ψαχνωντας κοκονια!!!!

natalia92

Member
13 Ιανουαρίου 2012
10
0
χιχιχι ναι το θελω πολυ ειναι η αληθεια.αλλα τον ψαχνω μια εβδομαδα τωρα λες να περιμενω κιαλο κανενα χρονο (πλακιζω)απλα φοβαμαι μηπως εχει κουταβια και του μεγαλωσουν γτ θελω κουταβι η αληθεια ειναι...

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
ειναι σ/κ. μπορει να βρισκεται στο εξωτερικο για καποια εκθεση. ο ΚΟΕ ειναι κλειστος τα σκ για να ρωτησεις καποιον απο εκει, οποτε κανε υπομονη μεχρι τη Δευτερα. στειλτου ενα μηνυμα σε κινητο και mail οτι ενδιαφερεσαι για κοκονι και πιστευω οτι θα σου απαντησει οταν μπορεσει.
ευχομαι γρηγορα να βρεις το κοκονι σου!!!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
natalia92, εχει μια διαδικασια η υποθεση ,δεν ειναι -το βρηκα το πηρα-.
Πρεπει πρωτα να μιλησεις με τον κ .Στελιο να δεχτει να σου εμπιστευτει ενα κουταβι και μετα να προχωρησεις.
Βεβαια υπαρχουν και δυο αλλοι εκτροφεις με κοκονια μεσα στο φορουμ που λειτουργουν υπο την καθοδηγηση του κου Μακαριτη.Μεσα απο τον εναν αποκτησαμε εμεις τον δικο μας .

natalia92

Member
13 Ιανουαρίου 2012
10
0
σας ευχαριστωωωωωωωωωωωωω.........ναι πηρα και εχτες στο κοε αλλα δεν με συνδεαν πηρα και σημερα αλλα τπτ πηρα σε ενα σταθερο τπτ ...εστειλα εχτες ενα email θα δουμε τωρα μακαρι να μην αργυσει μακαρι εσεις εχετε κοκονι?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ο ένας που ξέρω εγώ-δεν έχει κουτάβια τώρα
ο άλλος είναι μάλλον παρεξήγηση,εγώ δεν γνωρίζω άλλον εκτροφέα με κοκόνια στο φόρουμ μας

:)