ροτβάιλερ

Status
Κλειδωμένο θέμα

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Με το συμπάθειο, αλλά ενδιαφερόμαστε και για τα σκυλάκια πώς θα καταλήξουνε, είπα εγώ πιο πάνω ότι δεν ενδιαφερόμαστε????
Γι' αυτό αν δεν γίνει κάτι θα τα δώσετε σε εργοστάσιο ή σε φάρμα???? όταν κάνουμε την μ@@@@α μας(συγγνώμη στα υπόλοιπα μέλη για την έκφραση) πρέπει να παίρνουμε και τις ευθύνες και εγώ δεν νομίζω ότι σας νοιάζει και πολύ :), αλλιώς θα λέγατε ότι αν δεν καταφέρουμε να τα δώσουμε θα τα κρατήσουμε :)

deskon

Banned
Banned
4 Αυγούστου 2013
86
0
Θεσσαλονίκη
Βρε συ κοπέλα μου γιατί συγνώμη στα υπόλοιπα μέλη εμένα δεν με σέβεσαι και μου μιλάς όπως μου μιλάς στο εργοστάσιο και στις φάρμες τα προσέχουνε τα ζώα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Βρε συ κοπέλα μου γιατί συγνώμη στα υπόλοιπα μέλη εμένα δεν με σέβεσαι και μου μιλάς όπως μου μιλάς στο εργοστάσιο και στις φάρμες τα προσέχουνε τα ζώα.
Ναι και μετά τα αφηνουν σε ενα καταπράσινο λιβάδι να τρέξουν!

fanzina χαρά στο κουράγιο σου

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
χαχαχα με κάνατε να γελάσω βραδιάτικα, κοιτάξτε να δείτε πώς είναι https://www.google.gr/search?um=1&c...a=X&ei=KJYCUq-xAueG0AXAxICQBw&ved=0CE8QvwUoAA

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Ναι και μετά τα αφηνουν σε ενα καταπράσινο λιβάδι να τρέξουν!

fanzina χαρά στο κουράγιο σου
Είναι επειδή είμαι πολύ νέα ακόμα και με άγριες διαθέσεις :p !!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Είναι επειδή είμαι πολύ νέα ακόμα και με άγριες διαθέσεις :p !!!!
ε όχι αγάπη μου, 28 ειμαι! Αλλά λιγο η ζέστη, λιγο το κουνημα του σεισμου κοντεύω να παθω παράκρουση... Δεν βλέπεις που ολοι την κοπάνησαν από το θεμα?

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
ε όχι αγάπη μου, 28 ειμαι! Αλλά λιγο η ζέστη, λιγο το κουνημα του σεισμου κοντεύω να παθω παράκρουση... Δεν βλέπεις που ολοι την κοπάνησαν από το θεμα?
Εγώ προς τα 17, γι'αυτό στο λέω :p

deskon

Banned
Banned
4 Αυγούστου 2013
86
0
Θεσσαλονίκη
Μπα θα τα δώσουμε σε συγκεκριμένα άτομα που τα ξέρουμε και δεν θα είναι έτσι όπως το περιγράφετε.....Άντε καλό βράδυ

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Τι λες μωρέ για να με ειρωνεύεσαι; Δηλαδή αν τα σκοτώσω τα σκυλάκια με την έκτρωση στείρωση θα είναι καλύτερα;
Προσωπικά, καλύτερα από το να κακοπέσουν και να μείνουν στο δρόμο ή ακόμα χειρότερα να κακοποιηθούν και να μείνουν σε ένα κλουβί για όλη τους τη ζωή.
Όπως είπα και πριν, όταν φέρνεις ζωούλες στο κόσμο παίρνεις και την ευθύνη, εσείς τι ευθύνη παίρνετε???? Καμία απολύτως!!!
Αλλά δεν έχω άλλη όρεξη να ασχοληθώ με το elinicus babuinus :)

deskon

Banned
Banned
4 Αυγούστου 2013
86
0
Θεσσαλονίκη
.... το ίδιο ακριβώς είναι να τα σκοτώσεις, άλλωστε σου λέω ότι θα τα βρούμε σπίτι όπωσδήποτε... θα πάρεις και εσύ ένα είμαι σίγουρη ........

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
ντεσκον επειδη και η υπομονη εχει και τα ορια της...αφου διαβασες οτι τα ροτβαιλερ τρωνε παιδακια θα μπορουσες να διαβασεις και αλλα θεματα αυτου του φορουμ. Ισως μετα απο πολυ διαβασμα να καταλαβαινες το νοημα της πραγματικης κυνοφιλιας και φιλοζωιας.
Τα ακυλια δεν ειναι ανθρωποι, αλλα επειδη δε θες να το καταλαβεις αυτο, θα σου φερω ενα ανθρωπινο παραδειγμα.
Εσυ αν ησουν ανεργη, χωρις σπιτι και χωρις στον ηλιο μοιρα..θα εφερνες στον κοσμο ενα παιδι?? Φαννταζομαι δεν εισαι τοσο ηλιθια ωστε να μου απαντησεις πως η φυση του ανθρωπου ειναι να κανει παιδια. Με το ιδιο σκεπτικο λοιπον ουτε στη φυση του σκυλου ειναι να φερνει στο κοσμο σκυλια αν δεν υπαρχουν οι καταλληλες προυποθεσεις.

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
.... το ίδιο ακριβώς είναι να τα σκοτώσεις, άλλωστε σου λέω ότι θα τα βρούμε σπίτι όπωσδήποτε... θα πάρεις και εσύ ένα είμαι σίγουρη ........
Ο καθένας έχει τις απόψεις του, δεν θα σου πω συγγνώμη, επειδή εκφέρω την δική μου.

deskon

Banned
Banned
4 Αυγούστου 2013
86
0
Θεσσαλονίκη
Στο καλό και με την νίκη έχω να πω.............

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις στο θέμα μου και φυσικά δεν φοβάμαι το ροτβάιλερ μου με τα παιδάκια γιατί άλλωστε είναι και πολύ φιλική μαζί τους. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ!

Last edited by a moderator:

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα