τα ...κανει ολα μεσα στο σπιτι....

takis79

Member
11 Ιουνίου 2009
21
0
45
ΚΕΡΚΥΡΑ
γεια σας εδω και 10 μερες εχω την αγαπημενη μου τσικι σπιτι!!
την πηρα 8 μηνων απο το εκτροφειο και επειδη δεν ειχε βγει μεχρι τοτε απο εκει ηταν στην ουσια σαν να πηρα κουταβι σε καποια πραγματα(ηθελε κοινωνικοποιηση κτλ)
η συμβιωση ειναι τελεια εκτος απο τις αναγκες της που τις κανει σε ενα συγκεκριμενο δωματιο το οποιο και δεν χρησιμοποιω.(το εχω αδειο τελειως)
μεχρι να μαθει να τα κανει εξω με βολευε να τα κανει εκει παρα να τα κανει πχ στο σαλονι αλλα βλεπω οτι μετα απο σχεδον 10 μερες συνεχιζει.οταν κανουμε την βολτα,περιμενει να γυρισει πισω για να τα κανει.
το πρωι που ξυπναω την βγαζω βολτα,οταν επιστρεφουμε τις βαζω μετα απο λιγο φαγητο και φευγω για προπονηση.αυτες τις 2 ωρες που θα λειψω θα τα κανει σπιτι.και το μεσημερι παει παλι εκει αλλα και το βραδυ αργα μετα την βραδυνη βολτα και μετα το βραδυνο φαγητο.
χθες που τις εκλεισα την πορτα απο εκεινο το δωματιο τα εκανε ολα στο μπαλκονι.
εχετε να μου προτεινετε κατι για να την μαθω να τα κανει εξω;

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Υπομονή. Είναι μέχρι να πετύχεις την πρώτη φορά. Μετα επιβραβευεις σα να κέρδισε το λαχείο.....

Για να πετύχεις την πρώτη φορά, πρεπει να τη φτάσεις στο μη περαιτέρω.... ξεκίνα το μια μέρα που θα μπορείς να είσαι όλη τη μέρα μαζί της. Εμένα μου είχαν προτείνει τη πολύ καλή ιδέα της ολοήμερης εκδρομής οταν είχα αντίστοιχο πρόβλημα.....

ΜΠορείς επίσης να της μάθεις το crate (κάνε μια αναζήτηση), το οποίο είναι χρήσιμο και πέραν της τουαλέτας....

Να σου ζήσει! Κουκλα είναι!

merenta

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
221
1
ΔΡΑΜΑ
ναι πράγματι θέλει υπομονή και επιμονή.

να την χαίρεσαι :)
εγώ προσωπικά είχα διαπιστώσει οτι τα έκανε μετά απο κάθε γεύμα της, παιχνίδι και μετά το ξύπνημα οπότε κάθε φορά που έτρωγε έξω, μετα το παιχνίδι έξω..

κάτι που διάβασα επίσεις στο forum, ίσως και να το ξέρεις ήδη, πως κάποια σκυλάκια θέλουν να είναι και λίγο μόνα τους την ώρα που κάνουν πιπί τους, αν έχεις κοντό λουρί ίσως να ντρέπεται και να μην μπορεί να εκφραστεί έξω.

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
κάτι που διάβασα επίσεις στο forum, ίσως και να το ξέρεις ήδη, πως κάποια σκυλάκια θέλουν να είναι και λίγο μόνα τους την ώρα που κάνουν πιπί τους, αν έχεις κοντό λουρί ίσως να ντρέπεται και να μην μπορεί να εκφραστεί έξω.
εγω νομιζω 1η φορα το διαβαζω αυτο..εχω διαβασει οτι αν ενα σκυλι κανει τις αναγκες του μεσα στο σπιτι και το μαλωσεις την ωρα που το κανει μπορει να το εκλαβει ως "οταν το κανω αυτο με μαλωνουν" και απλα μπορει να μην το κανει μπροστα σου εξου και μερικα δεν τα κανουν στην βολτα.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Βρε Μερεντα, δηλαδη τα δικα μου που στη βολτα μού γυρνανε τον ποπό τους και τα κανουν μπροστα μου, είναι ξεδιάντροπα?

merenta

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
221
1
ΔΡΑΜΑ
ε όχι φυσικα!!

όχι βρε παιδιά το διάβασα σε μια συζήτηση, έψαξα να δω που αλλά δεν μπορώ.
εντάξει λέτε τόσο λάθος να κατάλαβα;;; :(

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Νομιζω ότι αρκει η απαντηση του mathousalix.

Θεμα ντροπης δεν τιθεται.
Αλλά με το μακρυτερο λουρι (1,5 – 2 μετρα) ο σκυλος αισθανεται πιο ελευθερος, λιγοτερη πίεση και λειτουργει καλυτερα.
Εχει και τον απαραιτητο χωρο να κανει τις καθιερωμένες στροφές γυρω από τον εαυτο του πριν κανει την αναγκη του.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Επρεπε σημερα να την αφιερωσεις πολλες ωρες εξω!Ηταν Κυριακη και πολυ ωραια μερα!

Δοξα το Θεο η Τουμπα εχει πολυ άπλα!Αν παρεις ολη την Μποτσαρη προς τα κατω στην νεα παραλια θα βρεθεις και στο παρκο των σκυλων!Μια τοσο ωραια βολτιτσα ισως σου αποφερει και το επιθυμητο αποτελεσμα!Μην φοβασαι να καθησεις εξω πολυ ωρα με την σκυλιτσα σου!Καποια στιγμη θα τα κανει!

10 μερες που την εχεις μην τις ζητας να κανει αυτο που θελεις εσυ!Ειναι πολυ λιγες...υπομονη και επιμονη!Βρες καποιο αλλο τροπο!

"Εφευρετικοτητα" ειναι η λεξη-κλειδι!

:D:D:D

takis79

Member
11 Ιουνίου 2009
21
0
45
ΚΕΡΚΥΡΑ
στελιο γνωριζομαστε απο καπου που ξερεις οτι μενω και τουμπα;;;:D
καλαμαρια μενω τωρα εδω και κατι μηνες...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Πλακα μΕ κανεις:D!Αποαυτό!

Υπεθεσα οτι αφου τριγυρνας:D γυρω απο το γηπεδο του Παοκ θα μενεις και εκει οποτε...

Ααα αφου πηγες και Καλαμαρια τοτε ενα βημα ειναι η νεα παραλια!Αντε και σε λιγε μερες θα βολταρω και εγω κατα κει μολις κανουμε τα εμβολια!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.271
Μέλη
20.046
Νεότερο μέλος
GOULIAK