τροφή Fang gold

despoinabi

New Member
5 Μαρτίου 2025
3
1
29
Καλησπέρα σας,

Έχει κανείς γνώμη για την γερμανική τροφή Fang gold?
Έχω ένα ημίαιο κοκόνι/Jack Russel και τους τελευταίους μήνες έχουμε εντερικά θέματα, είχαμε σκουλίκια, πήρε αγωγή και για γαστρίτιδα/κολιτιδα, όμως τα συμπτώματα μειωμένα μεν αλλά συνεχίζουν.
τρώει Ambrosia που εμπειρικά δεν έιχα κανένα θέμα μέχρι τώρα με τα άλλα σκυλιά που είχα και μου πρότειναν την FANG GOLD αλλά δεν την γνωρίζω καθόλου.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.779
4.062
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Salmon (dried, 20%), sweet potato (dried, 20%), sweet potato starch, peas, poultry fat, potato (dried), potato starch, trout (dried, 4%), tomato (dried), prawns (dried, 2%), carrots (dried), beet pulp (dried, desugared), egg powder (1%), salmon oil (1%), flaxseed oil, cranberry, inulin (source of FOS - fructo-oligosaccharides), glucosamine, chondroitin, minerals.
Πατάτα, γλυκοπατάτα, αρακάς, πατάτα, πατάτα, πατάτα, έλεος γουρούνια είναι τα σκυλιά; :ROFLMAO:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.457
10.693
Athens
Πατάτα, γλυκοπατάτα, αρακάς, πατάτα, πατάτα, πατάτα, έλεος γουρούνια είναι τα σκυλιά; :ROFLMAO:
Είναι για φάση "πάω να γίνω βέγκαν αλλά δεν το έχω πολυαποφασίσει ακόμη".

• Haha
Reactions: Berna

despoinabi

New Member
5 Μαρτίου 2025
3
1
29
Γνωρίζετε αν ειναι καλή? Φαίνεται με την τροφή που παίρνει τώρα να έχει αλλεργία ή τέλος πάντων του προκαλεί νετερικα προβλήματα

Mava

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2022
466
290
46
Ζητήστε μια υποαλλεργικη και όσο για την αμβροσία πολλά σκυλάκια είχαν θέμα .να περιέχει κρέας όμως όχι μόνο πατάτες κτλ

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.271
Μέλη
20.046
Νεότερο μέλος
GOULIAK