Για το πάρκο στη Βάρη ομολογώ ότι απογοητεύτηκα κι εγώ τη μια φορά που πήγα. Το πράσινο που είχα δει σε φωτό δεν υπήρχε, ο χώρος πολύ μικρότερος από ότι περίμενα, ούτε ένα δεντράκι (αλλιώς το είχα στο μυαλό μου) και δε μου αρέσει να μου λένε τι να κάνω με το σκυλί μου. Φίλος που τον έσυρα μέχρι εκεί εκείνη τη μέρα μόνο που δε μέ έβρισε.
Αυτά βέβαια είναι υποκειμενικά γιατί ξέρω δυό άτομα που είναι μόνιμοι θαμώνες κι ευχαριστημένοι (για dog-sitting).
To πάρκο στο Χολαργό παίζει κανονικότατα. Ήμουν εκεί το Σάββατο μετά το βουνό και πάω συχνά. Κακή ώρα η 6 το απόγευμα όπου είναι η κλίκα που το θεωρεί δικό της. Δεν ήθελε ένας να λύσω τον Λέων γιατί ο δικός του δε γουστάρει λέει τα μεγάλα και με σύγχησε. Τελικά μετά από λίγο δεν άντεξα και τον αμόλυσα κι έγινε το έλα να δεις. :lol:
Υπάρχει και αντίστοιχο επίσης περιφραγμένο, του δήμου, στον Παπάγο. Οι εκεί το σνομπάρουν όμως γιατί θεωρούν ότι πάνε να τους μαντρώσουν οπότε βολτάρουν στο ευρύτερο πάρκο.
Για Υμμητό όντως πρέπει να ανεβεί κανείς πιο ψηλά γιατί είναι τίγκα στο σκουπίδι.
Η Πάρνηθα είναι μεγάλη κι έχει ένα σωρό μέρη. Παρολαυτά είχα δει πινακίδες ότι απαγορεύονται τα σκυλιά, ακόμα και δεμένα. :shock: