πρόβλημα μεταφοράς!!!

giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
PopCorn δεν σου επιτιθεται κανεις απλως λιγο πολυ οσοι εχουμε σκυλια σιγουρα εχουμε γνωρισει καποιον που ειχε τον ιδιο ενθουσιασμο με εσενα για φροντιδια ενος σκυλιου να το αποκτησει και μετα επειδη καταλαβε οτι δεν μπορουσε στην καλυτερη περιπτωση το σκυλι να κατεληξε δεμενο σε μια αυλη με ενα κουβα νερο διπλα του.Ο σκυλος ειναι δεσμευση τελος.Το να παρεις σκυλι και να μην εισαι ακομα σιγουρη οτι οι γονεις σου θελουν να μπουν σε αυτη την διαδικασια καλυτερα να μην παρεις.Πρωτα να το σιγουρεψεις και μετα.Για εμενα αστο για μερικα χρονια αργοτερα.Να γυρισει και το αγορι σου απο την ομορφη πατρα.Ποια ειναι αυτη η μεγαλοσωμη ρατσα που εχεις διαλεξει ως καταλληλη για εσενα;

DimitrisTerrier

Banned
Banned
20 Ιανουαρίου 2013
113
0
Thessaloniki
Θα συμφωνησω και εγω πανω κατω με τους υπολοιπους.

Ενας σκυλος ειναι μια μεγαλη δεσμευση και αν θες να το μεγαλωσεις σωστα και να εχεις ενα ισοοροπημενο σκυλο καλυτερα ειναι να το μεταθεσεις για αργοτερα που θα εχεις τον χρονο και δεν θα εχεις τετοιες δεσμευσεις.Ειναι λαθος να εισαι ανυπομονη γιατι θα σε οδηγησει σε λαναθσμενες αποφασεις.

Συζητησε το με την οικογενεια σου η με καποιο φιλο σου που μπορει να προσεχει το σκυλο σε τετοιες περιπτωσεις.Για μενα αυτη ειναι η λυση.Μετα αμα θες να τον παιρνεις και μαζι σου με ταξι η τραινο πιστευω (αν και δεν ξερω πολλα απο τετοια) οτι θα σε επιβαρυνει οικονομικα και θα ειναι κουραστικο και για τον σκυλο.

Απο περιεργεια ποια ρατσα εχεις διαλεξει??

popcorn*

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
49
0
Αθήνα, Αττική
akita inu. ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας απλώς παρερμηνεύσατε λίγο τα λόγια μου. εγώ ζήτησα βοήθεια σχετικά με τον τρόπο που μπορώ να παίρνω το σκύλο μαζί μου ακριβώς επειδή δε θέλω να τον αποχωρίζομαι ούτε για μια μέρα!!! και φυσικά δεν πρόκειται να υιοθετήσω σκύλο αν δε συμφωνούν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου με τα οποία συγκατοικώ! απλώς, όπως όλοι οι γονείς, φαντάζομαι, θέλουν να είναι σίγουροι ότι θα τον φροντίζω και δε θα τους τον "φορτώσω"! Δεν πρόκειται επ' ουδενί ο μελλοντικός μου φιλαράκος να καταλήξει δεμένος σε μια αυλή με 1κουβά νερό δίπλα του. Ούτως ή άλλως δεν έχω αυλή, αλλά και να είχα, ο σκύλος θα έμενε εντός του σπιτιού ως ισάξιο μέλος της οικογένειας! Μην σας πω, ότι αν γίνεται, θα κοιμάται και μαζί μου!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Popcorn* προς που προσανατολίζεσαι για να αποκτήσεις το σκυλί που επιθυμείς? Εχεις ενημερωθεί για το do's and don't's?

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
καταστροφή ήταν αυτή η ταινία.....θα γεμίσει ο κόσμος ακίτα....και δεν ειναι και ευκολη ράτσα...

popcorn*

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
49
0
Αθήνα, Αττική
έχω επικοινωνήσει με τον κύριο Βαζάκα και όταν μαζέψω ολόκληρο το ποσό (θέλω να έχω προκαταβολικά στην άκρη $$ για εμβόλια και εκπαίδευση) 99% θα απευθυνθώ ξανά σε αυτόν.

popcorn*

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
49
0
Αθήνα, Αττική
το έχω ψάξει πολύ και μου ταιριάζει απόλυτα ο χαρακτήρας της συγκεκριμένης φυλής. δε θα ήμουν τόσο ανόητη να πάρω σκύλο μόνο και μόνο επειδή μου άρεσε η ταινία. με την ίδια λογική θα έπαιρνα Αγίου Βερνάρδου ή Δαλματίας ή Τζακ ράσσελ!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Οκ, μην αρπάζεσαι... Σε ρώτησα γιατί πολλά έχουν διαβάσει τα ματάκια μας, αλλά μάλλον εσύ το έχεις ψάξει αρκετά διεξοδικά. :)

giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
αφου εισαι τοσο σιγουρη οτι η ρατσα αυτη ειναι η καταλληλη για εσενα (εγω διαφωνω μονο και μονο γιατι η ανατροφη ενος ακιτα θελει και εμπειρια πραγμα που δεν εχεις)τοτε η μονη λυση που μπορω να βρω στο ερωτημα σου για θεμα μεταφορας ειναι να παρεις δικο σου αυτοκινητο.(εχω μια υποψια οτι τρενο προς πατρα εχει σταματησει να υφισταται,διορθωστε με εαν κανω λαθος)Τωρα εαν βρεις ανθρωπο που να θελει να βγαζει βολτα το ακιτα σου και να μπορει να το κουμανταρει,τοτε θα εχεις και ενα ηρεμο σ/κ με το boyfriend τα δυο σας.

popcorn*

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
49
0
Αθήνα, Αττική
δεν αρπάχτηκα βρε, προς Θεού. σχετικά με το ότι αυτή η ράτσα απαιτεί έμπειρους ιδιοκτήτες, επειδή μου το 'χουν ξαναπεί, ειλικρινά, για πείτε μου, ποιος γεννήθηκε έμπειρος; μήπως πρέπει πρώτα να πάρω 2-3διαφορετικές και στα 70 μου που θα είμαι πια "έμπειρη" από σκυλιά να αποκτήσω akita;! και ποια ράτσα θεωρείται "εύκολη"; το να έχεις σκύλο, είναι σαν να έχεις παιδί: κανείς δεν ξέρει πώς είναι, μέχρι να του συμβεί!!! όσα βιβλία κι αν διαβάσεις, στην πράξη κολλάει το σίδερο. αγάπη, φροντίδα και ενδιαφέρον χρειάζεται ένας σκύλος για να είναι ευτυχισμένος, όχι πτυχία... ξέρει κανείς αν επιτρέπονται μεγάλα σκυλιά στον προαστιακό και στο συγκεκριμένο λεωφορείο;

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Πάρε ότι ράτσα γουστάρεις κ μη σε απασχολεί η μεταφορά,αν συνεχίσει ο άλλος να σπουδάζει στις Πάτραις σύντομα χωρίζεις.

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
πάντως χωρίς πλάκα και ήθελα να το πώ καιρό ,έχει γεμίσει η ελλάδα με πολλά ακίτα τα τελευταία χρόνια και ενώ σκεφτόμουν να πάρω ώς δεύτερο σκύλο όταν θα μπορώ.. αρχίζω να το αποφεύγω λόγω mainstream !:p

Last edited:

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
KICKASS εκεί που σε αντιπαθούσα επειδή έγραφες με caps,ολόκληρα text walls,χωρίς σημεία στίξης κ σωστό συντακτικό - έχω αρχίσει να σε συμπαθώ τελευταία..

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
κοίτα το να κάνεις το Αθήνα - Πάτρα με τον σκύλο δεν παίζει! Να ελπίζεις μόνο να το λατρέψουν οι δικοί σου και να το κρατάνε!

(απο προσωπική εμπειρία στο λέω οτι ενα σκ θα στο κρατάνε δεν υπάρχει περίπτωση.....!)
(το δικό μου θέμα είναι η μεταφορά Ιταλία-Κύπρο...βλέπω να μαζεύει βαλίτσες ο σκύλος μου και να την κάνει δεν παίζει να με αντέξει άλλο!)

τι το θες το ακίτα έχει σχιστά μάτια και θα το κοροιδεύουν τα άλλα σκυλάκια! Εμένα στο σχολείο με ειχαν ταράξει να με λένε κινεζάκι :p:p

popcorn*

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2013
49
0
Αθήνα, Αττική
ε λογικά θα το λατρέψουν... εδώ λάτρεψαν τη γάτα μου, που, εκτός απ' τη μαμά μου, ο πατέρας και η αδερφή μου αρχικά ούτε να ακούσουν για γάτα δεν ήθελαν! απλά μωρέ, θα προτιμούσα να μην το αποχωρίζομαι, όσο σίγουρη κι αν είμαι για τα χέρια στα οποία θα το αφήνω.

giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
Για να στο εχουν πει αρκετοι οτι χρειαζεται εμπειρια μαλλον κατι παραπανω ξερουν.Οχι κανεις δεν γεννηθηκε εμπειρος και το ψαξαμε αρκετα πριν καταληξουμε σε μια φυλη.Τα βαλαμε κατω και υπολογισαμε.Κανει αυτη η φυλη για εμας;Θα μπορεσουμε να ανταπεξελθουμε στις απαιτησεις;Ρωτησαμε αλλους ιδιωκτητες οπως εκανες και εσυ,πηραμε γνωμες.Λες να στα λεμε αυτα επειδη ζηλευουμε που δεν μπορεσαμε να αποκτησουμε ακιτα;Στα λεμε αυτα για μην βρεθεις προ εκπληξεως γιατι γουσταρουμε και αγαπαμε ολα τα σκυλια και θελουμε το καλο τους.Το καλο των σκυλιων και το καλο το δικο σου.Ναι υπαρχουν ρατσες που ειναι πιο ευκολα διαχειρισιμες απο εναν απειρο.Οπως λες διαβασες αρκετα για πολλες φυλες και κατεληξες οτι σου ταιριαζει ενα ακιτα.Αληθεια δεν διαβασες πουθενα για ρατσες που ειναι καταλληλες για απειρους;Και αληθεια τωρα, αντε πες οτι στο προαστικο να μπορεις να το βαλεις που δε νομιζω,αυτο το σκυλi θα φτασει κοντα στα 50 κιλα στο λεωφορειο πoy θα μπει;Στις αποσκευες;

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Εγώ λέω να περιμένεις λίγο ακόμη.. 2 χρονια!
Μεχρι τότε αν θες να ασχολείσαι με σκυλια μπορείς να πηγαίνεις οπότε θες σε κάποια φιλοζωικη να τα ταιζεις και να τα πηγαίνεις βόλτα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97