τιμη -ποιοτητα ?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
κι ολα αυτα για να γλιτωσουν τι?
4-5 εξοδους του στυλ (σινεμα-πατατακια κοκα κολα-σουβλακι-μπυρα-τσιγαρα)
η μια εξοδο του στυλ θανος πετρελης( εμΕτικον εμετου,δεν διαθετει το καταστημα? :lol: )

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
φιλε μου να σου πω κατι?
η μονη λυση ειναι να μπορεσετε να συννενοηθειτε μεταξυ σας (οριστε?) και να διπλασιασετε τις τιμες...1200 δινετε? 2500 απο αυριο!
μονο τοτε θα αρχισουν να εκτιμουν και να βαζουν και λιγο το μυαλο να δουλεψει...ακουσε με,ξερω τι λεω...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
θέλει ΠΟΙΟΤΗΤΑ - που δεν ξέρει τι είναι -σε ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ αν γίνεται ...

ΠΑΝΤΑ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, νομίζει ότι ξέρει τα πάντα για την φυλή ή τους σκύλους, και η τιμή είναι πολύ ακριβή για αυτόν ''γιατί δεν ξερει ούτε τον ενδιαφέρει η έκθεση''

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
denis said:
θέλει ΠΟΙΟΤΗΤΑ - που δεν ξέρει τι είναι -σε ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ αν γίνεται ...

ΠΑΝΤΑ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, νομίζει ότι ξέρει τα πάντα για την φυλή ή τους σκύλους, και η τιμή είναι πολύ ακριβή για αυτόν ''γιατί δεν ξερει ούτε τον ενδιαφέρει η έκθεση''
συμπληρονω:
''γιατί δεν ξερει ούτε τον ενδιαφέρει η έκθεση και τα χαρτια" (που ειναι μονο για ψοναρες!!)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Γιατί ως γνωστόν “Tο σκυλί μου έχει ψυχή και δεν έχει ανάγκη pedigree” (το έχουμε ακούσει κι αυτό…. ](*,) )

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Σιγουρα ειμαι ΟΤ-
αλλα εχω παρατηρησει, οτι ολο και πιο πολυς κοσμος, που παιρνει σκυλια απο πετσοπ, τους τα δινουν πια χωρις ουτε καν τα γνωστα πλαστα χαρτια και τους λενε οι πετσοπαδες, οτι δεν υπαρχει πια- δεν βγαζουν πια χαρτια τα σκυλια- καταργηθηκε σαν "καθεστος"!

Δεν ειναι τρομερο???

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Nαι, πολύ σπάνια υπάρχουν πιά pedigree στα pet-shop ...

... πιο ειλικρινέςμου φαίνεται ... αν κόστιζαν και τα σκυλιά 100 ευρώ, θα ήταν ολα στην θέση τους ...

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Σήμερα επισκέφθηκα ένα νεο pet shop τεράστιο που ανοιξε εδώ κοντά μου..
Για να δω τι παίζει.
Κλασσικά σκυλάκια στις βιτρίνες,αλλά και ειδικό δωμάτιο με αγριους παπαγάλους,αλλο με φίδια και ιγκουανα και τεραστιο υπογειο με ψαρια.

Ρώτησα απο πού φερνουν τα σκυλιά.
Από Ουγγαρία...ετσι γενικά και αόριστα.

Κάποια στιγμή μπήκε μέσα ένας ''ενιδαφερόμενος'',γύρω στα 25 και ρώταγε για ένα boxer που είχαν.Με κομμένη ουρά εννοείται. :?
Λέει ''αυτό έχει χαρτιά,εγγυήσεις?''

Τι είναι ρε φίλε,φουρνάκι να θες εγγύηση?

Η απαντηση του πωλητή :''Εννοείται,έχει βιβλιάριο & passport & microchip''
(Ειδατε ν αναφερεται pedigree?)

Οταν ο Ελληνάρας είναι ανενημερωτος καλά κανουν και τον κοροϊδεύουν οι πετ σοπαδες!

:evil:

ektor

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2008
118
0
ROTTIE said:
Γιατί ως γνωστόν “Tο σκυλί μου έχει ψυχή και δεν έχει ανάγκη pedigree” (το έχουμε ακούσει κι αυτό…. ](*,) )

...εδω θα συμφωνησω με τη ροτη,αλλα με τη προυποθεση οτι αυτο ισχυει και με την ιδια!
Δηλαδη οπως αυτη βλεπει τα σκυλια, ετσι και η κοινωνια και κατ'επεκταση ο κοσμος γυρο της, να αναγνωριζει την "ροττι" μονο απο το γενεολογικο της δεντρο(αν εχει μπαρπα απ'την Κορονη ή οχι) και απο το τι εργο μπορεις να της προσφερεις.

Ο ελληνας και οχι μονο βλεπει πρωτα το χρημα και καλα κανει.

ektor

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2008
118
0
αν θελει να επιβιοση αυτο και η οικογενια του.
δεν ειμαστε ολοι λεφταδες.

Απλος σκεψου το

με την απλη λογικη σκεψη,

του πιο απλου λογικου ανθρωπου,

που θελει να φροντισει ενα απλο σκυλακι,

προσφεροντας του μια απλη κ ζεστη "φωλιτσα"!

Τοσο απλα!!!

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Οι "ζεστές φωλίτσες" δεν έχουν καμία σχέση με την επιλεκτική αναπαραγωγή που πρέπει να είναι προς όφελος της φυλής. Τα γούτου - γούτου δεν σχετίζονται με την αναπαραγωγή

Προφανώς ξαναγυρνάμε στη τσέπη που δεν είναι είναι προς όφελος της φυλής.