που να παμε με τα σκυλια μας?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Οι δημοσιεύσεις μεταφέρθηκαν σε παλαιότερο σχετικό θέμα.

chrisadult said:
μενω αμπελοκηπους αθηνα. γραψτε μου σας παρακαλω αν ξερετε μερη περιφραγμενα η αλλα ασφαλη για βολτες χωρις λουρι, ας ειναι και μακρια! να μπορω να την αφησω λιγο ελευθερη την καημενη :!:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
keyman said:
περιφραγμένα λίγο δύσκολο.... :roll: να βρεις για σκυλιά.

Εμείς την πηγαίνουμε στο πάρκο της οδού Ευελπίδων,μεγάλο πάρκο με πολλά σκυλιά αλλά και ανθρώπους και παιδάκια.....και εκεί θα πρέπει να είσαι πάντα σε επιφυλακή μην βγει στο δρόμο γιατί ναι μεν έχει περίφραξη αλλά η περιφραξη έχει πολλές τρύπες :(

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Oχι ... πολλοι χωματόδρομοι, έρημοι, για πολύ περπάτημα κάποιοι με ωραία Θέα, αλλά χωρίς πράσινο, δυστυχώς ... έχει και φαί και καφέ πολύ κοντά, και πρόθυμο άνθρωπο για σκυλοβόλτες, δηλαδή εμένα ... :lol: :lol: 8)

Αλλά, προσοχή, κυκλοφορούν σκύλοι rottweiler υπερσεξουαλικοί με πονηρές διαθέσεις ... στην φωτογραφία βλέπετε έναν στα αριστερά ... νομίζετε ότι απολαμβάνει την φύση ??? 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Faye

Well-Known Member
7 Φεβρουαρίου 2008
70
0
Συγνωμη ROTTIE αλλα βλεπω πνιχτη με καρφια προς τα μεσα? Εαν ναι θελεις να μας πεις γιατι.?

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Για το πάρκο στη Βάρη ομολογώ ότι απογοητεύτηκα κι εγώ τη μια φορά που πήγα. Το πράσινο που είχα δει σε φωτό δεν υπήρχε, ο χώρος πολύ μικρότερος από ότι περίμενα, ούτε ένα δεντράκι (αλλιώς το είχα στο μυαλό μου) και δε μου αρέσει να μου λένε τι να κάνω με το σκυλί μου. Φίλος που τον έσυρα μέχρι εκεί εκείνη τη μέρα μόνο που δε μέ έβρισε. :oops: Αυτά βέβαια είναι υποκειμενικά γιατί ξέρω δυό άτομα που είναι μόνιμοι θαμώνες κι ευχαριστημένοι (για dog-sitting).

To πάρκο στο Χολαργό παίζει κανονικότατα. Ήμουν εκεί το Σάββατο μετά το βουνό και πάω συχνά. Κακή ώρα η 6 το απόγευμα όπου είναι η κλίκα που το θεωρεί δικό της. Δεν ήθελε ένας να λύσω τον Λέων γιατί ο δικός του δε γουστάρει λέει τα μεγάλα και με σύγχησε. Τελικά μετά από λίγο δεν άντεξα και τον αμόλυσα κι έγινε το έλα να δεις. :lol:
Υπάρχει και αντίστοιχο επίσης περιφραγμένο, του δήμου, στον Παπάγο. Οι εκεί το σνομπάρουν όμως γιατί θεωρούν ότι πάνε να τους μαντρώσουν οπότε βολτάρουν στο ευρύτερο πάρκο.

Για Υμμητό όντως πρέπει να ανεβεί κανείς πιο ψηλά γιατί είναι τίγκα στο σκουπίδι.
Η Πάρνηθα είναι μεγάλη κι έχει ένα σωρό μέρη. Παρολαυτά είχα δει πινακίδες ότι απαγορεύονται τα σκυλιά, ακόμα και δεμένα. :shock:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
το pinch collar έχει μία φορα που χρεισημοποιείτε και όχι 2.

η ερώτηση σου Faye λοιπόν είναι άστοχη

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
εδω ειναι "που παμε τα σκυλια μας βολτα" !!

αποροιες για prong εχου συζητηθει σε θεματα της εκπαιδευσης.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
denis said:
Αλλά, προσοχή, κυκλοφορούν σκύλοι rottweiler υπερσεξουαλικοί με πονηρές διαθέσεις ... στην φωτογραφία βλέπετε έναν στα αριστερά ... νομίζετε ότι απολαμβάνει την φύση ??? 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
Δεν μαζεύεις λέω ‘γω τις ξεμυαλίστρες σου? Μου τον τρελάνανε τον πιτσιρίκο! :lol: 8)

Faye said:
Συγνωμη ROTTIE αλλα βλεπω πνιχτη με καρφια προς τα μεσα? Εαν ναι θελεις να μας πεις γιατι.?
Γιατί έχω rott και όχι pug, αγαπητή φίλη! :lol: :lol: :lol:

Πέρα από την πλάκα, εάν έχεις κάποια ένσταση για τη χρήση του prong collar (για μην βγούμε εκτός θέματος) συνέχισε την συζήτηση εδώ: Εκπαιδευτικά εργαλεία :D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
να βαλω και εγω στο westie..? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
θα του παει πιστευω.. :lol: :lol: :lol: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Καλημέρα σε οοολους....

Διάβασα με πολυ προσωχή το θέμα σας...

Η αλήθεια ειναι οτι αναφερθεικατε σε ενα site : www.dog-walking.gr

Μπορω να πω οτι ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι το δημιουργησαμε με την βοήθεια ενος παιδιου απο θεσσαλονίκη... Εγω ειμαι απο Κομοτηνη και ψαχνω για ανθρώπους και μέρη για περιπάτους με τα σκυλιά μας για εκδρομούλες ημερίσιες...

και η γονεις μου εχουν ενα παραθαλασσιο 4 στρεματων καλα περιφραγμένω χωρο και χωρεισμενα σε μικροτερα μερι οπυ θα μπορουσανε τα σκυλια να τρεχουν με ασφαλει και χαρα....

Και ετσι έχω βαλει στο παρελθων αρκετες ανοακοινωσεις οτι μπορουμε να βρεθουμε και εκει οπου θα μπορουν ολα τα σκυλια να παιζουν ανετα και ασφαλες... οπου μπορουν τα κουταβια να παιζουν ξεχωρειστα απο τα μεγαλωσωμα σκυλια...

Εχω σκεφτει πολλες φορες στο μέλλων να κανω κατι οργανωμενω και ομορφο και συγχρωνω με προδιαγραφες εξωτερικου για ενα παρκο σκύλων και ψαχνω για καποια εποιδωτηση του κρατους εποιχωρειγεισε κατι της για να το κανω γιατι πραγματικα αγαπω τα σκυλια και θελω να κανω και εγω κατι ομορφο για τα σκυλια και τους ιδιοκτητες...

Αμα ποτε ερθεται κατα εδω επανω στην θρακη θα χαρουμε να μας ερθεται για εποισκεψει και να παιξουν τα σκυλια σας με τα δικα μου..