που να παμε με τα σκυλια μας?

dior

Active Member
12 Αυγούστου 2007
36
0
καλησπερα!εχω να προτεινω καποιους προορισμους που πηγαινω εγω και καποιοι φιλοι με τα σκυλια μας και ετσι μπορουμε να συνδυαζουμε τη διασκεδαση μας με εκδρομουλες και καφεδακια χωρις να αφηνουμε και αυτες τις ωρες μονους, τους τετραποδους φιλους μας.

ενα μερος απο αυτα ειναι το οικολογικο παρκο Γεννηματας στο ιλιον με τεχνιτες λιμνες και ξυλινες γεφυρουλες και μπορει να παει καποιος απο την λεωφορο δημοκρατιας η απο την λεωφορο φυλης

ενα αλλο μερος ειναι στους προποδες της παρνηθας μετα το αεροδρομιο τατοιου απεναντι απο τα πρωην κτηματα του βασιλια (ειναι ενα πολυ καλο κοματι που δεν εχει καει ακομα) οπως τετοια σημεια μπορειτε να βρειτε σε ολη την παρνηθα εκτος απο την πισω μερια της που κατακαεικε!

και το τριτο ειναι μετα την φυλη(χασια) στην περιοχη πηγες .

καλο ειναι για οποιον θελει να παει Σαββατο η Κυριακη να πηγαινει το πρωι η αργα το απογευμα γιατι εχει κοσμο στο οικολογικο παρκο Γεννηματας.

οποιος γνωριζει τετοια μερη ας μας τα πει
αν υπαρχει σχετικο θεμα γιατι δεν κοιταξα να το μεταφερετε.

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Πολύ καλό το θέμα σου,ιδιαίτερα για μας που είμαστε νέοι σκυλοιδιοκτήτες :D...Στο πάρκο Γεννηματάς επιτρέπονται τα σκυλιά?δεν το ήξερα.Γνώριζα τόσο ωραία μέρη κι έλεγα ότι όταν θα πάρω την σκύλα μου θα τα επισκέπτομαι,αλλά με λύπη μου διαπιστώνω ότι τα περισσότερα ωραία και καθαρά περιποιημένα μέρη έχουν ταμπέλα που λέει πως απαγορεύονται τα σκυλιά :evil: Αλλά αναρωτιέμαι μήπως γι'αυτο αυτα τα μέρη είναι καθαρά ακόμα,γιατί δεν τα έχουν επισκεφθεί ακόμα ανεύθυνοι ιδιοκτήτες σκύλων που δεν έχουν μάθει ΑΚΟΜΑ να μαζέυουν τις ακαθαρσίες των ζώων τους :evil: ή να μην επιτρέπουν στα ζώα τους να σκάβουν το γκαζόν και να ξεριζώνουν τα λουλούδια :?: :?: :?:

dior

Active Member
12 Αυγούστου 2007
36
0
Καλησπερα keyman.δεν εχω δει καμια ταμπελα που να λεει οτι απαγορευoνται τα σκυλια.ασε που αμα γινει κατι τετοιο δεν θα πηγαινει κανενας γιατι οσοι πανε εχουν και ενα σκυλο μαζι τους(οι περισσοτεροι)

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
keyman said:
Αλλά αναρωτιέμαι μήπως γι'αυτο αυτα τα μέρη είναι καθαρά ακόμα,γιατί δεν τα έχουν επισκεφθεί ακόμα ανεύθυνοι ιδιοκτήτες σκύλων που δεν έχουν μάθει ΑΚΟΜΑ να μαζέυουν τις ακαθαρσίες των ζώων τους :evil: ή να μην επιτρέπουν στα ζώα τους να σκάβουν το γκαζόν και να ξεριζώνουν τα λουλούδια :?: :?: :?:
Στην Πάρνηθα πριν καεί, είχες πάει ποτέ βόλτα?

Στον Υμηττό έχεις πάει?
Μην πας!!! Υπάρχουν τόνοι σκουπιδιών... Δεν τα έχουν κάνει οι σκύλοι, ούτε οι ιδιοκτήτες σκύλων ανεύθυνοι και μη.

Οι ακαθαρσίες των ζώων στο πεζοδρόμιο μένουν εκεί για εβδομάδες...
Οι ακαθαρσίες των σκύλων στο γκαζόν, στο χώμα, στην φύση γενικότερα, σε 2 μέρες το αργότερο έχουν μετατραπεί σε λίπασμα, σε τροφή για τα σκαθάρια, εξαφανίζονται!!!

Ποιός σκύλος ξεριζώνει λουλούδια? :shock:
έχεις δει τις οικογένειες με τα παιδιά που κατακλύζουν τα πάρκα πόσο σκάβουν, τι ζημιές κάνουν στα λουλούδια, και πάνω απόλα ποσους τόνους σκουπίδια αφήνουν στο πέρασμα τους?

Τα σκυλιά τους φταίνε?

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
amangos said:
έχεις δει τις οικογένειες με τα παιδιά που κατακλύζουν τα πάρκα πόσο σκάβουν, τι ζημιές κάνουν στα λουλούδια, και πάνω απόλα ποσους τόνους σκουπίδια αφήνουν στο πέρασμα τους?

Τα σκυλιά τους φταίνε?
σωστο κι αυτο... :roll:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Θα ήθελα να υπάρξει ένας χώρος 3-4 στρέμματα, περιφραγμένος, και να έχει μια καφετέρια, να πίνουμε το καφεδάκι μας, να πληρώνουμε μια συνδρομή σαν μέλη, να υπάρχουν και κάποιοι κανόνες συμπεριφοράς ανθρώπων και σκύλων, και να πηγαίνουμε εκεί με τα παιδιά μας και με τα σκυλιά μας και να παίζουμε...

dior

Active Member
12 Αυγούστου 2007
36
0
Καλο μου ακουγετε amangos .......εχω 4 στρεματα στην αντιπαρο λες να κανω ανταλαγη με κανενα οικοπεδο στην βαρημποπη?γιατι για να πηγαινουμε αντιπαρο θα μας περνει καποιες ωρες!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Νομίζω ΟΛΟΙ οι δήμοι είναι υποχρεωμένοι να έχουν?
Φήμη είναι? Rottie? Εσύ που τα ψάχνεις?

Ωραίο μέρος είναι και στον σχοινιά, αλλά το χειμώνα. Εγώ πάω εκεί για μπάνιο τα σκυλιά. Για καλοκαίρι το πολύ μέχρι 7 το πρωί, μετά γεμίζει ηλικιωμένους, οι οποίοι κάνουν και τον πιο γερό τσαμπουκά!

Για καλοκαίρι, δοκιμάστε το κέντρο της Αθήνας, βράδυ, ειδικά τώρα τον Αυγουστο ... δεν το χω κάνει αλλά μερικές φορές πολύ θα ήθελα να είχα και τον σκύλο μου μαζί ... ο αδερφός μου κάνει μπαρότσαρκα με τον σκύλο ελεύθερο και περνάει τέλεια!

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
Και εγω παω τον σκυλο μου στον σχοινια και συγκεκριμενα στα δικαστηκα στο μερος που ειναι τα βραχια στο τερμα.
Τωρα το καλοκαιρι τον πηγαινω καθημερινες κατα το μεσημερι και δεν υπαρχει ψυχη συν το οτι στο συγκεκριμενο σημειο η θαλασσα ειναι ρηχη (κατω απο το γονατο) και ετσι ειναι ιδανικη για παιχνιδια .

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Mπράβο ρε παιδιά για τις ιδέες σας :D Περιμένω πως και πως να τελειώσει η σκύλα μου τα εμβόλια της για να αρχίσουμε τις εξορμήσεις στα μέρη που λέτε :D .Σε αυτο το puppies park έχει πάει κανείς?Στη λεωφόρο Βάρης.

Skylos: Έσβησα το link επειδή σύμφωνα με τους κανόνες δεν επιτρέπεται να δημοσιεύουμε link που παραπέμπουν σε εμπορικές ιστοσελίδες. Μπορούμε όμως να ανταλλάξουμε απόψεις για το συγκεκριμένο πάρκο κουταβιών και χωρίς link.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
denis said:
Νομίζω ΟΛΟΙ οι δήμοι είναι υποχρεωμένοι να έχουν?
Φήμη είναι? Rottie? Εσύ που τα ψάχνεις?
Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει…
Ο Δήμος Χολαργού είχε πάρει μια παρόμοια πρωτοβουλία και είχε διαμορφώσει ένα δημοτικό χώρο σε παιδική χαρά για σκύλους.
Δυστυχώς οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σκύλων δεν τηρούσαν τους κανονισμούς του πάρκου (έβαζαν τα επιθετικά σκυλιά τους μέσα και γίνονταν σκυλοκαβγάδες, δεν μάζευαν τα περιττώματα, πέταγαν σκουπίδια κτλ.) με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να διαμαρτυρηθούν και να γίνει εμφύλιος σπαραγμός στο Δήμο.
Αν δεν κάνω λάθος το πάρκο αυτό δεν λειτουργεί πλέον…

keyman said:
Σε αυτο το puppies park έχει πάει κανείς?Στη λεωφόρο Βάρης.
Έχω πάει εγώ και έχω να πω ένα μόνο πράγμα. ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Η δυσάρεστη εμπειρία μου είχε ως εξής:
Έπεσε ένα διαφημιστικό φυλλάδιο στα χέρια μου και μπήκα στο Site του «πάρκου», να δω τι «παίζεται». Ενθουσιάστηκα! Φωτογραφίες ενός μεγάλου χώρου με πισίνα για τα σκυλιά και ξύλινα τραπεζάκια για καφεδάκι.
Οι γνωστοί εκπαιδευτές σκύλων στους οποίους ανήκει το πάρκο υπόσχονταν παιχνίδι για τα σκυλιά και ξέγνοιαστο καφεδάκι στους ιδιοκτήτες...

Αποφάσισα να πάω και ‘γω στο «παράδεισο των σκυλιών» να πιω το καφεδάκι μου και να παίξει ο μικρός. Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω τι ώρα θα ήταν καλά να πάω για την πρώτη μου επίσκεψη. Συνεννοήθηκα με το υπάλληλο, φορτώνω το σκυλί στο αμάξι και πάω.

Όταν έφτασα ΔΕΝ πίστευα τα μάτια μου! :shock: :shock: :shock:
Οι φωτογραφίες στο Site και στο διαφημιστικό είναι παραπλανητικές! Η αυλή του σπιτιού μου είναι μεγαλύτερη από αυτό το οικοπεδακι!
Το μισό οικόπεδο το είχαν περιφράξει με ένα συρματόπλεγμα και είχαν τα σκυλιά όλα μαζί μαντρωμένα. Πρώτη φορά είδα τόσα σκυλιά μαζεμένα σε ένα τόσο μικρό χώρο. Σκέτο κυνοκομείο!

Η μυρωδιά από τα περιττώματα ήταν πολύ ενοχλητική και τα σκυλιά κάθε άλλο παρά χαρούμενα φαινόταν. Ρώτησα τον μοναδικό υπάλληλο, ο οποίος ήταν παντελώς άσχετος με το αντικείμενο γιατί έχουν μαντρώσει τα σκυλιά εκεί μέσα. Η απάντηση ήταν ότι κάνουν dog sitting! Οι ιδιοκτήτες τους τα παράταγαν εκεί και έρχονταν να τα μαζέψουν όταν τελείωναν τις δουλειές τους. Σκυλιά στρεσσαρισμένα, θλιμμένα, μέσα στη βρώμα, το ένα πάνω στο άλλο, τα οποία γάβγιζαν και καβγάδιζαν συνέχεια! Αλαλούμ!.

Μπροστά στην είσοδο είχαν φτιάξει μια μικρή περιφραγμένη πισίνα (καμιά σχέση με τις φωτογραφίες του διαφημιστικού φυλλαδίου), η οποία ήταν φανερό (από τα απροσδιόριστα αντικείμενα που έπλεαν μέσα και από τις σκυλότριχες που είχαν καλύψει τελείως τον πάτο), ότι είχε να καθαριστεί βδομάδες.

Δεν είχαν κανένα εκπαιδευτή εκεί για να επιβλέπει τα σκυλιά, παρά μόνο έναν άσχετο υπάλληλο, τον οποίο είχαν παρατήσει μόνο του να φροντίζει τα ζώα, να καθαρίζει τον χώρο, να σηκώνει τα τηλέφωνα, να ανοίγει τις πόρτες, να φτιάχνει καφέδες κτλ

Απελπίστηκα! Σηκώθηκα και έφυγα άρον άρον από ‘κει ‘μεσα, βρίζοντας για το χρόνο που χάλασα να τρέχω μέχρι τη Βάρη και ορκίστηκα να μην ξαναπεράσω ούτε απ’ έξω!

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Σορρυ που έβαλα το link :(
Φαινόταν πολύ καλό για να είναι αληθινό :( όντως...Με γλύτωσες από τα χιλιόμετρα.Τελικά η καλύτερη λύση είναι να μαζευόμαστε παρέα και να οργανώνουμε εκδρομές λίγο πιο έξω από την πόλη,και να έχουμε μαζί μας και τα απαραίτητα για μάσα κι έτσι και για καφέ :lol: και δεν θα έχουμε κανέναν ανάγκη και τα σκυλιά μας θα περνούν καλύτερα νομίζω...

dior

Active Member
12 Αυγούστου 2007
36
0
Αφου ειμαστε ολοι μεσα ΑΝΤΕ...να το κανουμε κιολας,οχι το λεμε τωρα για να παμε του χρονου.ΚΑΙ μην σας πω οτι η ποιο καλη ημερομηνια ειναι 16 Σεμτεβριου αντι να παμε να ψηφισουμε θα παμε εκδρομη :lol: :wink:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας τις οδηγίες του τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται, δεν διάβασα τίποτα για πολιτικές συζητήσεις.

Άρα... προφανώς επιτρέπονται!

Αγαπητέ (εν Χριστώ?) αδελφέ Αλφρέδε,
οι περισσότεροι που γνωρίζω δεν θέλουν να πάνε να ψηφίσουν, τους είναι παγερά αδιάφορο να διαλέξουν ανάμεσα σε ανάξιους και αναξιόπιστους που διεκδικούν την ψήφο μας.

Είμαστε οι περισσότεροι, δεν είμαστε αναποφάσιστοι, είμαστε αποφασισμένοι ότι κανένας δεν μας εκφράζει, και μερικοί απο εμάς τελικά αναγκαζόμαστε να ψηφίσουμε κάποιον που δεν θέλουμε, για να μην βγει ο άλλος που δεν θέλουμε περισσότερο. Οι υπόλοιποι δεν κάνουμε καν τον κόπο να προσέλθουμε.

Με μια απλή ματιά είναι προφανές ότι πρώτο κόμμα είναι η αποχή και τα άκυρα-λευκά. Αν προσθέσεις και τις ψήφους που υφαρπάζονται τελευταία στιγμή από τους 2 μονομάχους, καθώς και τις ψήφους διαμαρτυρίας που καταλήγουν σε μικρά κόμματα, όσοι δεν θέλουμε κανέναν από όσους καλούμαστε να ψηφίσουμε είμαστε η απόλυτη πλειοψηφία!

Αυτή η τραγική διαπίστωση εξηγεί το γεγονός ότι ενώ στις ιδιωτικές μας συζητήσεις ελάχιστοι υποστηρίζουν τον έναν ή τον άλλον, τελικά αυτοί μας κυβερνάνε.

Η κατάσταση είναι άρρωστη, είμαστε σε τέλμα, σε αδιέξοδο...

Να πάμε να ψηφίσουμε στις 16/9 οποιοδήποτε μικρό κόμμα. Δεν έχει σημασία αν μας εκφράζει ή αν θα έκανε τίποτα από ότι λέει τώρα, αν είχε την ευκαιρία να μας κυβερνήσει. Το θέμα είναι να καταλάβουν οι "μεγάλοι" ότι όσο δεν κάνουν όσα υπόσχονται, όσο βασίζονται σε ψεύτικες υποσχέσεις και σε αλληλοκατηγορίες, δεν θα έχουν πλέον καμμία τύχη.

Τους ακούω και τα παίρνω στο κρανίο... Μας κοροϊδεύουν εν ψυχρώ, και προς το παρόν καταφέρνουν με επιτυχία να υφαρπάζουν την ψήφο μας ή τους αφήνουμε ήσυχους και ανεμπόδιστους με την αποχή μας.