προτροπη σε ανήθικη και παράνομη πράξη

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
.............. για οσους δεν βλεπουν καλα δεν χρειαζονται μυνησεις κανονιζεται και αλλιως το θεμα

Last edited by a moderator:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aπίστευτο..!!!!!

Kάποιος μου είχε πει πως υπάρχει και forum για πως να βάλεις φόλα στα σκυλιά..

Δεν το έχω ψάξει ποτε γιατί θα μαυρίσει η ψυχή μου μόλις το δω..

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Aπίστευτο..!!!!!

Kάποιος μου είχε πει πως υπάρχει και forum για πως να βάλεις φόλα στα σκυλιά..

Δεν το έχω ψάξει ποτε γιατί θα μαυρίσει η ψυχή μου μόλις το δω..
Μου είχαν στείλει ένα τέτοιο link κάποτε και ειλικρινά όχι απλά σοκαρίστικα από τα λεγόμενα τους.... τρελλάθηκα!!! ούτε καν θυμάμαι που ήταν! Αλλά μιλάμε για μίσος όχι αστεία!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Εγω δεν καταλαβαίνω γιατι ένω η κυρια γεωργοταδε αφού εχει παραδεχτει δημόσια ότι θα έβαζε ευχαριστως φολα (εγω αυτο καταλαβαινω απο τα γεγραμμενα της) και εφοσον βρεθηκε σκοτωμενο απο φόλα στην περιοχη, όχι σκυλακι, αλλα δεκαοχτούρα, γιατι δεν την κατηγορουν ανοιχτα;;;
Το είπες και το έκανες κυρια τετοια μου. Στην ψειρου! (αν και αν ήταν στο χερι μου στο δρομοκαϊτειο θα την έβαζα, διότι προκειται περι ασθενείας)

faraoulis

Active Member
3 Μαϊου 2010
41
0
Στην περιοχή μας βρίσκουμε συχνά πυκνά φολιασμένα ζώα.
Δυστυχώς πολύ παρατάνε τα σκυλιά τους ειδικά μετά από περίοδο διακοπών και άλλοι τόσοι επειδή τους ενοχλούν "φροντίζουν" να τους ρίξουν δηλητήριο.
Είναι φοβεροί αυτοί οι ανεύθυνοι ιδιοκτήτες αλλά εξίσου προβληματική είναι και η πολιτεία που 1ον δεν κάνει τίποτα για να προστατεύσει αυτά τα ζώα και 2ον για να κυνηγήσει τους ανεύθυνους και αυτούς που δηλητηριάζουν και που παρατάνε τα ζώα τους.
Έχουμε 3 νέα κουτάβια στη γειτονιά και 5 μόνιμα. Πριν μερικούς μήνες φύγανε 2 από φόλα.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Εφοσον έχουμε αποδεικτικα στοιχεια, προχωραμε σε καταγγελία;;
Η Elli λέει ότι είναι κάτοικος της περιοχης και βρηκε φολιασμενα ζωα..
Το είπε και το έκανε, άρα είναι ένοχη έστω κι αν δεν το έκανε το δικό της χερι αλλα το χερι του Θεου (δεν μπορω να ξερω τι σημαινει "Θεος" για τον καθενα)
Εγω αυτο πιστευω.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Εφοσον έχουμε αποδεικτικα στοιχεια, προχωραμε σε καταγγελία;;
Η Elli λέει ότι είναι κάτοικος της περιοχης και βρηκε φολιασμενα ζωα..
Το είπε και το έκανε, άρα είναι ένοχη έστω κι αν δεν το έκανε το δικό της χερι αλλα το χερι του Θεου (δεν μπορω να ξερω τι σημαινει "Θεος" για τον καθενα)
Εγω αυτο πιστευω.
Είπα πως υπάρχουν συνεχώς προειδοποιήσεις και αφίσες και λεκτικές! Στην δική μου γειτονιά βρέθηκαν γατάκια πεθαμένα πριν 2 βδομάδες! Σκυλιά με τα μάτια μου φολιασμένα δεν έχω δει! 2 γατάκια είδα! αλλά προφανώς για να φωνάζουν όλοι υπάρχουν!!!! τι θα κάνουμε??? τι μπορουμε????
Πείτε!!!!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δεν νομίζω οτι μπορεί να κατηγορηθεί οτι έβαλε τις φόλες. Το θέμα είναι αν μπορεί να κατηγορηθεί για ΠΡΟΤΡΟΠΗ.

Krina, έχεις δίκιο, πολλά λόγια και λίγα έργα κάνουμε, αλλά δε σου κρύβω οτι έχω απογοητευθεί...... δε βλέπω φως στο τούνελ. Σήμερα έμαθα οτι εδώ που δουλεύω κάποιοι πηραν τα κουτάβια αδέσποτης σκυλίτσας που γυροφέρνει και τα πέταξαν μακρυα σε βουνό..... αν είναι να κάνω κάτι αυτές τις μέρες, θα το κάνω γι'αυτό. Αλλά πλέον δεν ξέρεις απο που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις..... οτι και να κάνεις είναι μια τρύπα στο νερό..... :(

(σορυ για τη μιζέρια του ποστ.... )

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Το ότι δεν προλαβε το σκυλάκι να φαει τη φόλα και τον προφτασε το γατακι δεν αλλαζει κατι. Η φόλα είναι φόλα. Γι αυτό ανεφερα χαριτολογοντας (όσο μπορεις να αστειυτεις με αυτο το θεμα) την δεκαοχτουρα.
Εγω προτείνω ομαδικη καταγγελία, αν και δεν έχω ιδιαιτερη εμεπιρια σε αυτες τις περιπτωσεις.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Επίσης (για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου) πειράζει που δεν δημοσιοποίησε η ίδια την επιστολή της, αλλά διέρευσε?? (γιατι θα σου πει εγώ το'στειλα στην Αστυνομία, οχι στο ευρύ κοινο....)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Επίσης (για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου) πειράζει που δεν δημοσιοποίησε η ίδια την επιστολή της, αλλά διέρευσε?? (γιατι θα σου πει εγώ το'στειλα στην Αστυνομία, οχι στο ευρύ κοινο....)
Συγγνώμη αλλά ακόμα χειρότερα!!!! έστειλε στην αστυνομία κείμενο που παραπέμπει σε παράνομη πράξη και????

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Συγγνώμη αλλά ακόμα χειρότερα!!!! έστειλε στην αστυνομία κείμενο που παραπέμπει σε παράνομη πράξη και????
Και... ποιον προέτρεψε να κάνει την παράνομη πράξη? την αστυνομία?? Θα ήταν ηθική αυτουργός αν το είχε τοιχοκολλήσει στο περίπτερο να το δει ο καθένας!

(μην παρεξηγηθούμε, προσπαθώ να βρω με ποια λογική μπορει αυτό να σταθεί νομικα.... ελπίζω οτι καταλαβαινόμαστε....:) )

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Το οτι διερευσε ειναι προβλημα εγγυτητας της ατυνομίας και όχι δικό μας. Το ότι διερευσε επισης, δεν σημαινει ότι κανει τα λεγομενα της μη αξιοποινα.
Η αστυνομία μπορει να μην έκανε κατι γιατι, για παραδειγμα, δεν είχε στοιχεια περα απο τα γεγραμμενα της. Το πολύ-πολύ λεμε τωρα να της έκανε επιπληξη (κθρα-χριστινα μην πεταξεις φόλες, δεν είναι σωστο). Εφοσον υπαρχουν στοιχεια όμως το θεμα αλλαζει.
Εχουμε καποιον με νομικες γνωσεις που θα μπορουσε να μιλησει με την αστυνομία να μας πει πως έχουν χειριστει το θεμα; Και λεω νομικες γνωσεις για ν αυπαρχει αντιλογος, όχι απλα ενημερωση.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Και... ποιον προέτρεψε να κάνει την παράνομη πράξη? την αστυνομία?? Θα ήταν ηθική αυτουργός αν το είχε τοιχοκολλήσει στο περίπτερο να το δει ο καθένας!

(μην παρεξηγηθούμε, προσπαθώ να βρω με ποια λογική μπορει αυτό να σταθεί νομικα.... ελπίζω οτι καταλαβαινόμαστε....:) )
Το ίδιο λέμε!!!! Εφόσον δεν μάσησε να στείλει τέτοιο έγγραφο στην αστυνομία προφανώς κάτι ήξερε!!!! Όσο για το νομικό το ψάχνω... θα σας ενημερώσω!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν