το σκυλι μου με δάγκωσε

mantzy

Banned
Banned
23 Ιανουαρίου 2017
40
2
Γεια σας έχω ενα πιτ Μπουλ 15 μηνών και την εχω απο 45 ημερών . Ειναι πολυ φιλική και γλυκια μαζι μου και με ολη την οικογένεια . Ομως σήμερα ενώ εφαγε το φαγητό της ήθελε να παει και στα σκουπιδια που είχαμε εξω απο το σπίτι αφού λοιπον την μάλωσα (της φώναξα μη και της ειπα να φυγει) περιμενα οπως και τις αλλες φορές να τα αφησει και να φυγει όμως ενω εγω πηγα να τα μαζέψω εκει μου επιτέθηκε με αποτέλεσμα να με δαγκώσει αρκετα και στα δύο χερια. Ξερω οτι τα σκυλια δεν θελουν να τους παίρνουν κατι που θελουν πολυ η το φαγητό αλλα το δικο μου δεν ειχε ποτέ τέτοιο θέμα

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
γτ πολυ απλα το σκυλι σε δοκιμαζει, αν αυτο ειναι παραπανω στην ιεραρχια ή εσυ. Και μονο που μπηκε στην διαδικασια αυτη, σημαινει πως δεν ειναι ξεκαθαρο οτι εσυ ελεγχεις τον σκυλο σου...αρα;

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Προφανώς γιατι το κάνε ;
Γιατι οχι; Αποφασισε ισως οτι της ειναι πιο σημαντικο το να φτασει στα σκουπιδια απ οτι η εντολη σου.

Ποσο εχεις ασχοληθει με την εκπαιδευση του σκυλου σου;

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
ενω εγω πηγα να τα μαζέψω εκει μου επιτέθηκε με αποτέλεσμα να με δαγκώσει αρκετα και στα δύο χερια.
επιτεθηκε σε εσενα η πηγε να παρει τα πολυτιμα αντκειμενα που ειχες στα χερια;
μπορεις να το ξεχωρισεις;

mantzy

Banned
Banned
23 Ιανουαρίου 2017
40
2
επιτεθηκε σε εσενα η πηγε να παρει τα πολυτιμα αντκειμενα που ειχες στα χερια;
μπορεις να το ξεχωρισεις;
Σε εμενα επιτέθηκε τα σκουπίδια ήταν κάτω, ηταν σαν να με εκδικιθηκε επειδή της τα πηρα

mantzy

Banned
Banned
23 Ιανουαρίου 2017
40
2
Γιατι οχι; Αποφασισε ισως οτι της ειναι πιο σημαντικο το να φτασει στα σκουπιδια απ οτι η εντολη σου.

Ποσο εχεις ασχοληθει με την εκπαιδευση του σκυλου σου;
Το σκυλι ειναι άψογα εκπαιδευμένο ξέρει όλες τις εντολές, δεν της εδωσα εντολη να μην παει στα σκουπίδια, απλα τα ειδε οσο έλειπα και θεώρησε καλό να πάει ,απλα με ξάφνιασε η συμπεριφορά της γιατι εχει ξαναγίνει αυτο αλλα παντα έφευγε όταν την μαλωνα

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.008
2.720
Δραμα
Να πω και εγω κατι που δεν ξερεις.
Εχεις το σκυλι απο 45 ημερων.
Ναι αυτο ηθελα να πω :)

Αν εχεις την υπομονη και κατσεις εδω μεσα και διαβασεις θα καταλαβεις :)

• Like
Reactions: Orilis

mantzy

Banned
Banned
23 Ιανουαρίου 2017
40
2
Τ
Να πω και εγω κατι που δεν ξερεις.
Εχεις το σκυλι απο 45 ημερων.
Ναι αυτο ηθελα να πω :)

Αν εχεις την υπομονη και κατσεις εδω μεσα και διαβασεις θα καταλαβεις :)
Θες να πείς ; γιατι κόλλησες στην ηλικία;

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.008
2.720
Δραμα
Για να το δεσω λιγο καλυτερα...

Υποθετω οτι μπορουσες να το παρεις και στις 40 μερες πχ αν ηθελες; Και στις 35;

mantzy

Banned
Banned
23 Ιανουαρίου 2017
40
2
Για να το δεσω λιγο καλυτερα...

Υποθετω οτι μπορουσες να το παρεις και στις 40 μερες πχ αν ηθελες; Και στις 35;
Ναι ξερω οτι πρεπει να μεινουν 2 μηνες με την μάνα. Η μανα ειχε εξαντλήθει και ο άνθρωπος τα τάιζε μονος του για να μην πεθανει το σκυλι του. Οποτε ναι μπορουσα και πιο πριν.. Η ανάπτυξη της ειναι τελεια και εγινε μεγαλύτερη απο οτι οι γονεις της. Εξακολουθείς να πιστεύεις οτι δεν έπρεπε;

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.008
2.720
Δραμα
Δεν μπορω να ξερω λεπτομερειες, με οποιονδηποτε τροπο και για οποιοδηποτε λογο και αν εφυγε απο την τοκετοομαδα σε αυτη την ηλικια, υπαρχει ενα πολυ σοβαρο ενδεχομενο να μην διορθωθηκε οσο/οπως πρεπει και αυτη η αντιδραση να ειναι αποτελεσμα αυτης της καταστασης.

Μπορει και να μην ειναι και να κανω λαθος. Οι συνθηκες που γεννηθηκε μεγαλωσε και εμαθε πραγματα/κοινωνικοποιηθηκε παντως παιζει ρολο.

mantzy

Banned
Banned
23 Ιανουαρίου 2017
40
2
Δεν μπορω να ξερω λεπτομερειες, με οποιονδηποτε τροπο και για οποιοδηποτε λογο και αν εφυγε απο την τοκετοομαδα σε αυτη την ηλικια, υπαρχει ενα πολυ σοβαρο ενδεχομενο να μην διορθωθηκε οσο/οπως πρεπει και αυτη η αντιδραση να ειναι αποτελεσμα αυτης της καταστασης.

Μπορει και να μην ειναι και να κανω λαθος. Οι συνθηκες που γεννηθηκε μεγαλωσε και εμαθε πραγματα/κοινωνικοποιηθηκε παντως παιζει ρολο.
Δεν νομίζω να παιζει ρολο γιατι απο το προηγούμενο σκυλι που είχα τα κουταβάκια της τα εδωσα νωρίς οχι όλα αλλα ολα έχουν γινει πολυ καλα σκυλια με καλούς χαρακτήρες.. Υπάρχει ενα θεμα βέβαια. Τον τελευταίο μηνα ο πατέρας μου θέλει να την κανει αγρια και να γίνει λεει φύλακας αν και ηδη ειναι υπέρ προστατευτική στο σπιτι μονο οχι εξω.. Πιστεύεις οτι παιζει ρολο;
Εσυ πως αντεδρασες;