3 χρόνια τώρα, εχει φάει πολλά παιδια????Ok, συγνώμη το διάβασα κάπου στο ιντερνετ και μου έκανε έκπληξη και μένα για αυτό ήθελα να το συζητήσω μαζί σας...
(οποτε σου τρώω την προτεραιότητα)( η ghelly εχει πιο πολλα νευρα... )
1. για τα σκυλιά που επιτέθηκε ήμουνα εκεί : έγινε στο σπίτι μας την μία φορά και ήμουνα μπροστά οπότε με μη και όχι την απέτρεψα και δεν πήραξε το άλλο σκυλί.3 χρόνια τώρα, εχει φάει πολλά παιδια????
Να μην σχολιάσω καν το οτι εχει τσακωθει με αλλα σκυλια -εσύ πού ησουν και το επετρεψες
Να μην σχολιάσω καν οτι γεννησε -επισης πού ησουν και επετρεψες να γκαστρωθει
Αφού θες να τα παρουμε στα σοβαρα όσα μας ειπες
Ποιός είναι τρόλλ;Εσύ;;Καλά που υπάρχουν και τα trolls να μας ξυπνάνε από τη ζέστη
Γιατί μακάρι να ήμουνα τρολλ;;;Μακάρι να ήταν Troll....
Δυστυχώς δεν είναι....
http://www.dogforum.gr/v3/προσφορά-27/s.o.s.χαριζονται.ημιαιμα.κουταβια.ροτβαϊλερ-27125/
Bρε παιδιά, τι πάθατε; Σκέφτομαι να την στειρώσω αφού γεννήσει και μετά. Επειδή, είμαι υπεύθυνος άνθρωπος ψάχνω από πριν ενδιαφερόμενους για τα κουτάβια.Τελικα ειναι εγκυος ή γεννησε? Η ως "υπευθυνος" ανθρωπος ψαχνεις απο πριν ενδιαφερομενους για τα κουταβια?
Παντως αν δεν μας κανεις πλακα πηγαινε και στειρωσε την αυριο πρωι πρωι κι ασε τις αηδιες.
Τι λες ανθρωπε μου, εσυ τι επαθες? Γιατι να γεννησει, λειπουν σε κανεναν ημιαιμα σκυλακια? Εχει γεμισει ο τοπος, πατημενα, κακοποιημενα, στιβαγμενα σε κλουβια σε ολη την Ελλαδα περιμενουν να ζησουν, ισως και να πεθανουν εκει μερικα. Κι εσυ εισαι υπευθυνος με τη βλακεια που κανεις? Υπευθυνοτητα θα ησουν να την ειχες ηδη στειρωμενη ή να μην ζευγαρωνε για κανεναν λογο κι οχι αυτο που κανεις τωρα. Αυτο ειναι βλακεια κι ασυνειδησια!Bρε παιδιά, τι πάθατε; Σκέφτομαι να την στειρώσω αφού γεννήσει και μετά. Επειδή, είμαι υπεύθυνος άνθρωπος ψάχνω από πριν ενδιαφερόμενους για τα κουτάβια.
Ειναι! Αν νομιζεις κανε οτι σου κατεβαινει στο κεφαλι και μην ζητας συμβουλες. Πηγαινε και στειρωσε την αμεσα χωρις να γεννησει αν θελεις να θεωρεις τον εαυτο σου υπευθυνο. Το να γεμιζεις τον τοπο ημιαιμα κουταβακια δεν κρυβει πουθενα υπευθυνοτητα.Εγώ όμως ψάχνω ανθρώπους που να ενδιαφέρονται για τα κουτάβια από πριν, να τα πάρουν σπίτι τους και να τα φροντίζουν, όπως φροντίζω εγώ το σκύλι μου. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι βλακεία ούτε ασυνειδησία.