ροτβάιλερ

Status
Κλειδωμένο θέμα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Κοπελιά ή είσαι βλαμμένη ή την βλαμμένη παριστάνεις....
Ναι ενα ολοκληρο φορουμ ειναι βλαμμενο, και εσύ που νομιζες οτι πνιγουν και τρωνε παιδια τα ροττ και πως το δικό σου για αυτό παρακολουθει την παιδικη χαρα, εισαι ο Χωκινς της Ελλάδος!

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Στο καλό και με την νίκη έχω να πω.............
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις στο θέμα μου και φυσικά δεν φοβάμαι το ροτβάιλερ μου με τα παιδάκια γιατί άλλωστε είναι και πολύ φιλική μαζί τους. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ!
Κοπέλα μου ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι απαγορεύονται οι αγγελίες ????? Και μετά λες ότι εγώ είμαι βλαμμένη:rolleyes:.

Υ.Σ Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο κολλημένοι

Last edited by a moderator:

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Φανζινα εμενα παντως οταν τους λεω πως ειναι λαθος να ζευγαρωνουν τα σκυλια τους με λενε και φασιστα....αχΧΑΧΑχΧΑΧΑχ

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Φανζινα εμενα παντως οταν τους λεω πως ειναι λαθος να ζευγαρωνουν τα σκυλια τους με λενε και φασιστα....αχΧΑΧΑχΧΑΧΑχ
Καλά δεν ντρέπεσαι να του λες τέτοια??? να στερήσουν στα σκυλιά τους το δικαίωμα της μητρότητας και του sex???? Απαπαπα, ντροπή.:cool:

Υ.Σ Εγώ πάντως, μετά λύπης μου έχω καταλάβει ότι οι άνθρωποι δεν είναι ότι δε μπορούν να αλλάξουν, δε θέλουν !

Last edited:

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Ναι ενα ολοκληρο φορουμ ειναι βλαμμενο, και εσύ που νομιζες οτι πνιγουν και τρωνε παιδια τα ροττ και πως το δικό σου για αυτό παρακολουθει την παιδικη χαρα, εισαι ο Χωκινς της Ελλάδος!
χαχαχχαχαχχα θεά

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
παντως,εκει που πας στις παιδικες χαρες και βλεπεις το σκυλι σου να παρακολουθει τα παιδακια να παιζουν...αν το δεις αν του τρεχουν τπτ σαλια...μην σκεφτεις οτι λιγουρευεται τα παιδακια....μαλλον κανα σαντουιτς που κραταει κανα πιτσιρικακι θα λιγουρευεται κι οχι το παιδακι!
οσο αφορα την επιθετικοτητα σε αλλα σκυλια.....συνιστω εκπαιδευτη ανεπιφυλακτα αλλιως οσο περνα ο καιρος τηα το βγαζεις μονο βραδυ και με φιμωτρο για παν ενδεχομενο!
Εισεις για το θεμα της γεννας.....ειναι κανονας...για καθε παλιο,νεο,εμπειρο η απειρο ιδιοκτητη 4ποδου ζωου και ποσο μαλλον θυληκου...μετα την πρωτη περιοδο...να επισκεπτονται τον/την κτηνιατρο για στειρωση....προλαμβανεις ετσι και πυομυτρα και καρκινο ητρας και ψευδοκυηση και φυσικα αφου το σκυλι μενει εξω στον κηπο+βραδυ(λαθος μεγαλο γιατι μπορει να στο φολιασει οποιοσδηηποτε επιτηδειος) με την στειρωση αποφευγεις ολο το τσουρμο των αρσενικων γαμπρων που πολιορκουν τον κηπο...λογο του οιστρου της σκυλιτσας σου!
Τελος...τα κουταβια που εχεις στα χερια σου και δεν μπορεις να φροντισεις... κοψε απο διασκεδαση η απο οποιαδηποτε μορφη σπαταλης λεφτων....και κρατησε τα μεχρι να τους βρεις σπιτακια για το καθενα....εν αναγκη κανε μερικα τηλεφωνα σε καποια φιλοζωικα σωματεια για βοηθεια στο θεμα του αναδοχου γονεα.....!
[με το τελευταιο γινεσαι και υπευθυνη κηδεμονας...αφου σου ετυχε ετσι απροσμενα η γεννα]!

Last edited by a moderator:

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Τελος...τα κουταβια που εχεις στα χερια σου και δεν μπορεις να φροντισεις... κοψε απο διασκεδαση η απο οποιαδηποτε μορφη σπαταλης λεφτων....και κρατησε τα μεχρι να τους βρεις σπιτακια για το καθενα....εν αναγκη κανε μερικα τηλεφωνα σε καποια φιλοζωικα σωματεια για βοηθεια στο θεμα του αναδοχου γονεα.....!
[με το τελευταιο γινεσαι και υπευθυνη κηδεμονας...αφου σου ετυχε ετσι απροσμενα η γεννα]!
Ναι τετοια λεγε εσυ....δωσε θαρρος.
Οι φιλοζωικες θα της κλεισουν το τηλεφωνο στη μουρη, θα της δωσουν καμια κλοτσια στα μουτρα και θα χουνε δικιο....
Υπευθυνος κηδεμονας και απροσμενη γεννα ειναι δυο εννοιες ασυμβιβαστες.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ρε δεν ντρέπεστε να το ανακινειτε το θεμα οσο κοιμόμουν?
Ειπαμε, θα τα στείλει σε φάρμες και εργοστάσια..

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
2. πως γκαστρώθηκε;;; το βράδυ στο σπίτι την αφήνουμε ελεύθερη στον κήπο και ένα αδέσποτο έσκαψε μια τρύπα και πέρασε μέσα από την μάντρα.......
,,,
λαγοσκυλα θα βγουν τα κουταβια η κουνελοσκυλα....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
2. πως γκαστρώθηκε;;; το βράδυ στο σπίτι την αφήνουμε ελεύθερη στον κήπο και ένα αδέσποτο έσκαψε μια τρύπα και πέρασε μέσα από την μάντρα.......
,,,
λαγοσκυλα θα βγουν τα κουταβια η κουνελοσκυλα....
Το αποκλειεις να βγουν τυφλοποντικοσκυλα?

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
δεν είμαι σίγουρος για το αν πρόκειται για καλό trollάρισμα η για κακό...
πάντως θέλει δουλειά το sport για όσους το έχουν ξεκινήσει πρόσφατα και νομίζουν ότι το κάνουν καλά....

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Δύο πράγματα είναι απέραντα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο. ~Αϊνστάιν
...ή, αλλιώς... Δύο πράγματα είναι σίγουρα: Η εφορία και ο θάνατος...

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα