15 σημάδια ότι έχεις πάθει ψύχωση μετον σκύλο σου!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
1. Του μιλάς όταν δεν υπάρχει κανείς άλλος εκεί γύρω.

2. Είσαι σχεδόν πεπεισμένος ότι ο σκύλος σου είναι κι αυτός ένα πρόσωπο.

3. Του έχεις βγάλει άπειρα παρατσούκλια

4. Θεωρείς ότι κανείς άλλος σκύλος δεν τον φτάνει στην ομορφιά και την γλύκα.

5. Όταν τον αγκαλιάζεις και τον ζουπάς και δυσανασχετήσει τον δικαιολογείς.

6. Αναφέρεσαι σε αυτόν σαν μέλος της οικογένειας σου.

7. Τον παρατηρείς όταν κοιμάται αφού δεν μπορείς να αντισταθείς στην γλύκα του.

8. Οι φίλοι σου πιστεύουν ότι μιλάς συνέχεια γί´αυτόν.

9. Τον αφήνεις να σε "καβαλήσει"

10. Τον παίρνεις μαζί σου διακοπές.

11. Δεν βγαίνεις έξω τα βράδυα για να μην τον αφήσεις μόνο του.

12. Σε ενθουσιάζει να τον ταίζεις όσο αυτός να τρώει.

13. Γιορτάσεις κάθε χρόνο τα γενέθλια του.

14. Ονειρεύεσαι φανταστικές περιπέτειες με πρωταγωνιστές εσάς τους δυό.

15. Του δίνεις αγάπη και αφοσίωση όσο κι αυτός.

Πηγή: http://www.buzzfeed.com

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
:flip: Έχεις βάλει κάμερες στο σπίτι μου, Κυβέλη?! :rolleyes:

Μόνο το 9 δεν συμβαίνει... Να ανησυχήσω? Δεν ακούγεται καλή η ψύχωση... :mrgreen:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936

Μόνο το 9 δεν συμβαίνει... Να ανησυχήσω? Δεν ακούγεται καλή η ψύχωση... :mrgreen:
Όχι μόνο μου συμβαίνουν και τα 15 αλλά τα θεωρώ και φυσιολογικά !! :p

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.752
7.281
Όχι μόνο μου συμβαίνουν και τα 15 αλλά τα θεωρώ και φυσιολογικά !! :p
Κι εμένα φυσιολογικά και καθημερινά μου ακούστηκαν :rolleyes: Πώς αλλιώς δηλαδή? :cool:
Ευτυχώς, γιατί άρχισα να ανησυχώ! (Το 9 ούτε εγώ το αφήνω)

Σήμερα δε, έκανα ένα συνδυασμό του 1 με το 12. Γενικά επειδή του μαγειρεύω, όταν είναι φρέσκο και όχι από το ψυγείο χαίρομαι πολύ για πάρτη του που θα φάει φρέσκο φαϊ. Οπότε σήμερα που μαγείρεψα βγήκα περιχαρής από την κουζίνα φωνάζοντας "Άρηηηηη... τι φαγητάρα σου χω κάνει πάλι αγόρι μου"!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Σήμερα δε, έκανα ένα συνδυασμό του 1 με το 12. Γενικά επειδή του μαγειρεύω, όταν είναι φρέσκο και όχι από το ψυγείο χαίρομαι πολύ για πάρτη του που θα φάει φρέσκο φαϊ. Οπότε σήμερα που μαγείρεψα βγήκα περιχαρής από την κουζίνα φωνάζοντας "Άρηηηηη... τι φαγητάρα σου χω κάνει πάλι αγόρι μου"!
Κι εγώ το κάνω αυτό... Η ώρα προετοιμασίας του φαγητού έχει γίνει πιά ιεροτελεστία, τώρα που μπαρφάρει. Ξαπλώνει στην πόρτα της κουζίνας και παρακολουθεί.
Οπότε κι εγώ αρχίζω "τι του φτιάχνει η μανούλα του παιδιού πάλι, παλιόσκυλο που τρως και μπαρφ είχες δεν είχες, κοτοπουλάκι έχει σήμερα για το καμάρι μου, όχι σαν χθες που είχες καλαμάρια και δεν τα έτρωγες τρομάρα σου, να και γιαουρτάκι για το μωρό μου που του αρέσει" και πάει λέγοντας και ο τύπος γλείφεται κάθε δύο λέξεις. Ε τώρα τι, είναι αυτό ψύχωση? :rolleyes:

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Ο φίλος μου (φίλος-φίλος μόνο) όταν υιοθέτησε μια σκυλίτσα από το δρόμο (για να έχει παρέα στο σπίτι) της αγόρασε καναπέ κανονικό (επάνω κρεββατάκι μαλακό έβαλε) για να κοιμάται εκεί η κυρία, επειδή (λέει ο ίδιος) οτι κάτω στο πάτωμα δεν της αρέσει, όταν πάει Αθήνα η στο εξωτερικό πάντα της φέρνει δώρα (διάφορα παιχνίδια, κολλάρα με στράζ και λιχουδιές), όταν έρχονται τα παιδιά του σπίτι δεν τους αφήνει να μπαίνουν μέσα το μεσημέρι για να μην ξυπνήσουν την μπουμπούνα όταν παιρνει το μεσημεριανό της ύπνο, πήρε και ένα μικρό αυτοκινητάκι (ένα Fiat παλιό) για να την πηγαίνει βόλτα κάθε πρωί στη θάλασσα και δεν αφήνει κανέναν να το οδηγήσει (εκτός από εμένα) επειδή (λέει) ότι το αμάξι είναι της σκύλας του.
Εν το μετάξυ αυτό το σκυλάκι του το φόρτωσα εγώ με το ζόρι, εκείνος δεν την ήθελε καθόλου επειδή δεν αγαπούσε και δεν είχε ποτέ στη ζωή του ζώα στο σπίτι και να πως αλλάζει τελικά ο άνθρωπος, τώρα ταίζει και κάτι αδέσποτα που έχουμε στο λυμάνι, μιλάμε για τεράστια αλλαγή.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Ο φίλος μου (φίλος-φίλος μόνο) όταν υιοθέτησε μια σκυλίτσα από το δρόμο (για να έχει παρέα στο σπίτι) της αγόρασε καναπέ κανονικό (επάνω κρεββατάκι μαλακό έβαλε) για να κοιμάται εκεί η κυρία, επειδή (λέει ο ίδιος) οτι κάτω στο πάτωμα δεν της αρέσει, όταν πάει Αθήνα η στο εξωτερικό πάντα της φέρνει δώρα (διάφορα παιχνίδια, κολλάρα με στράζ και λιχουδιές), όταν έρχονται τα παιδιά του σπίτι δεν τους αφήνει να μπαίνουν μέσα το μεσημέρι για να μην ξυπνήσουν την μπουμπούνα όταν παιρνει το μεσημεριανό της ύπνο, πήρε και ένα μικρό αυτοκινητάκι (ένα Fiat παλιό) για να την πηγαίνει βόλτα κάθε πρωί στη θάλασσα και δεν αφήνει κανέναν να το οδηγήσει (εκτός από εμένα) επειδή (λέει) ότι το αμάξι είναι της σκύλας του.
Εν το μετάξυ αυτό το σκυλάκι του το φόρτωσα εγώ με το ζόρι, εκείνος δεν την ήθελε καθόλου επειδή δεν αγαπούσε και δεν είχε ποτέ στη ζωή του ζώα στο σπίτι και να πως αλλάζει τελικά ο άνθρωπος, τώρα ταίζει και κάτι αδέσποτα που έχουμε στο λυμάνι, μιλάμε για τεράστια αλλαγή.
:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
2. Είσαι σχεδόν πεπεισμένος ότι ο σκύλος σου είναι κι αυτός ένα πρόσωπο.
14. Ονειρεύεσαι φανταστικές περιπέτειες με πρωταγωνιστές εσάς τους δυό.
αχαχχαχαχα ολ δε μονει !!χαχαχα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Και εμενα δεν "καβαλάει", οποτε με 14 στα 15 δεν πασχω από ψύχωση!!!

Με το 4 και το 7 πραγματικά... δεν μπορώ να αντισταθώ, δεν το κανω επιτηδες. :rolleyes:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.128
4.809
1. Του μιλάς όταν δεν υπάρχει κανείς άλλος εκεί γύρω. Ναιιιιιιι, καθημερινα.

2. Είσαι σχεδόν πεπεισμένος ότι ο σκύλος σου είναι κι αυτός ένα πρόσωπο. Οχιιιιι

3. Του έχεις βγάλει άπειρα παρατσούκλια. Οχι απειρα, δυο τρια.

4. Θεωρείς ότι κανείς άλλος σκύλος δεν τον φτάνει στην ομορφιά και την γλύκα. Οχι, εχω δει και αλλα πανεμορφα και εξισου γλυκα.

5. Όταν τον αγκαλιάζεις και τον ζουπάς και δυσανασχετήσει τον δικαιολογείς. Ποτε δεν δυσανασχετει ενα ντογκο στο ζουμπηγμα.

6. Αναφέρεσαι σε αυτόν σαν μέλος της οικογένειας σου. Ναι..

7. Τον παρατηρείς όταν κοιμάται αφού δεν μπορείς να αντισταθείς στην γλύκα του. Πολλες φορες επειδη ειναι αστειος ομως!

8. Οι φίλοι σου πιστεύουν ότι μιλάς συνέχεια γί´αυτόν. Ναι!

9. Τον αφήνεις να σε "καβαλήσει" Οταν παιζουμε "αγρια" το κανει και τον αφηνω ναι.

10. Τον παίρνεις μαζί σου διακοπές. Ναι.

11. Δεν βγαίνεις έξω τα βράδυα για να μην τον αφήσεις μόνο του. Εχει συμβει ελαχιστες φορες.

12. Σε ενθουσιάζει να τον ταίζεις όσο αυτός να τρώει. Οχι βεβαια.

13. Γιορτάσεις κάθε χρόνο τα γενέθλια του. Τσου.

14. Ονειρεύεσαι φανταστικές περιπέτειες με πρωταγωνιστές εσάς τους δυό. Οχιιιιι

15. Του δίνεις αγάπη και αφοσίωση όσο κι αυτός. Μπααα, παραπανω μου δινει αυτος.

Πηγή: BuzzFeed
Ψυχιατρο εχει το φορουμ ? :cool:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn