο φίλους που νόμιζαν ότι είναι κότες και κλωσσούσαν αβγά και μάζευαν πούπουλα για να τα κολλήσουν πάνω τους και να πετάξουν. Να με ενημερώσεις lol

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
αν αλλάξεις επάγγελμα, να μου πεις και θα σου φέρω πολύ κόσμο..έχω και δυο φίλους που νόμιζαν ότι είναι κότες και κλωσσούσαν αβγά και μάζευαν πούπουλα για να τα κολλήσουν πάνω τους και να πετάξουν. Να με ενημερώσεις lol
ωχ θεε μου...
Να μην ρωτήσουμε για τις λοιπές φαντασιώσεις σας....
τι να ρωτησεις, η μια λέει για πονυ, η αλλη για σκυλι... στο τελος θα αναβιωσει η στάση του παπαγάλου

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
σαν ενήλικοι όλα αυτά??

Γιατι ρε Γκέλλυ που μας κοροιδευεις, εσυ μικρή δεν είχες καμια εμμονη? Ας πούμε νομιζες οτι εισαι η candy candy ή η ροζ power ranger?
Eμεις απλα το προχωρήσαμε στο ζωικο βασιλειο...
(πολυ οφφ να με συγχωράτε..)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
σαν ενήλικοι όλα αυτά??

Γιατι ρε Γκέλλυ που μας κοροιδευεις, εσυ μικρή δεν είχες καμια εμμονη? Ας πούμε νομιζες οτι εισαι η candy candy ή η ροζ power ranger?
χαχαχ όχι, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου δεν ειχα τετοιες τάσεις... ειδικά εγώ και το ροζ ήμασταν εξ απαλών ονύχων σκοτωμένοι:p

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
σαν ενήλικοι όλα αυτά??

Καλέ όχι..σαν παιδάκια..είπαμε χαχα

Ναι βρε Γκέλυ..καλά σου λέει..εμείς είχαμε ανεπτυγμένη φαντασία..Και είμασταν και δημιουργικές :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καλέ όχι..σαν παιδάκια..είπαμε χαχα

Ναι βρε Γκέλυ..καλά σου λέει..εμείς είχαμε ανεπτυγμένη φαντασία..Και είμασταν και δημιουργικές :p
ενα θελω... να εχει τραβηξει καποιος φωτογραφία την αντιδραση των γονιών σου οταν βουταγες με το κεφάλι στο πιάτο... pleeeeeeease πες μου οτι υπάρχει!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
ενα θελω... να εχει τραβηξει καποιος φωτογραφία την αντιδραση των γονιών σου οταν βουταγες με το κεφάλι στο πιάτο... pleeeeeeease πες μου οτι υπάρχει!
χαχαχαχα όχι δυστυχώς. Λογικά ο περίγυρος θα προσπαθούσε να τους ηρεμήσει και να τους πει κάτι τύπου "είναι φυσιολογικό" "είναι μια φάση" "παιδί είναι" κλπ Άσε που άμα θύμωνα δάγκωνα κιόλας, οπότε δε σήκωνα και πολλά πολλά (έχουμε βγει οφφ τελείως όμως)

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
ghelly αποκελείεται, απλά δε το θυμάσαι.

Εγώ πάντως ήμουνα σίγουρη ότι ήμουν η Τσιτάρα από τους Θάντερκατς (και ας ήμουν στρογγυλή σαν κεφτές και με αηδιαστικά κοτσιδάκια)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν αποκλειεται γιατι απαγορευοταν δια ροπάλου η τηλεοραση σε παιδικές σειρες κλπ
Μόνο θυμάμαι με τον πατερα μου να βλέπουμε τη συνεδριαση της Βουλής σαββατο απογευμα, αλλά δοξα τω Θεώ δεν μου κολλησε εμμονη με καμια Φανη Παλλη Πετραλια... (φτύνω στον κορφο μου)

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
ghelly αποκελείεται, απλά δε το θυμάσαι.

Εγώ πάντως ήμουνα σίγουρη ότι ήμουν η Τσιτάρα από τους Θάντερκατς (και ας ήμουν στρογγυλή σαν κεφτές και με αηδιαστικά κοτσιδάκια)
ααα κι εμείς παίζαμε θαντερκατς!! και επειδή ήμασταν 2 τα κορίτσια στην παρέα, το πηγαίναμε εναλλάξ. Μια ήμουν η τσιτάρα και μία ο λαιονο..Και μια φορά ήρθε άλλο ένα κοριτσάκι να παίξει και της είπαμε ψέμματα ότι υπάρχει και καινούριος χαρακτήρας, η τσίτα που είναι αδελφή της τσιτάρα, για να μη μας πάρει το ρόλο :p

γκέλλυ σε καταλαβαίνω..κι εμένα ήταν αυστηροί, αλλά όχι κι έτσι βρε παιδί μου..

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.752
7.281
Εγώ πάντως ήμουνα σίγουρη ότι ήμουν η Τσιτάρα από τους Θάντερκατς
Πες το ρε παιδί μου, έτσι εξηγείται που σκεφτόμαστε τα ίδια σε κάθε ποστ, έχουμε την ίδια κλασσική παιδεία! :p

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Τα 1,2,3,4,6,,7,8,10,12,14,15 τα εχουμε. Μετρηστε αλλον εναν για την ομαδικη ψυχαναλυση.

Αλλα βρε παιδια σκεφτομαι οτι αν δεν εχεις τα μισα τουλαχιστον απο αυτα δεν αξιζει να εχεις σκυλο.

Αν δεν εχεις παλι το 4 (να πιστευεις οτι ο σκυλος σου ειναι ο πιο καλος απο ουυυυλους) δεν αξιζεις τον συγκεκριμενο σκυλο.

Blacksatin

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
317
57
Neo Irakleio, Athens, Greece
χμ..τώρα εγω θα το πω..και ίσως τρομάξετε, αλλά θα το πω :p Όταν ήμουν πιτσιρίκι (γύρω στα 6-7), για ένα καλοκαίρι είχα πάθει μια σύγχυση..Νόμιζα ότι είμαι σκύλος (και μάλιστα collie) και κυκλοφορούσα με τη γλώσσα να κρέμεται, γαύγιζα και αρνούμουν να φάω σαν άνθρωπος, παρά έτρωγα με τη μούρη μέσα στο πιάτο και διάφορα άλλα (δε θα ξεφτιλιστώ παραπάνω). Νομίζω θα κάναμε καλή παρέα μ αυτόν τον γκάρυ
Επίσης, κοιμόμουν πολλά μεσημέρια στο μπαλκόνι σαν σκύλος, και η γιαγια μου έβαζε σεντονια στα καγκελα για να μη φαίνομαι και γινόμαστε ρεζίλι στους γείτονες. Άσε που γαβγιζα και τους γείτονες.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Επίσης, κοιμόμουν πολλά μεσημέρια στο μπαλκόνι σαν σκύλος, και η γιαγια μου έβαζε σεντονια στα καγκελα για να μη φαίνομαι και γινόμαστε ρεζίλι στους γείτονες. Άσε που γαβγιζα και τους γείτονες.
χαχαχα καημένη γιαγιά..εγώ τελικά το ξεπέρασα όταν μου φέρανε καινούριο ποδήλατο :p

Ira73

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2013
197
3
εχω 11 στα 15 , δεν εχω το 2 , το 5 , το 9 , και το 14..... μαλλον κι εγω δεν ειμαι σε καλο δρομο , ε ???? α , και δεν νομιζω οτι ειναι ο πιο ομορφος.... ειναι ο ατιμος , εγω φταιω ? αχαχαχαχα

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
9. Τον αφήνεις να σε "καβαλήσει"

11. Δεν βγαίνεις έξω τα βράδια για να μην τον αφήσεις μόνο του.
Το 9 δεν το συζητάμε, είναι λάθος να συμβαίνει, αλλά το 11 μου πήρε καιρό να το κάνω, κι αισθάνομαι τύψεις που τον αφήνω...

Απορία: Γίνεται να δυσανασχετήσει ο σκύλος που τον χαϊδεύεις και τον ζουλάς?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Απορία: Γίνεται να δυσανασχετήσει ο σκύλος που τον χαϊδεύεις και τον ζουλάς?
Ναι ο Τζιμάκος δυσανασχετεί, του κάνω κεφαλοκλείδωμα και του δίνω φιλιά στην μουσούδα κι αυτός εκνευρίζεται και μόλις τον αφήσω αναστενάζει και φεύγει για το κρείτ του :p

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.752
7.281
Mια απ'τα ίδια το δικό μου "σκληρό αγόρι" (μόνο που δεν έχει κρέιτ, πάει σε κάποια άλλη γωνιά). Και είναι πολύυυ αγκαλίτσας. Φαντάσου πόσο τον ζουλάω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn