15 σημάδια ότι έχεις πάθει ψύχωση μετον σκύλο σου!

valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
και εγω θα ελεγα 14 στα 15 γιατι γενεθλια δεν ειχαμε ακομα αλλα σε 5 μηνες θα σας πω..εδω ειχα φιλη η οποια γιορταζε τα γενεθλια απο το κουνελι της και τον εβγαλε στον λευκο πυργο βολτιτσα ετσι αγκαλια κ εμεις λεμε τωρα για σκυλια;;το παιδι που δεν ειχα ποτε ειναι (και που δεν θελω να αποκτησω χεχε:p)..εγω ονειρευομαι σπιτι με αυλαρα τεραστια (εγω και ο "αντρας της ζωης μου" με σκυλα θηλυκια αλλιως δεν παντρευομαι:p) και τζιπαρα εμεις μπροστα και πισω δυο γλωσσες να κρεμονται και απειρες βολτες σε βουνο..ειμαι τρελη το ξερω αλλα μονο εσεις θα με καταλαβετε..που να τα πω;λεφτα για ψυχολογο δεν εχω χεχε:p

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
και εγω θα ελεγα 14 στα 15 γιατι γενεθλια δεν ειχαμε ακομα αλλα σε 5 μηνες θα σας πω..εδω ειχα φιλη η οποια γιορταζε τα γενεθλια απο το κουνελι της και τον εβγαλε στον λευκο πυργο βολτιτσα ετσι αγκαλια κ εμεις λεμε τωρα για σκυλια;;το παιδι που δεν ειχα ποτε ειναι (και που δεν θελω να αποκτησω χεχε:p)..εγω ονειρευομαι σπιτι με αυλαρα τεραστια (εγω και ο "αντρας της ζωης μου" με σκυλα θηλυκια αλλιως δεν παντρευομαι:p) και τζιπαρα εμεις μπροστα και πισω δυο γλωσσες να κρεμονται και απειρες βολτες σε βουνο..ειμαι τρελη το ξερω αλλα μονο εσεις θα με καταλαβετε..που να τα πω;λεφτα για ψυχολογο δεν εχω χεχε:p
χαχαχα καταπληκτική valentina!!θα σου πήγαινε πολύ εκείνο το άσπρο μπλουζάκι..ξέρεις αυτό που τα χεράκια δένουν πίσω στη πλάτη!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μετα τη διευκρινιση για το 9 ειμαι πλεον του γιατρου επισημα.
Μην αγχώνεσαι, τόσοι που ειμαστε θα πάμε "χονδρικης"... θα μας ερθει και οικονομικότερα.. ανα 5 ασθενεις, ο 6ος δωρο...

Να ρωτησω, όσοι εχετε πάνω από 1 μήπως πρεπει να μπειτε σε καραντίνα πρώτα?

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Παιδιά μάλλον το ένατο το παρανοήσατε. Έχω βάλει το καβάλημα σε εισαγωγικά. Η αγγλική πρόταση ήταν you let you dog walk all over you. Κάποιος να το μεταφράσει καλύτερα :D
Άμανες είναι έτσι, είμαι κι εγώ 15/15 :rolleyes:

Ειδικά παλιότερα, καθόμουν στον καναπέ, ερχόταν και πήδαγε πάνω μου και γύρναγε γύρω γύρω σαν γάτα να βολευτεί.
Είχαμε μια πολυθρόνα πολύ μεγάλη, καθόταν κάποιος εκεί και τσουπ, έπαιρνε φόρα και όρμαγε και όποιον πάρει ο χάρος. Μετά δεν χωράγαμε και οι δύο, οπότε εμείς κατεβαίναμε και έμενε το γουρουνάκι. Τελικά, έγινε η πολυθρόνα του Μάρλεϋ. :rolleyes:

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Συγγνώμη λίγο ρε παιδιά, τι περιπέτειες σχεδιάζετε με τον σκύλο??
Εντάξει, δεν σχεδιάζω ακριβώς περιπέτειες, τύπου σώζουμε τον κόσμο από εξωγήινους... :rolleyes:

Αλλά συνέχεια φαντάζομαι τι καλά να ήταν καλός σκύλος, να πηγαίναμε μαζί στη θάλασσα, σε πάρκα για σκύλους να παίζει, επισκέψεις παρέα, σε καμιά πλατεία με κόσμο, σε καμιά καφετέρια, να μην φοβάμαι τα παιδάκια, να μην αγριεύει με τις γάτες, να μην έπαιρνε αέρα με τα χαδάκια και μετά είναι παλιόσκυλο, να ανέβαινε στον καναπέ να κάναμε αγκαλίτσες και να μην θεωρεί ότι έγινε κυρίαρχος του κόσμου... Ουφ. Θα τον κάνω χαλάκι για το τζάκι μάλλον τελικά. :mad:

valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
χαχαχα καταπληκτική valentina!!θα σου πήγαινε πολύ εκείνο το άσπρο μπλουζάκι..ξέρεις αυτό που τα χεράκια δένουν πίσω στη πλάτη!
χαχαα το εχω παραγγειλει ήδη..εχω κλεισει και θεση στο "ειδικο" νοσοκομειο:D

valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
Κοίτα όταν έχεις τον σκύλο μαζί στις διακοπές δεν είναι και ότι καλύτερο με την έννοια ότι έχεις την φροντίδα του και τις υποχρεώσεις του, δεν μπορείς να πας για μπάνιο όπου θες κλπ ...αλλά νομίζω ότι για το ίδιο το σκυλί είναι σούπερ...
εγω που φετος τον απεκτησα και τον πηρα μαζι μου 4 μηνων μεχρι 5.5 που καναμε τουρ σε καμπινγκ με την παρεα μου,ολοι μου ειπαν οτι τους εγραφα και προσεχα το σκυλι μου αλλα οταν εμπαινε στη θαλασσα και επαιζε με μπαλα και οταν ερχοταν στη σκια κατω απο το δεντρο και κοιμοταν πανω τους ολοι τα ξεχνουσαν οσα μου λεγανε:-\"...και φυσικα οι εμπειριες με το σκυλι ειναι ανεκτιμητες...

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Καλά δε χρειαζόταν το άρθρο για να το καταλάβω!!! Εννοείται όλα!! Μόνο το 14 το έχω περιορίσει πολύ και το κάνω μόνο με φίλους που νιώθουν τον πόνο μου! Ο βασικός λόγος είναι ότι το βρίσκω και γω κουραστικό .... όταν μου μιλάνε συνέχεια για τα παιδιά τους ;)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καλά δε χρειαζόταν το άρθρο για να το καταλάβω!!! Εννοείται όλα!! Μόνο το 14 το έχω περιορίσει πολύ και το κάνω μόνο με φίλους που νιώθουν τον πόνο μου! Ο βασικός λόγος είναι ότι το βρίσκω και γω κουραστικό .... όταν μου μιλάνε συνέχεια για τα παιδιά τους ;)
το πρόβλημα ειναι οταν θα πας να του αλλάξεις πάνα....

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Εγω παλι κατοπιν πληρους ανασκοπησης στα 3 χρονια μαζι με την μικρη...εχω 11στα15 (τα 8,9,11,14 δεν τα εχω κανει ακομα) οποτε φανταζομαι...να μην μπω στο γκρουπ...για τον γιατρο...τουλαχιστον οχι ακομα!

Annallyne

Well-Known Member
11 Μαϊου 2013
73
1
Προχθές μου είπε η κολλητή μου ότι αυτό το σκυλί μας ''χώρισε'' και να σταματήσω να μιλάω συνέχεια για τη Νίρα.Πλέον όταν μιλάω για εκείνη δε σχολιάζει κανείς τίποτα,έχουν βαρεθεί να με ακουνε :shake:

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Προχθές μου είπε η κολλητή μου ότι αυτό το σκυλί μας ''χώρισε'' και να σταματήσω να μιλάω συνέχεια για τη Νίρα.Πλέον όταν μιλάω για εκείνη δε σχολιάζει κανείς τίποτα,έχουν βαρεθεί να με ακουνε :shake:
Ειναι το ίδιο ενοχλητικό με όταν ξεκινάνε να μιλάνε για τα "ανθρωπομωρά" τους!Εμείς τι να πούμε δηλαδή?? Σε καταλαβαίνω απόλυτα!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Υπάρχουν και χειρότερα... δεν είστε ακόμα "του γιατρού" :p
αχαχαχαχαχαχα έλεος!! με το που έκανα σκρολλ και είδα τη στολή του γκάρυ φτιαγμένη απο χαρτί, μου βγήκε ο καφές απ τη μύτη πάλι..πραγματικά υπάρχουν και χειρότερα..

χμ..τώρα εγω θα το πω..και ίσως τρομάξετε, αλλά θα το πω :p Όταν ήμουν πιτσιρίκι (γύρω στα 6-7), για ένα καλοκαίρι είχα πάθει μια σύγχυση..Νόμιζα ότι είμαι σκύλος (και μάλιστα collie) και κυκλοφορούσα με τη γλώσσα να κρέμεται, γαύγιζα και αρνούμουν να φάω σαν άνθρωπος, παρά έτρωγα με τη μούρη μέσα στο πιάτο και διάφορα άλλα (δε θα ξεφτιλιστώ παραπάνω). Νομίζω θα κάναμε καλή παρέα μ αυτόν τον γκάρυ:p

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
αχαχαχαχαχαχα έλεος!! με το που έκανα σκρολλ και είδα τη στολή του γκάρυ φτιαγμένη απο χαρτί, μου βγήκε ο καφές απ τη μύτη πάλι..πραγματικά υπάρχουν και χειρότερα..

χμ..τώρα εγω θα το πω..και ίσως τρομάξετε, αλλά θα το πω :p Όταν ήμουν πιτσιρίκι (γύρω στα 6-7), για ένα καλοκαίρι είχα πάθει μια σύγχυση..Νόμιζα ότι είμαι σκύλος (και μάλιστα collie) και κυκλοφορούσα με τη γλώσσα να κρέμεται, γαύγιζα και αρνούμουν να φάω σαν άνθρωπος, παρά έτρωγα με τη μούρη μέσα στο πιάτο και διάφορα άλλα (δε θα ξεφτιλιστώ παραπάνω). Νομίζω θα κάναμε καλή παρέα μ αυτόν τον γκάρυ:p
υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι??:eek:
δεν το πιστευω αυτο που είπες μόλις!!
Χολυγουντ μηπως έχουμε κάποια συγγένεια?
(εγω σε αυτη την ηλικία νόμιζα οτι είμαι πονυ, και έβαζα μια πετσέτα στο παντελόνι και πήγαινα έτσι στο σχολείο..μπουσουλώντας!)
Μαλλον η πολύ τηλεόραση μας έκανε κακό!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ αχ δε μπορω πρωινιάτικα!! Ρεζίλι έχω γίνει κάθομαι και γελάω μόνη μου...Την πετσέτα γιατί την έβαζες παιδί μου;; χαχαχαχαχα Όντως η τηλεόραση φταίει. Έβλεπα πολύ Λασυ :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα

υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι??:eek:
δεν το πιστευω αυτο που είπες μόλις!!
Χολυγουντ μηπως έχουμε κάποια συγγένεια?
(εγω σε αυτη την ηλικία νόμιζα οτι είμαι πονυ, και έβαζα μια πετσέτα στο παντελόνι και πήγαινα έτσι στο σχολείο..μπουσουλώντας!)
Μαλλον η πολύ τηλεόραση μας έκανε κακό!
Νομιζω πρεπει να αλλάξω επάγγελμα... ουτως ή αλλως σας ειχα του γιατρου και τις 2 σας! :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn