Το διαβασες αυτο που σου εδειξε η Χρυσουλα? Στο μαρακαρα με κοκκινο μηπως δεν το προσεξες. Αν εσυ θεωρεις οτι αξιζει να παιρνεις το ρισκο να κυγηθουν τα σκυλια στην πλατεια Αριστετελους (ελεος πραγματικα πιο πολυσυχναστο σημειο δεν μπορουσες να βρεις) κι οτι μπορεις να ρισκαρεις να πεταχτουν στο δρομο κυνηγωντας το ενα το αλλο ή οτι εχεις δικαιωμα να λυνεις εκει το σκυλι σου και καποιος αλλος δεν εχει το δικαιωμα να βγαινει βολτα χωρις να θελει να τον πλησιαζουν τα σκυλια των αλλων για τους χ,ψ, προσωπικους του λογους τοτε εισαι οντως ακαταλληλος αλλα πανω απ'ολα εγωιστης που κοιταει μονο την παρτη του, κι εσυ κι ολοι οι βολεψακηδες της γειτονειας Αριστοτελους που πηραν σκυλακι και βαριουνται να κουνησουν τα ποδια τους να το πανε καπου που μπορει να τρεξει και να παιξει με ασφαλεια και να μην μπλεχτει στα ποδια κανενος που δεν γουσταρει....
Και κάτι τελευταίο... η πρώτη μου σκυλίτσα ήταν ιδιαίτερα κυριαρχική. Με εμένα ποτέ, χαλί να την πατήσω, αλλά της έβγαινε σε μία και μοναδική εκδήλωση υπό τη μορφή πείσματος... στο "έλα".
Με την κυριαρχία που της είχα βάλλει τον τελευταίο καιρό πριν τη χάσω, όταν το πρόβλημα έγινε έντονο είχα καταφέρει να τη μαζέψω και να έρχεται πάντα σε εμένα.
Όχι όμως πάντα στους άλλους..... ακόμα και στον άντρα μου που τον λάτρευε!
Και ειδού τα αποτελέσμτα..... μόλις 15 μηνών!
Εάν είχες σκύλο και είχες δεθεί μαζί του θα ήταν σαφές.... τώρα ελπίζω απλά να καταλάβεις!