το yiorki μου δεν τρώει και είναι αδιάθετο

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Βηχας του κυνοκομειου λεγετε ,στο λεω για να το ψαξεις στο ιντερνετ αν θες να διαβασεις κατι παραπανω .
Περαστικα κ παλι ! Να μου το φιλησεις,εχω αδυναμια τεραστια στα γιορκακια*agapoylas* Ολα καλα θα πανε .Να προσεχεις να πινει νερο να μην αφυδατωθει .
Τωρα για τον συνδοιασμο παστα για σκουλικια κ αντιβιωση δε ξερω .
Με την γριπη αυτη του κεννελ,καλα σου εδωσε αντιβιωση(αλλα οχι μαζι με την κρεμα για σκουληκια ο χασαπης)
γιατι το λες αυτο omarock ;

Καλλιόπη

Active Member
9 Ιανουαρίου 2011
25
0
thessaloniki
την πατησα με τον πρωτο κτηνιατρο απο οπου πηρα το σκυλακι ... λυπαμαι για το σκιλακι πολυ, δεν θελω να του το παω πισω και να παρω τα λεφτα.. θελω να γινει καλα.. τωρα θα του δίνω vibramycin sinp δεν ξέρω αν γνωρίζεις και κρεμα για τα σκουλικια , ειχε στα κακα του σημερα ποθ εκανε... αυτα...

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εγω δεν θα το εκανα αυτο σε σκυλακι 700γρμ(ουτε 60 κιλων) ειναι πολυ δυνατο κοκταιλ,το καθε ενα μονο του ειναι δυνατο ποσο μαζι και τα δυο,πιστευω οτι τα σκουληκια θα μπορουσαν να περιμενουν 5-10 ημερες η ο βηχας 3-4,και να τα δωσει ενα ενα,του εκαναν το στομαχι και το συκωτι κουρελι.

Καλλιόπη

Active Member
9 Ιανουαρίου 2011
25
0
thessaloniki
πιστευεις οτι να μεινω μονο στην αντιβίσωση και να μη το δινω κρέμα ? ισως να εχεις δικιο, θα περιμενω λιγο να γινει καλυτερα και μετα θα του δωσω την κρεμα. εχς κ ενα pug 2,5 χρονων πιστευεις οτι θα κολλήσει ? τι να κάνω? τα εχω μέσα στο σπιτι αλλα δεν τα φέρνω σε επαφη

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Δεν ειναι και καμμια αρρωστια που θα σκοτωσει,καλα θα ηταν η θεραπειες να γινονται μια μια,και αργοτερα να κανεις εμβολιο για αυτη την γριπη και στα δυο σκυλια.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ο κτην"ιατρος" πούλησε το σκυλάκι στην κοπέλα, είναι μωράκι έχει φάει πόση αντιβίωση δεν λέει να πάρει να πάνω του,,,, αλλάζουν αντιβίωση... πονάει η ψυχούλα...

Να' χαμε να λέγαμε!!!!

Περαστικά κοπελιά!!! Περαστικά και γρήγορα να σε τρελλάνει με παιγχνίδια εύχομαι!!!

Καλλιόπη

Active Member
9 Ιανουαρίου 2011
25
0
thessaloniki
ειναι σε προχωρημενο σταδιο η γριπη και του εχει κοπει η ορεξη, εχει δυσπνοια βηχα φτερνισμα και τετοια .. μακαρι να το βοηθήσει η αντιβίοση και να γινει περδικι το περιμενω πως και πως..δεν μπορς να βγω απο το σπιτι γιατι ανησυχω πολυ γι αυτο μη παθει καμια υπογλικαιμια
απο την κουραση του οργανισμου του

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Τα μπέρδεψα!
Βήχας κυνοκομείου ο πρώτος
Προχωρημένη γρίπη ο άλλος
Αντιβίωση... μια αντιβίωση δύο... κανένα αποτέλεσμα! Διορθώστε με αλλά στην γρίπη δεν δίνεται αντιβίωση! Διορθώστε με αν κάνω λάθος...

Καλλιόπη

Active Member
9 Ιανουαρίου 2011
25
0
thessaloniki
και εγω ειμαι μπερδεμενη... σημερα που την ειδε ειπε πως εχει δυπνοια, βηχα, φτερνισμα εiιχε η μικρη Βήχας κυνοκομείου οπου εξελήχθηκε και να του δωσω νεα αντιβιωση vibramycin sinp 3 φορες την μερα... ο κτηνιατρος απο οπου την αγορασα ηξερε οτι το σκυλι ειχε σε αρχικο σταδιο τη νοσο αλλα μου ειπε οτι θα της περασει απο μονη της ... και με αυτα καταλήξαμε εδω.. να μην θελει να φαει το σκυλί και να ειναι μονιμος κουρασμενο

Καλλιόπη

Active Member
9 Ιανουαρίου 2011
25
0
thessaloniki
το εκανε ενεση με αντιβιοση και του πηρε αιμα. ναι κοιμαται αλλα βηχει που και που γενικα ειναι ξαπλωμενη ολη μερα και περπαταει λιγακι ... ευχομαι η νεα αντιβιοση να το βοηθησει

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλλίοπη μου? Προσωπικά θα την βούταγα και καρφί στο Αττικο Νοσοκομείο Ζώων με τη μια!

Καλλιόπη

Active Member
9 Ιανουαρίου 2011
25
0
thessaloniki
Μενω στη θεσσαλονικη ειμαι φοιτητρια και δεν ξερω και πολλα απο εδω μονο τον κτηνιατρο της. Δεν μπορω να την βγαλω και εξω απο το σπιτι ειναι πολυ ευάλωτη και χρειάζεται ζέστη. θα περιμενω ως αυριο, ο γιατρος ηρθε στο σπιτι για να την δει... το μονο που μπορώ να κανω είναι υπομονή

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Καλλιοπη μου σου εστειλα ενα μηνυμα,με εναν κτηνιατρο που ξερω στη Θεσ/νικη κ ειναι πολυ καλος. Αν μπορεις να το πας εκει ,να σε παει καποιος με αμαξι να μη κρυωσει το μικρο ,δε ξερω.

Καλλιόπη

Active Member
9 Ιανουαρίου 2011
25
0
thessaloniki
ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σας, πραγματικα! με βοηθάται κ στο ψυχολογικο κομματι γιατι και για μενα ειναι πολυ δύσκολη η κατασταση..

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Σε 2-3 μερες θα πρεπει να ειναι περδικι κανονικα,και η δυσπνοια που λες δεν ειναι τιποτα ειναι η γριπη θα το ξεπερασει μην το ταλαιπωρεις με μεταφορες τωρα,το λαθος ηταν η αλοιφη σε συνδιασμο με την αντιβιωση αυτο κουρασε τον οργανισμο,δεν πειραζει αν δεν τρωει πολυ και το λιγο του φτανει αν πινει και νερο δεν εχει τιποτα.
Ελλη ο βηχας του κυνοκομειου ειναι ιος σαν την γριπη πολυ εδω το λενε γριπη ειναι το ιδιο πραγμα οχι διαφορετικο.

SISI11

Member
4 Ιανουαρίου 2011
7
0
καλησπερα σε ολους!Διαβαζω με πολυ ενδιαφερον εδω κ πολυ καιρο το forum κ αποφασισα σημερα να σας γραψω.πριν απο λιγες μερες αποκτησε η οικογενεια μου(εχω 2 παιδια 15 κ 19 ετων)ενα μαλτεζακι θηλυκο 2,5 ετων.Την μικρη μας τη χαρισε ενα ζευγαρι για το λογω οτι εχουν 2 μικρα παιδια 1,5 ετων και σε 1 μηνα "ερχεται"κ τριτο.ειναι ενα αξιολατρευτο σκυλακι,εχω ενα μικρο προβλημα ομως: απο την πρωτη μερα δεν θελει
την μικρη μου κορη.της γρυλιζει καθε φορα που την πλησιαζει(η μικρη την λατρεψε απο την πρωτη στιγμη)με αποτελεσμα προχθες το βραδυ
να την δαγκωσει στο προσωπο.πιστευετε οτι θα ειναι κατι παρωδικο, και τι μπορουμε να κανουμε?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709