τσιουαουα και εκπαιδευση

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Ποιό πάρκο ρε συ;
Βγάζε την τουλάχιστον από το crate σε πάνα, στην βεράντα κάπου τέλος πάντων, εκτός crate, τουλάχιστον να μην γίνεται ελεεινή από το κατρουλιό και να μην σας παίρνει και η μπόχα.
Γιατί δεν κάνεις, έστω αυτό;

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Ποιό πάρκο ρε συ;
Βγάζε την τουλάχιστον από το crate σε πάνα, στην βεράντα κάπου τέλος πάντων, εκτός crate, τουλάχιστον να μην γίνεται ελεεινή από το κατρουλιό και να μην σας παίρνει και η μπόχα.
Γιατί δεν κάνεις, έστω αυτό;

Εκτος απο την πανα(που την μισει!) κατουραει οπουδηποτε αλλου... στην αρχη την περιοριζαμε αρκετα στην βεραντα ρε συ και τα πηγε καλα... αλλα πηραν και αλλοι γραμμη την ευκολια.. επειδη μιλαμε για 4 .. 4 κατρουλια στην βεραντα ειναι πολλα...
τπτ η μονη λυση ειναι να την κρεβατωνω.. απλα ισως συνδυασει κλαμα=παιρνω αυτο που θελω , και αυτο δεν το θελω εγω..
ρε που μπλεξαμε με τον σπορο! ενα καρο συνδιασμους... χαχαχα!!!

Νιzinny, εννοειται την μαλωνω, αλλα ΠΟΤΕ δεν τα σταματησε.. μια φορα την τσακωσα και την εβγαλα εξω.. και κατουρουσε ολη την διαδρομη.. στο τελος εκανε και κακα...

(αληθεια τα γραφω και γελαω... )

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Νιzinny, εννοειται την μαλωνω, αλλα ΠΟΤΕ δεν τα σταματησε.. μια φορα την τσακωσα και την εβγαλα εξω.. και κατουρουσε ολη την διαδρομη.. στο τελος εκανε και κακα...
Αυτό λογικά, αν δεν υπάρχει θέμα γενικότερης για κάποιο λόγο ακράτειας, μόνο από φόβο μπορεί να το κάνει. Να σου πω, τι κόλπο νομίζω ότι θα έκανα εγώ, μέχρι να πιάσει το νόημα.
Αν οι χωροταξικές μου συνθήκες το επέτρεπαν, θα την έχωνα σε αρκετά μικρό box, κολλητά στην μπαλκονόπορτα, στην οποία θα άφηνα άνοιγμα τόσο όσο να χωράει να βγει, όπου όμως απέξω θα είχα εφαρμόσει πάρκο, το οποίο θα λειτουργούσε περίπου σαν τουαλέττα. Να μπορεί δηλαδή να βγει από το box, ώστε να μην τα κάνει εκεί που ξαπλώνει, και συγχρόνως να έχει τον αντίστοιχο χώρο απέξω. Το ίδιο σενάριο, μπορείς να το παίξεις και με box μέσα σε πάρκο και όλα μέσα στο σπίτι, με πάνες/εφημερίδες κλπ.
Επίσης εναλλακτικά, κλεισμένη στο box της και να της ανοίγεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, με μόνο προορισμό της, την τουαλέττα της. Και μετά έξω παιχνίδι, αγκαλιές, φιλιά και λοιπές μπούρδες...

Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις...αλλά εγώ ζωγράφισα πάλι :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Ήθελε να σου πει με απλό τρόπο κατάλαβες ή να κάνω και τα κακά μου?!!? :p:)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
καταλαβα Μαρεκακι ;-)
θα το δοκιμασω.. εχουμε ολους τους εξοπλισμους σπιτι... θα βολευε αν ηταν και καλοκαιρι.. αλλα θα το υποστουμε και το κρυο...αναθεμα!
οντως ζωγραφισες...

kyveli... καταλαβες (οτι θα κανω οτι θελω) η θα κανω και κακα?

ο/η VAS εχει δικιο... μιλαμε για πολυ πεισμα! χαχαχαχα το σκατο!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
χαχαχαχαχα!!!

Μαρεκο αυτο που περιγραφεις ειναι ενα κενελ για τα κυβικα του σπορου, ε? Ε ρε που μας φτανουν καμια φορα! Να σπας το κεφαλι σου τι αλλο πρεπει να κανεις! :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Μη γελάς...

Μόλις χθες το ξύλωσα το τσαντήρι που είχα φτιάξει για τις κατσαρίδες.
Και σε πληροφορώ, ότι λειτούργησε μια χαρά, αν και πολύ πρόχειρα στημένο.

Οταν έχεις τον εξοπλισμό, την φαντασία και το πείσμα, όλα γίνονται :p

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Μη γελάς...

Μόλις χθες το ξύλωσα το τσαντήρι που είχα φτιάξει για τις κατσαρίδες.
Και σε πληροφορώ, ότι λειτούργησε μια χαρά, αν και πολύ πρόχειρα στημένο.

Οταν έχεις τον εξοπλισμό, την φαντασία και το πείσμα, όλα γίνονται :p

Γελασα με την ατακα της Κυβελης περισσοτερο. :D Το δικο σου ακουγεται καλη ιδεα αν κι αυτο το κουταβι φαινεται τοσο "σκασμενο" απο τις περιγραφες της Κασι που παλι λαθος νομιζω οτι θα τα κανει κι εκει! :cool: Μακαρι να με διαψευσει! ;)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Εάν κατάλαβα καλά κλαίει πριν τα αμολήσει έτσι δεν είναι... κάτι είναι κι αυτό, αρχίζει να καταλαβαίνει ότι δεν κάνει. Απλά θέλεις μεγαλύτερη υπομονή.
Οριστε και λενε δεν βοηθα το φορουμ!
Μπραβο χρυσουλα! με πονηρεψε αυτο που ειπες και σημερα οσες φορες στο μαγαζι αρχιζε την επιμονη γκρινια το εβγαλα εξω με λουρακι , εξω απο το μαγαζι.. του πηρε 5 λεπτα και τσουρ!!!
Σκορ η Χρυσουλα!\\:D/

ομως ειμαι βεβαιη οτι τα πρωινα , απο τη λυσσα και το πεισμα που το πιανει κατουριεται πανω του... αλλιως πως οταν ανεβαινει κρεβατι κρατιεται για καμια ωρα ακομα? ε?..χμμμ..:rolleyes:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Γιατί βρε;;;;;;;;;;;;;
Εγώ δεν σου είπα, μόλις την πιάνει η μίρλα, να την βγάζεις μόνο για να τα κάνει και πάλι μέσα;;;;
Γιατί μόνο η Χρυσούλα σκορ ε; Γιατιιιιιιιιιιί; :cry:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul