το yiorki μου δεν τρώει και είναι αδιάθετο

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
καταρχην το σκυλι που το πηρες απο τον κτηνιατρο ξερεις απο που ειναι?
χαρτια εχει?
ο τυπος μπορει να τα κανει εμποριο και να λεει εχω ενα σκυλακι και αφου τσιμπησεις το παραγγελνει και ετοιμο....
ο βηχας ειναι πιθανον απο την νοσο των κυναριων που αυτο γινεται επειδη ειναι πολλα κουταβια μαζι κρυωνει το ενα και μετα κολλανε ολα...αυτος ο βηχας μπορει να κρατησει και 3-4 μηνες...
το φαρμακο για τα σκουληκια που λετε το παιρνουν τα σκυλια οταν ειναι κουταβια σε καποιες δοσεις ανα διαστημα για να σκοτωθουν τα μικροβια στο παχυ εντερο και οχι σε καποα αλλα οργανα οπως τα πνευμονια που αν εχει εκει τα σκουληκια ειναι και η αιτια που βηχει ;)
αυτο για την ορεξη ομως να το κοιταξεις ο βηχας κατα την αποψη μου ειναι δευτερον...
πρεπει να το πας σε αρκετους κτηνιατρους γιατι μπορει αυτος να ειναι ασχετος...ειναι παρα πολυ αυτοι που ειναι ασχετοι!!!!!!!!
εγω ειχα ενα γιορκι τον ερμη και μου πεθανε σε 2 εβδομαδες απο τοτε που τον πηρα γιατι απο το ταξιδι που εκανε απο την ουγγαρια στην ελλαδα γιατι ειχε χαλασει το συκωτι του απο την τρομαρα στο ταξιδι....ειχε μια μορφη υπατιτιδας...
για αυτο κατα την αποψη μου δεν πρεπει να παιρνουμε σκυλια μαζικης αναπαραγωγης απο πετ σοπαδες διοτι το βλεπουν το ζωο σαν εμπορευμα και οχι σαν ψυχη

Καλλιόπη

Active Member
9 Ιανουαρίου 2011
25
0
thessaloniki
το σκιλακι το πηρα απο γιατρο οπου ειχε γεννα, δεν το πηρα απο εξωτερικο. οπωσ γραφω το σκιλακι ειχε το βηχα τον κυνοκομειου αλλα λογω λαθους του γιατρου μου ειπε να κοψω την αντιβιοση και αυτο χειροτερεψε. δεν εχει απλως βηχα..εχει αρρωστησει! ξεκινησε απο χθες νεα αντιβιοση του αγορασα κ κρεμα σε τροφη για να μπορει να την τρωει ευκολα, γιατι λογω της δυσπνοιας δεν μπορει να φαει κανονικα.. το πηγα και σε άλλο γιατρο κ μου ειπε τα ιδια...

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Πηγαινε εκει που σου λεει η Tara.
Θα πρεπει να βεβαιωθει οτι ειναι βηχας του κυνοκομειου και οχι προβλημα απο παρασιτα.Σε περιπτωση που ο βηχας ειναι απο τα παρασιτα ξερω οτι δινουν caniguantel.
Περαστικα στο σκυλακι σου.

Καλλιόπη

Active Member
9 Ιανουαρίου 2011
25
0
thessaloniki
σημερα θα βγουν τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις αιματος και θα δουμε τι ακριβως εχει. Tara σ ευχαριστω δεν μου ειναι μακρια. θα το παω αυριο το πρωι να το κοιταξουν και εκει

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
μακαρι το σκυλακι σου να γινει καλα στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου....
αυτον τον κτηνιατρο δεν τον εμπιστευομαι και πολυ απο αυτα που λες....
εμενα ειχε βηχα το πινσερακι μου και ηταν απο παρασιτα αλλα εσενα πρεπει να ειναι και κρυωμενο αφου λες οτι εχει δυσπνοια...
παρακαλοθου με αγωνια την υγεια του γιορκι σου

Καλλιόπη

Active Member
9 Ιανουαρίου 2011
25
0
thessaloniki
δεν εχει απλα βηχα.. εχει μυξουλες κιτρινες και φτερνιζεται κι ολας, και φυσικα δυσπνοια, πυρετο δεν εχει κατι δεκατα μονο! Μακαρι να πανε ολα καλα.. ο νεος της γιατρος ειναι πολυ καλος και ενδιαφερεται πολυ για την μικρη ... ειμαι αισιοδοξη παρ ολα αυτα και ειμαι διπλα της συνεχεια!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
εγω ειχα ενα γιορκι τον ερμη και μου πεθανε σε 2 εβδομαδες απο τοτε που τον πηρα γιατι απο το ταξιδι που εκανε απο την ουγγαρια στην ελλαδα γιατι ειχε χαλασει το συκωτι του απο την τρομαρα στο ταξιδι....ειχε μια μορφη υπατιτιδας...
για αυτο κατα την αποψη μου δεν πρεπει να παιρνουμε σκυλια μαζικης αναπαραγωγης απο πετ σοπαδες διοτι το βλεπουν το ζωο σαν εμπορευμα και οχι σαν ψυχη
μακαρι το σκυλακι σου να γινει καλα στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου....
αυτον τον κτηνιατρο δεν τον εμπιστευομαι και πολυ απο αυτα που λες....
εμενα ειχε βηχα το πινσερακι μου και ηταν απο παρασιτα αλλα εσενα πρεπει να ειναι και κρυωμενο αφου λες οτι εχει δυσπνοια...
παρακαλοθου με αγωνια την υγεια του γιορκι σου
Το πινσεράκι το απέκτησες μετά το γιόρκι; Και αν ναι, από που το πήρες;

eimaste aR21rwstoi

Active Member
10 Ιανουαρίου 2011
34
0
ο φοιβος ειναι εξι και τον ειχα παρει απο πετ σοπ....ο λαμπρος το πινσερ ηξερα τους γονεις του και μολις ζευγαρωσαν κρατησα τον πιο ομορφο...ειναι καφε πινσερ =)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
eimaste aR21rwstoi
Για να μην χαλάμε το θέμα και βγαίνουμε και off topic,
άνοιξε ένα θέμα στην ενότητα Νέο Μέλος,
να μας συστηθείς και να μας πεις για τα σκυλιά σου :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
ο φοιβος ειναι εξι και τον ειχα παρει απο πετ σοπ....ο λαμπρος το πινσερ ηξερα τους γονεις του και μολις ζευγαρωσαν κρατησα τον πιο ομορφο...ειναι καφε πινσερ =)
Κι εγώ θα ήθελα να ανοίξεις νέο θέμα, για να συνεχίσουμε την συζήτηση...

Καλλιόπη

Active Member
9 Ιανουαρίου 2011
25
0
thessaloniki
Τελικα βγηκαν οι εξετασεις. το σκιλακι μου εχει ανεβασμενα τα λευκα αιμοσφαιρια, δεν εχει πνευμονια αλλα ειναι σε σταδιο πριν. Ο Γιατρος μου ειπε να της δινω την αντιβιωση κανονικα, της αγορασα μια κονσερβα που ειναι για σκιλακια αρρωστα για να παρουν δυναμη κ τα λοιπα να το βοηθησει και με την αντιβιοση. επισης του δινω και μια κρεμα βιαταμινουχα και με πολλα αλλα για να κρατα τις υπογλικαιμιεσ μακρια. του δινω και λιγο νερο με μελι.. ελπιζω να γινει πολυ γρηγορα καλα

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Το μελι αφησετο καλυτερα,επιβαρυνει την καρδια,παιρνει τα φαρμακα παιρνει και τις βιταμινες φτανουν αυτα δεν ειναι και του θανατα,το μελι απλα επιβαρυνει αυτην την στιγμη.

Καλλιόπη

Active Member
9 Ιανουαρίου 2011
25
0
thessaloniki
φοβαμαι απλα για την γλυκοζη του, μη μου παθει υπογλικαιμια .. σοβαρα επιβαρυνει την καρδια??? δεν θα του δωσω αν ειναι ετσι, δεν το ταιζω πολυ, το ταιζω τακτικα ειναι μαλακη η τροφη σαν παστα και του δινω λιγο λιγο στο στομα δεν τρωει τπτ αλλο, νερο πινει απο μονο του ομως.
Μπορω να κανω κατι αλλο ??

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Οχι το προβλημα ειναι οτι εγιναν ηδη πολλα θα επρεπε να ειχαν γινει πιο λιγα,ταλαιπωρειτε το σκυλι.
Αν δεν τρωει αρκετα δωσε του λιγο τυρακι κιτρινο(λιγο)η λιγο σάλαμι,αν το τρωει με ορεξη κοψε πολυ μικρα κομματια στην τροφη να παρει μπροστα.
Αν τρωει και πινει δεν παθαινει τιποτα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709