ταξίδι εξαμήνου-erasmus με σκύλο?

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Γιατί το λες αυτό ? ...στην Κων/πολη θα πάει όχι στο Πακιστάν ...
http://www.dogforum.gr/v3/γενικά.θέματα-14/καντο.όπως.οι.τούρκοι-24589/
Το θέμα με τις κυνομαχίες στην Τουρκία με κάτι Κανγκαλ το έχεις υπόψην σου ή θες να στο βρω;
Και εδώ έχουμε νόμους το θέμα είναι τι εφαρμόζεται.

Έχοντας ταξιδέψει με τον σκύλο 4 αεροπορικώς (12 κιλά )εξωτερικό θα σου πω zabrielza αν μπορείς να το αποφύγεις κάντο, εδώ μιλάμε ότι θα έχει σκύλο κοντά στα 40-50 κιλά που να το σηκώσεις αυτό το πράμα;
Εγώ σε μουσουλμανική χώρα με σκύλο δεν πήγαινα, τους ζω και στο Λονδίνο και ανταλάζουμε απόψεις, ψάξε και τα θέματα από Goldenboy που μένει στην Ντόχα.
Πάνε σε καμία ευρωπαική χώρα να βρεις την υγεία σου.
Και τι σκύλο έχεις γιατί καλά λέμε για αεροπλάνο αλλά αν δεν πεις τη φυλή είναι ο σκύλος τσάμμα η συζήτηση για αεροπλάνο.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Μα δε λέει για Ελλάδα σε σχέση με Τουρκία!
Για Λονδίνο λέει.....
Στη Μόσχα αδερφές μου, στη Μόσχα!

zabrielza

Well-Known Member
3 Απριλίου 2013
99
0
Το θέμα με τις κυνομαχίες στην Τουρκία με κάτι Κανγκαλ το έχεις υπόψην σου ή θες να στο βρω;
Και εδώ έχουμε νόμους το θέμα είναι τι εφαρμόζεται.

Έχοντας ταξιδέψει με τον σκύλο 4 αεροπορικώς (12 κιλά )εξωτερικό θα σου πω zabrielza αν μπορείς να το αποφύγεις κάντο, εδώ μιλάμε ότι θα έχει σκύλο κοντά στα 40-50 κιλά που να το σηκώσεις αυτό το πράμα;
Εγώ σε μουσουλμανική χώρα με σκύλο δεν πήγαινα, τους ζω και στο Λονδίνο και ανταλάζουμε απόψεις, ψάξε και τα θέματα από Goldenboy που μένει στην Ντόχα.
Πάνε σε καμία ευρωπαική χώρα να βρεις την υγεία σου.
Και τι σκύλο έχεις γιατί καλά λέμε για αεροπλάνο αλλά αν δεν πεις τη φυλή είναι ο σκύλος τσάμμα η συζήτηση για αεροπλάνο.
ημίαιμος είναι, dogo argentino με husky. Παίζει ρόλο τι φυλή είναι? Γιατί το λες αυτό με τη μουσουλμανική χώρα?

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
ημίαιμος είναι, dogo argentino με husky. Παίζει ρόλο τι φυλή είναι? Γιατί το λες αυτό με τη μουσουλμανική χώρα?
Λοιπόν χλωμό το βλέπω να μπαίνει σε αεροπλάνο, τα Ντόγκο δεν μπαίνουν σε αεροπλάνα, παίζει ρόλο η φυλή του σκύλου για να πετάξει, όπως και η χώρα προορισμού γιατί π.χ. Ντόγκο σε Αγγλία δεν θα μπει.
Κάνε μία αναζήτηση σκύλος και Ισλαμ.

Η πλειοψηφία των Μουσουλμάνων θεωρούν ακάθαρτα τα σκυλιά.

Βρε Σταμάτια τα δικάς μας τα ξέρω προς θεού δεν ήμαστε καλύτερα από την γείτονα χώρα.
sea-mol Στην Μόσχα που έχω παέι δύο φορές δεν έχω δει σκύλο σε Λεωφορείο ή Μετρο (κατά 99% όχι δεν επιτρέπονται).

zabrielza

Well-Known Member
3 Απριλίου 2013
99
0
Λοιπόν χλωμό το βλέπω να μπαίνει σε αεροπλάνο, τα Ντόγκο δεν μπαίνουν σε αεροπλάνα, παίζει ρόλο η φυλή του σκύλου για να πετάξει, όπως και η χώρα προορισμού γιατί π.χ. Ντόγκο σε Αγγλία δεν θα μπει.
Κάνε μία αναζήτηση σκύλος και Ισλαμ.

Η πλειοψηφία των Μουσουλμάνων θεωρούν ακάθαρτα τα σκυλιά.

Βρε Σταμάτια τα δικάς μας τα ξέρω προς θεού δεν ήμαστε καλύτερα από την γείτονα χώρα.
sea-mol Στην Μόσχα που έχω παέι δύο φορές δεν έχω δει σκύλο σε Λεωφορείο ή Μετρο (κατά 99% όχι δεν επιτρέπονται).
Αυτό γίνεται σε όλες τις αεροπορικές? Που μπορώ να το δω αυτό? Για Αγγλία το ξέρω. Από εκεί και πέρα είδα αυτό που λες για το Ισλάμ και σκύλο και 2 φορές που πήγα στην Κωνσταντινούπολη είδα ότι πλέον μειοψηφία γυναικών φορούσαν μαντίλα. Θέλω να πω πως Στην Κωνσταντινούπολη είναι κάπως εκσυγχρονισμένα τα πράγματα. Την αίτηση την έχω κάνει πλέον για Κωνσταντινούπολη και όχι για Μαδρίτη, αλλά αν έχεις δίκιο για τα αεροπλάνα τότε και εκεί το ίδιο δύσκολο θα ήταν. Θέλω να καταφέρω να πάω τελικά για αυτό θέλω να το ψάξω αρκετά.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Ask A Turkey Related Question - Turkish Living Forums

το καλύτερο που εχεις να κάνεις είναι να βρεις και να ακούσεις ανθρώπους που ζουν εκεί.

Μπορεί να υπάρχει βάση σε όλα αυτά, μπορεί και είναι τρελές υπερβολές.

(και πες μας τι έμαθες!)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn