υποχρεωτικη αδεια λειτουργιας εκτροφειου για εκτροφεια με ανω των 3 θυληκων!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Βρε Κrina μην κολλας στο συγκεκριμενο π.μ... Μπορει να γραψει οτι θελει ο καθενας σε ενα π.μ. Εγω μιλαω γενικοτερα...
Αφενος δε νομιζω οτι υπηρχε δολος απο κανεναν στο συγκεκριμενο ποστ... το πως θα αντιληφθει ο καθενας αυτο που διαβαζει δε μπορεις να το ελεγξεις.. εγω παντως αυτη την πληροφορια για τις 2 θηλυκες δε τη γνωριζα... αφετερου σιγα μην πιστευει κανεις οτι η αδεια απο τη Νομαρχια κανει το σωστο εκτροφεα οταν ολοι γνωριζουμε ποσο διατριτα ειναι ολα αυτα... Και πετ σοπ εχουν αδεια απο Νομαρχια και ειναι κολαστηρια....

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
Θα πρέπει να το ξαναγράψω (δε μπορεί κάποιος δικηγόρος υπάρχει ανάμεσά μας :) Σε δημόσιο forum όπου δίνεται η δυνατότητα απευθειας επικοινωνίας 2 μελών χωρίς να δημοσιοποιείται δεν επιτρεπεται σε κανένα από τα 2 μέρη να δημοσιοποιήσει χωρίς την νέγκριση του άλλου. Επειδή ήδη έχουν κοινοποιηθεί νόμοι, άρθρα της εφημερίδας της κυβερνήσεως κλπ εάν θέλει κάποιος μπορεί να ψαχτεί και να αμφισβητήσει την ακρίβεια αυτού που γράφω....τα άλλα είναι απόψεις. Με την ευκαιρία τα φιλιά μου σε όλους, παρακαλώ τους admin, mod να διαγράψουν το προφίλ μου. Προφανώς για να με έχω bannάρει μό0νος από 3 forums δεν είναι στραβός ο γυαλός εγώ στραβά αρμενίζω :)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Πες και για τα νοσοκομεια,ασε για την μεταφορα σκυλων,μην πουμε τιποτα για τα ασθενοφορα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Θα πρέπει να το ξαναγράψω (δε μπορεί κάποιος δικηγόρος υπάρχει ανάμεσά μας :) Σε δημόσιο forum όπου δίνεται η δυνατότητα απευθειας επικοινωνίας 2 μελών χωρίς να δημοσιοποιείται δεν επιτρεπεται σε κανένα από τα 2 μέρη να δημοσιοποιήσει χωρίς την νέγκριση του άλλου. Επειδή ήδη έχουν κοινοποιηθεί νόμοι, άρθρα της εφημερίδας της κυβερνήσεως κλπ εάν θέλει κάποιος μπορεί να ψαχτεί και να αμφισβητήσει την ακρίβεια αυτού που γράφω....τα άλλα είναι απόψεις. Με την ευκαιρία τα φιλιά μου σε όλους, παρακαλώ τους admin, mod να διαγράψουν το προφίλ μου. Προφανώς για να με έχω bannάρει μό0νος από 3 forums δεν είναι στραβός ο γυαλός εγώ στραβά αρμενίζω :)

Βρε Δημητρη τι ειναι αυτα που λες? Αυτομπανιο κανεις στα φορουμ? Δεν εχετε μπανιερα σπιτι?
Μη φυγεις!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Καλα εγω τωρα αν σε αρχισω με Π.Μ τα καντηλια και τα μπινελικια,δεν εχεις εσυ δικαιωμα να το πεις στον Αντμιν?
αυτο δεν ειναι δημοσιοποιηση?μονο αν ειναι εσωτερικος νομος του φορουμ μπορει να απαγορευτει η δημοσιοποιηση,και αυτο με τιμωρια απο το φορουμ οχι νομικα.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Amaliaz ναι ρε συ αλλα δεν μπορω εγω και αλλοι σαν και μενα να μπενουμε στη διαδικασια να εξηγουμε οτι τα λαυρακια ειναι στη θαλασσα και οχι εδω ,
να χορευει το κατηγορητηριο το χορο της φωτιας, να εχει βγαλει και την αποφαση της δικης, και ολα αυτα να τα διαβαζουν και ανθρωποι που πραγματικα δεν γνωριζουν και μπενουν εδω να ενημερωθουν ,πως ομως η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας ,θα παει λοιπον ο αγοραστης στον εκτροφεα με τις 2 σκυλες που δεν υποχρεουτε να εχει αδεια λειτουργειας ,θα τον ρωτησει αν εχει αδεια αυτος θα του πει οχι και το αποτελεσμα να θεωρηθει ανιθικος και παρανομος ,και μετα θα παει στο pet shop που εχει αδεια ,θα τον φλωμοσει σε ενα καρο μπουρδες και μεταξωτες κορδελες και θα σκεφτει οτι βρηκε νομιμο

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
ελα βρε dimitris73 μην φευγεις στεναχωρημενος ,κατσε να μιλαμε ,δεν μπορουμε να συμφωνουμε παντα ,θα διαφωνησουμε κιολας ,αλλωστε ετσι γινεται παραγωγικος ο διαλογος ,σοβαρα μιλαω

κατσε και μου κανεις αργοτερα τη μηνυση ,πλακα κανω

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλα εγω τωρα αν σε αρχισω με Π.Μ τα καντηλια και τα μπινελικια,δεν εχεις εσυ δικαιωμα να το πεις στον Αντμιν?
αυτο δεν ειναι δημοσιοποιηση?μονο αν ειναι εσωτερικος νομος του φορουμ μπορει να απαγορευτει η δημοσιοποιηση,και αυτο με τιμωρια απο το φορουμ οχι νομικα.
Κινδυνεύουμε να βρεθούμε off-topic (έχουμε βρεθεί, δηλαδή), αλλά το παράδειγμά σου θα μπορούσε (ανάλογα με τα μπινελίκια) να θεωρηθεί "έργω εξύβριση" και θα άγγιζε όχι μόνο τον admin, αλλά ίσως και την υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος? (και πάλι smilie)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Krina εχω την αισθηση οτι οταν ανοιξε το ποστ αυτο ο GRDANE δε γωριζε την πληροφορια περι 2 θηλυκων και 2 γεννες το χρονο...
Η παρεμβαση σου ηταν καιρια και γι αυτο κιολας ευχαριστησε...
Απο εκει και περα εχουμε κανει ενα πολυ καλο θεμα αχταρμα χωρις λογο.. μαλιστα εγω εκανα μια ερωτηση και με γραψατε ολοι στα προσωπικα σας δεδομενα!!!!
Ολα υστερα την αναρτηση του Νομου ξεκαθαρισαν..
Και θα ξαναπω αν καποιος απο αυτο το ποστ καταλαβει οτι οποιος εκτρεφει και δεν εχει αδεια απο τη Νομαρχια ειναι παρανομος και κακος εκτροφεας θα φταει το περιορισμενο iq του και οχι το ποστ!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Kαι ας επιστρεψω στο χαβα μου εγω....
Το εκτροφειο με τα yorkies του αλλου ποστ εχει πανω απο 2 θηλυκες.. αρα πρεπει να εχει αδεια εκτροφειου και να ειναι γραμμενο στον ΚΟΕ κ στην FCI.
Παρολαυτα προχωραει σε αναπαραγωγες και πωλησεις σκυλων χωρις χαρτια.... δε θα επρεπε να ανακληθει η αδεια και να διαγραφει?
Aυτο! Εχει πανω απο 2 θηλυκες.. το λεει στο σιτε του.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ο νομος παντως εχει ξαναγραφτει σε θεμα εδω στο φορουμ,και πρεπει να ειναι καπου στα δικα μου θεματα,αλλα τρεχα ψαξε τωρα.
Ο νομος αυτος αφορα τα αρμοδια οργανα του κρατους η τους εκτροφεις,δεν βλεπω καμμια σχεση με τους ιδιοκτητες μελλοντικων σκυλων.
Μηπως ξερει καποιος απο τα κρεατα που εμεις τρωμε,αν το σφαγειο εχει αδεια?οχι το αφηνουμε στο κρατος.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.510
Athens
Μισό λεπτό ρε παιδιά... με την ίδια λογική που το pet shop θα παραμυθιάσει τον αγοραστή, με την ίδια ακριβώς μπορεί να σε παραμυθιάσει κι ένας byb. Έχει 2 θηλυκιές (θα μπορούσα εγώ καλή ώρα) τις χώνει στο μπαλκόνι να γεννοβολάνε (χωρίς εξετάσεις ενοείται - χαρτιά εύκολα σου δίνουν και τα pet shop, ότι χαρτί γουστάρεις) και σου πουλάει κουτάβια οικογενειακής θαλπωρής. Δηλαδή έχω τις 2 θηλυκές για να βγάλω φράγκα - ποιες εγκαταστάσεις και έλεγχοι και πράσινα άλογα?

Με λίγα λόγια, ισχύει αυτό που είπε ο dimitris73, ότι δηλαδή, οι νόμοι καλό είναι να υπάρχουν για να ξεσκαρτάρει η σαβούρα αλλά μπάζουν κιόλας και θέλουν βελτίωση.

Και επίσης όσον αφορά τους εκτροφείς του forum ας μην θίγονται εύκολα: αν δεν υπήρχαν οι "ενοχλητικοί" χρήστες με τις "ενοχλητικές" τους ερωτήσεις, που να ψάχνονται με κάθε "ενοχλητική" λεπτομέρεια, ποιος θα απευθυνόταν στους εκτροφείς για σκύλο? Οι τύπου "θέλω ένα σκύλο τώρα από το pet shop απέναντι με δόσεις?" Χλωμό...

Όσο για τη δημοσίευση των πμ διαφωνώ κάθετα - η απόψή μου και το λεκτικό μου είναι προσωπικό μου δεδομένο και δεν μπορεί να δημοσιεύεται χωρίς τη συναίνεσή μου διότι μπορεί καταρχήν να αντανακλά τα αναρχοχριστιανοκομμουνιστικοπιοδεξιάπάρτο ιδεώδη μου. Αλλιώς να αρχίσω κι εγώ κι ο καθένας ένα νήμα με τίτλο "Κοίτα τι μου στείλαν σήμερα - xoxoxo!"

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Kαι ας επιστρεψω στο χαβα μου εγω....
Το εκτροφειο με τα yorkies του αλλου ποστ εχει πανω απο 2 θηλυκες.. αρα πρεπει να εχει αδεια εκτροφειου και να ειναι γραμμενο στον ΚΟΕ κ στην FCI.
Παρολαυτα προχωραει σε αναπαραγωγες και πωλησεις σκυλων χωρις χαρτια.... δε θα επρεπε να ανακληθει η αδεια και να διαγραφει?
ο ΚΟΕ δεν δινει αδεια σε κανεναν να κανει εκτροφη

ο ΚΟΕ ειναι ο ενδιαμεσος της FCI και κατοχυρώνει την επωνυμια του εκτροφείου

με λιγα λογια ' προστατευει ' τον εκτροφεα απο κακοβουλους τριτους

η αδεια εκτροφειου ειναι οτι ακριβως λεει

αδεια εκτροφείου = χωρου

δεν ειναι άδεια εκτροφης

grdane συνεχισε να ψαχνεις λιγο ακομα και θα εκπλαγεις οταν δεις τι ακριβως χρειαζετε ετσι ωστε να δωθει αδεια εκτροφειου σε καποιον

ενημερωτικα

5 σκυλια = 1 αγελαδα ( ετσι τα εχει καταχωρυμενα ο νομοθετης τα εκτροφεια ως βουστάσια )

5 κανγκαλ = 1 αγελαδα

5 τσιουαουα = 1 αγελαδα

αρα

5 κανγκαλ = 5 τσιουαουα ( ιδιες εγκαταστασεις απαιτουνται) :):):):):):)

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
η amaliaz δεν γραφει οτι η αδεια εκτροφειου δινεται απο το κοε γραφει : "αρα πρεπει να εχει αδεια εκτροφειου και να ειναι γραμμενο στον ΚΟΕ κ στην FCI." μιλαει για δυο διαφορετικα πραγματα 1)αδεια λειτουργειας εκτροφειου ,βαση νομου που αναφερει για πανω απο 2 θηλυκες(απο τη νομαρχεια) και 2) επωνυμια καταχωρημενη απο FCI και ΚΟΕ
μιλαει λοιπον και λεει αν δεν πληρει τις προυποθεσεις ο εκτροφεας αυτος που εχει πολλα θηλυκα ,να ανακληθει η αδεια του ,αν εχει
καθως επισης να διαγραφει απο ΚΟΕ και FCI επειδη κανει αναπαραγωγες χωρις να δηλωνει γεννα ,χωρις pedigree

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Άλλο η επωνυμία και η FCI και αλλο οι νομοι μιας χώρας για εκτροφεία, πανσιόν, κτλ

Αυτές οι άδειες από κυνολογικη άποψη δεν έχουν καμία άξια

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
για αυτο εγραψα
." μιλαει για δυο διαφορετικα πραγματα 1)αδεια λειτουργειας εκτροφειου ,βαση νομου που αναφερει για πανω απο 2 θηλυκες(απο τη νομαρχεια) και 2) επωνυμια καταχωρημενη απο FCI και ΚΟΕ