ροτβάιλερ

Status
Κλειδωμένο θέμα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ok, συγνώμη το διάβασα κάπου στο ιντερνετ και μου έκανε έκπληξη και μένα για αυτό ήθελα να το συζητήσω μαζί σας...
3 χρόνια τώρα, εχει φάει πολλά παιδια????
Να μην σχολιάσω καν το οτι εχει τσακωθει με αλλα σκυλια -εσύ πού ησουν και το επετρεψες
Να μην σχολιάσω καν οτι γεννησε -επισης πού ησουν και επετρεψες να γκαστρωθει

Αφού θες να τα παρουμε στα σοβαρα όσα μας ειπες

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.758
7.288
Να πώς ο δολοφόνος προσεγγίζει ύπουλα και ξεγελάει το θύμα του!!!

[video=youtube;m8Jh49-3shg]http://www.youtube.com/watch?v=m8Jh49-3shg[/video]

deskon

Banned
Banned
4 Αυγούστου 2013
86
0
Θεσσαλονίκη
3 χρόνια τώρα, εχει φάει πολλά παιδια????
Να μην σχολιάσω καν το οτι εχει τσακωθει με αλλα σκυλια -εσύ πού ησουν και το επετρεψες
Να μην σχολιάσω καν οτι γεννησε -επισης πού ησουν και επετρεψες να γκαστρωθει

Αφού θες να τα παρουμε στα σοβαρα όσα μας ειπες
1. για τα σκυλιά που επιτέθηκε ήμουνα εκεί : έγινε στο σπίτι μας την μία φορά και ήμουνα μπροστά οπότε με μη και όχι την απέτρεψα και δεν πήραξε το άλλο σκυλί.

2. πως γκαστρώθηκε;;; το βράδυ στο σπίτι την αφήνουμε ελεύθερη στον κήπο και ένα αδέσποτο έσκαψε μια τρύπα και πέρασε μέσα από την μάντρα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αυτο ειναι και γαλακτος!!!
Δεν βλέπεις πως το γλύφει? Δοκιμάζει να δει αν επεσε πολύ αλάτι

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Τελικα ειναι εγκυος ή γεννησε? Η ως "υπευθυνος" ανθρωπος ψαχνεις απο πριν ενδιαφερομενους για τα κουταβια?

Παντως αν δεν μας κανεις πλακα πηγαινε και στειρωσε την αυριο πρωι πρωι κι ασε τις αηδιες.

deskon

Banned
Banned
4 Αυγούστου 2013
86
0
Θεσσαλονίκη
Τελικα ειναι εγκυος ή γεννησε? Η ως "υπευθυνος" ανθρωπος ψαχνεις απο πριν ενδιαφερομενους για τα κουταβια?

Παντως αν δεν μας κανεις πλακα πηγαινε και στειρωσε την αυριο πρωι πρωι κι ασε τις αηδιες.
Bρε παιδιά, τι πάθατε; Σκέφτομαι να την στειρώσω αφού γεννήσει και μετά. Επειδή, είμαι υπεύθυνος άνθρωπος ψάχνω από πριν ενδιαφερόμενους για τα κουτάβια.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Bρε παιδιά, τι πάθατε; Σκέφτομαι να την στειρώσω αφού γεννήσει και μετά. Επειδή, είμαι υπεύθυνος άνθρωπος ψάχνω από πριν ενδιαφερόμενους για τα κουτάβια.
Τι λες ανθρωπε μου, εσυ τι επαθες? Γιατι να γεννησει, λειπουν σε κανεναν ημιαιμα σκυλακια? Εχει γεμισει ο τοπος, πατημενα, κακοποιημενα, στιβαγμενα σε κλουβια σε ολη την Ελλαδα περιμενουν να ζησουν, ισως και να πεθανουν εκει μερικα. Κι εσυ εισαι υπευθυνος με τη βλακεια που κανεις? Υπευθυνοτητα θα ησουν να την ειχες ηδη στειρωμενη ή να μην ζευγαρωνε για κανεναν λογο κι οχι αυτο που κανεις τωρα. Αυτο ειναι βλακεια κι ασυνειδησια!

deskon

Banned
Banned
4 Αυγούστου 2013
86
0
Θεσσαλονίκη
Εγώ όμως ψάχνω ανθρώπους που να ενδιαφέρονται για τα κουτάβια από πριν, να τα πάρουν σπίτι τους και να τα φροντίζουν, όπως φροντίζω εγώ το σκύλι μου. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι βλακεία ούτε ασυνειδησία.

Kαι γιατί πρέπει να στερούμε από ένα σκυλί την χαρά της μητρότητας είναι απαραίτητο αυτό;;;;

Last edited:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Εγώ όμως ψάχνω ανθρώπους που να ενδιαφέρονται για τα κουτάβια από πριν, να τα πάρουν σπίτι τους και να τα φροντίζουν, όπως φροντίζω εγώ το σκύλι μου. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι βλακεία ούτε ασυνειδησία.
Ειναι! Αν νομιζεις κανε οτι σου κατεβαινει στο κεφαλι και μην ζητας συμβουλες. Πηγαινε και στειρωσε την αμεσα χωρις να γεννησει αν θελεις να θεωρεις τον εαυτο σου υπευθυνο. Το να γεμιζεις τον τοπο ημιαιμα κουταβακια δεν κρυβει πουθενα υπευθυνοτητα.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα