το σκυλι μου με δάγκωσε

mantzy

Banned
Banned
23 Ιανουαρίου 2017
40
2
Και ο σκυλος αυτου που τον εστειλε στο νοσοκομειο πρωτη φορα θα το εκανε......:rolleyes:
Βλεπω να απαντάμε ετσι ξέρουμε, το τι τα οδήγησε τα σκυλια εκεί ξέρουμε;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Τι ύφος είναι αυτό που έχεις και μας απευθύνεσαι; Ποιός σου είπε ότι έχει κανείς υποχρέωση να γράψει στο θέμα σου λες και είναι η δουλειά μας και μας πληρώνεις; Δεν καταλαβαίνω τον τρόπο με τον οποίο απαντάς και απορώ με αυτούς που συνεχίζουν να γράφουν στο θέμα σου εφόσον είσαι τόσο αγενής.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Τα πιτμπουλακια ΔΕΝ ειναι φυλακες...
"Ντανταδες" τα ανεθρεψαν τα ερμα ναναι κ σε κυνομαχιες βρεθηκαν
Πως συνεβη αυτο μονο ο ανθρωπος μπορει να ταπαντησει...
Τεσπα...απλα το αναφερω...
Ειναι κλοουν,χαζοχαρουμενα...πως να το πω?
Τωρα αμα η δικη σου ειναι επιφυλακτικη,επιθετική ή απλα φυλαει το ΔΙΚΟ ΤΗΣ, δεν παει να πει οτι ειναι φυλακας σε καμια περιπτωση...ποσο μαλλον στους 15 μηνες...

kok

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2013
210
120
Τα APBT δεν είναι φύλακες,τα πιτ μπουλ δεν ξέρω.Το πιτ μπουλ είναι είδος σκυλιού.Κάθε απόγονος διασταύρωσης φυλών όπως APBT,STBT,BULL TERRIER,AMERICAN STAFF και ουτω καθ΄εξης οι απογονοί τους μεταξύ τους ή με κάποια απο τις παραπανω φυλές λέγεται πιτ μπουλ.
Τα APBT εχουν pedigree από κάποιον όμιλο.
Ε'ιναι όπως λένε λυκόσκυλο κάθε σκύλο που εμφανισιακά μοιάζει με βέλγικο ή γερμανικό.
Θέλω να πω ότι αν δεν ξέρεις τι αίματα έχει το σκυλί σου,είναι δύσκολο να περιμένεις κάποιες συμπεριφορές ή να ερμηνεύσεις κάποιες άλλες.

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Απ οτι φαινεται ξερεις τα παντα για τα πιτ και το σκυλο σου οποτε αναρωτιεμαι τι ακριβως ζητας απο το φορουμ;
αυτο ακριβως...με προλαβες...γενικα ξερει τα παντα, θα ελεγα...

mantzy

Banned
Banned
23 Ιανουαρίου 2017
40
2
Και ο σκυλος αυτου που τον εστειλε στο νοσοκομειο πρωτη φορα θα το εκανε......:rolleyes:
Τι ύφος είναι αυτό που έχεις και μας απευθύνεσαι; Ποιός σου είπε ότι έχει κανείς υποχρέωση να γράψει στο θέμα σου λες και είναι η δουλειά μας και μας πληρώνεις; Δεν καταλαβαίνω τον τρόπο με τον οποίο απαντάς και απορώ με αυτούς που συνεχίζουν να γράφουν στο θέμα σου εφόσον είσαι τόσο αγενής.
Εχεις δει τι απαντήσεις δίνεται για να εχω καλύτερο ύφος; οι περισσότεροι μπήκατε απλα για να κραξετε. Εγω σας έκανα μία ερώτηση αν δεν ξερετε μπορείτε να προσπέρασετε το θεμα.. Ωστόσο δεν το επέβαλα σε κανενα να μου απαντησει.. Επιλογη σας ειναι..

mantzy

Banned
Banned
23 Ιανουαρίου 2017
40
2
Απλα
Τα πιτμπουλακια ΔΕΝ ειναι φυλακες...
"Ντανταδες" τα ανεθρεψαν τα ερμα ναναι κ σε κυνομαχιες βρεθηκαν
Πως συνεβη αυτο μονο ο ανθρωπος μπορει να ταπαντησει...
Τεσπα...απλα το αναφερω...
Ειναι κλοουν,χαζοχαρουμενα...πως να το πω?
Τωρα αμα η δικη σου ειναι επιφυλακτικη,επιθετική ή απλα φυλαει το ΔΙΚΟ ΤΗΣ, δεν παει να πει οτι ειναι φυλακας σε καμια περιπτωση...ποσο μαλλον στους 15 μηνες...
Δεν αφηνει να μπει ξενος στο σπίτι, εξω μια χαρα κοινωνικη ειναι και φιλική με ολο τον κόσμο και με τα παιδιά

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Ε τωρα αποφασισε οτι η "ξενη" εισαι εσυ στο σπιτι ΤΗΣ και δεν εχεις καμια δουλεια με τα σκουπιδια ΤΗΣ!!
Ψαξε να δεις τι εχεις κανει λαθος,εκτος αν υπαρχει θεμα υγειας,βρες εκπαιδευτη και συντομα.
Μπορει και οι προγονοι της η καποιοι εξ'αυτων να ειχαν παρομοιες συμπεριφορες....τρεχα γυρευε δηλαδη.

Το οτι εκανες στο παρελθον γεννα και καποια κουταβια τα εδωσες αρον αρον και το οτι πιστευεις οτι τα σκυλια πρεπει να μενουν με τη μανα τους και την υπολοιπη τοκετοομαδα ειναι μονο για να πινουν γαλα......το αφηνω ασχολιαστο....

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Αμα ο ξενος κραταει καμια μπριζολα?

Αστο σου λεω...
Τον σκυλο φυλακα,τον πραγματικό,πολλοι λιγοι απο μας να τον εχουν δει (προσωπικα δεν θελω καν να τον δω)
Ο φυλακας βλέπεις δεν εχει κουμπάκι ον οφ,"τωρα ειμαι το κατοικιδιο κ γυρναω κοιλιτσα κ μετα ξαφνικα θα το παιξω κ λιγο φυλακας να περναει η ωρα"
Προτιμω το κατοικιδιο...

Η σκυλα σου ενηλικιωνεται,προφανως θεωρει οτι ισως κ να την παιρνει να σου κουνηθει (της εδωσες τετοια δικαιωματα,αναρωτησου) κ σε δοκιμαζει...
Το πως τοχεις παιξει μεχρι τωρα ειναι σημαντικο το πως θα το παίξεις απο δω κ υστερα ειναι σημαντικοτερο!

Stella Thessaloniki

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2016
143
89
50
Εμένα πάλι ταπεινή μου γνώμη είναι να προσέχεις πολύ συμπεριφορά σκύλου σου!!!
Τώρα έκανε έτσι με σκουπίδια, αύριο μεθαύριο μπορεί να κάνει κάτι χειρότερο και όχι σε εσένα απαραίτητα αλλά σε κάποιον άλλο.. .
Εμένα πχ βλαντ άρχισε να κάνει Προστασία πραγμάτων οπότε θα αρχίσουμε συνεδρίες για διόρθωση αυτής συμπεριφοράς.

Η εκπαίδευση για σωματοφύλακη απαιτεί έμπειρο εκπαιδευτη. Ακομα και αυτοί που το έχουν με εκπαίδευση όταν πρόκειται για φύλαξη απευθύνονται σε εκπαιδευτές.

Οπότε όπως σου είπαν ήδη πες μπαμπά σου να μην προσπαθεί μόνος του κάτι τέτοιο!

Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα απευθεινσου σε επαγγελματία για διόρθωση συμπεριφοράς και σίγουρα μην επαναπαύεσαι ότι οκ το έκανε μια φορά, έτυχε κλπ...

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Δεν ειναι φυλακές τα πιτ μπουλ ; μαλλον εσύ ζεις σε αλλο κόσμο η το δικο μου το σκυλι ξέρει να προστατεύει το σπίτι χωρις να δινω εντολες
εδω θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου,ζει σε αλλο κοσμο και μακαρι σε αυτο τον κσμο να ειμασταν και εμεις σε μια ακρουλα.

κατα τα αλλα ναι,τα πιτ μπουλ ειναι φυλακες..τοσα βιντεα εχει γεμισει το φβ..τι να λεμε τωρα.

mantzy

Banned
Banned
23 Ιανουαρίου 2017
40
2
Αμα ο ξενος κραταει καμια μπριζολα?

Αστο σου λεω...
Τον σκυλο φυλακα,τον πραγματικό,πολλοι λιγοι απο μας να τον εχουν δει (προσωπικα δεν θελω καν να τον δω)
Ο φυλακας βλέπεις δεν εχει κουμπάκι ον οφ,"τωρα ειμαι το κατοικιδιο κ γυρναω κοιλιτσα κ μετα ξαφνικα θα το παιξω κ λιγο φυλακας να περναει η ωρα"
Προτιμω το κατοικιδιο...

Η σκυλα σου ενηλικιωνεται,προφανως θεωρει οτι ισως κ να την παιρνει να σου κουνηθει (της εδωσες τετοια δικαιωματα,αναρωτησου) κ σε δοκιμαζει...
Το πως τοχεις παιξει μεχρι τωρα ειναι σημαντικο το πως θα το παίξεις απο δω κ υστερα ειναι σημαντικοτερο!
Δεν τρωει το σκυλι από ξενους το εχω δοκιμάσει ουτε απο κατω προσωπικα δεν με αφορα να ειναι φύλακας με νοιαζει να μην εχει επιθετική συμπεριφορά σε μενα και την οικογένεια μου, μεχρι στιγμής την μαλωνα και απλα ελεγα μη η οχι και σταματούσε ,θεωρείς σαν τιμωρία να την δενω για λίγο; το σκυλι ειναι συνέχεια λυτο εξω και μεσα στο σπιτι

mantzy

Banned
Banned
23 Ιανουαρίου 2017
40
2
εδω θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου,ζει σε αλλο κοσμο και μακαρι σε αυτο τον κσμο να ειμασταν και εμεις σε μια ακρουλα.

κατα τα αλλα ναι,τα πιτ μπουλ ειναι φυλακες..τοσα βιντεα εχει γεμισει το φβ..τι να λεμε τωρα.
Για μενα φυλακας ειναι απλα το σκυλι που δεν αφηνει με το ετσι θελω να μπει καποιος στο σπιτι δεν λεω να του επιτεθεί γιατί έχω δει αλλους που θελουν το σκυλι τους μολις μπει καποιος να τον τρώει, το δικο μου απλώς γαβγίζει και του μπαινει μπροστα οτι και καλα θα τον φάει, και φυσικα δεν την νοιαζει το φαγητό απο ξένους

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Μιλάμε για ενα σκύλο που εχει απομακρυνθεί απο τον τοκετοομάδα του νωρίτερα, αυτή τη στιγμή βρισκεται στην "εφηβεία" του αρα η αμφισβήτηση ειναι κάτι που πρεπει να περιμένετε, για μια φυλή που ειναι ανθρωποκεντρική και οχι φύλακες και ομως έχετε αποφασίσει να κάνετε φύλαξη.
Η εκπαίδευση της γινεται με εκπαιδευτή?

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Προσωπικα χρησιμοποιω το δεσιμο ως τιμωρια ναι
Αμα το αδικημα ειναι πολυ βαρύ...
Δεν εχει χειροτερο πραγμα απτο να την δεσεις...
Αλλα ειναι ζητημα να την εχω δεσει 3-4 φορες στην ζωη της...κ αυτο στα νιατα της!
Ενα βλοσυρο βλέμμα ή ενα "εεε τωρα την μαμησες" αρκεί.
Αρκεί,γιατι της εχω αποδείξει,
οταν χρειαστηκε,
οταν της μπηκαν κ εκείνης περιεργες ιδεες,
σαν παιδι κ αυτη...
οτι δεν ειμαι μονο λογια

Απο κει κ περα το πως το χειριζεται ο καθενας εχει να κάνει καθαρα με την προσωπικότητα τοσο του ιδιου οσο κ του σκυλου του
Κ φυσικα την σχεση που εχουν αναπτυξει ενδιάμεσα...

mantzy

Banned
Banned
23 Ιανουαρίου 2017
40
2
Κατα
Προσωπικα χρησιμοποιω το δεσιμο ως τιμωρια ναι
Αμα το αδικημα ειναι πολυ βαρύ...
Δεν εχει χειροτερο πραγμα απτο να την δεσεις...
Αλλα ειναι ζητημα να την εχω δεσει 3-4 φορες στην ζωη της...κ αυτο στα νιατα της!
Ενα βλοσυρο βλέμμα ή ενα "εεε τωρα την μαμησες" αρκεί.
Αρκεί,γιατι της εχω αποδείξει,
οταν χρειαστηκε,
οταν της μπηκαν κ εκείνης περιεργες ιδεες,
σαν παιδι κ αυτη...
οτι δεν ειμαι μονο λογια

Απο κει κ περα το πως το χειριζεται ο καθενας εχει να κάνει καθαρα με την προσωπικότητα τοσο του ιδιου οσο κ του σκυλου του
Κ φυσικα την σχεση που εχουν αναπτυξει ενδιάμεσα...
Μέχρι τωρα μια φωνη αρκούσε αλλα τώρα ειδα πως δεν φτανει οπότε το δέσιμο μου ακουγεται καλο. Σε ευχαριστώ πολυ

mantzy

Banned
Banned
23 Ιανουαρίου 2017
40
2
Η
Μιλάμε για ενα σκύλο που εχει απομακρυνθεί απο τον τοκετοομάδα του νωρίτερα, αυτή τη στιγμή βρισκεται στην "εφηβεία" του αρα η αμφισβήτηση ειναι κάτι που πρεπει να περιμένετε, για μια φυλή που ειναι ανθρωποκεντρική και οχι φύλακες και ομως έχετε αποφασίσει να κάνετε φύλαξη.
Η εκπαίδευση της γινεται με εκπαιδευτή?
Η εκπαιδευση της εγινε με μενα κυριως και οταν εβλεπα ότι δεν μπορούσα να της μαθω κάτι απευθυνομουν σε εκπαιδευτή, γενικά ειναι εκπαιδευμένη και υπάκουη γιαυτο χθες απόρησα με την συμπεριφορά της..

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Η

Η εκπαιδευση της εγινε με μενα κυριως και οταν εβλεπα ότι δεν μπορούσα να της μαθω κάτι απευθυνομουν σε εκπαιδευτή, γενικά ειναι εκπαιδευμένη και υπάκουη γιαυτο χθες απόρησα με την συμπεριφορά της..
Για τι εκπαιδευση μιλάς? Υπακοή ή εκπαιδευση φύλαξης?

mantzy

Banned
Banned
23 Ιανουαρίου 2017
40
2
Για τι εκπαιδευση μιλάς? Υπακοή ή εκπαιδευση φύλαξης?
Καλε υπακοής, ποια εκπαίδευση φύλαξης; δεν το εμαθα ποτε να είναι φύλακας, απο μικρη δεν ηθελε να μπαίνει κόσμος στο σπίτι ενω εξω ειναι μια χαρα.